Столтенберг с подкрепа за България по темата за шпионажа

Бойко Борисов проведе телефонен разговор с ген. секретар на НАТО
22 мар 2021 19:05, Анисия Иванова
85
Столтенберг с подкрепа за България по темата за шпионажа
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Премиерът поздрави Столтенберг за амбициозния дневен ред на Алианса и за лидерската му роля в процеса на размисъл НАТО 2030, засилващ политическото измерение на организацията. Българският министър-председател потвърди, че страната ни ще продължи активно да допринася в процеса НАТО 2030 с конкретни предложения и анализи.

Още по темата

Премиерът Бойко Борисов и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обсъдиха също разкритата преди дни група за шпионаж в страната ни, като Столтенберг изрази пълна подкрепа за България, съобщиха от пресцентъра на МС. Важно е НАТО да бъде силно обединено срещу всякакви зловредни дейности в държавите членки на Алианса.

„В НАТО всички трябва да сме единни и солидарни един с друг. Политическата воля за това е от голямо значение“, изтъкна от своя страна премиерът Бойко Борисов и увери Столтенберг, че НАТО винаги може да разчита на съюзническата солидарност на България. Министър-председателят Борисов добави, че НАТО като най-успешния политико-военен съюз в историята е допълнителен гарант за суверенитета, интегритета и сигурността на България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключително неприятно и злобно излъчване има този господин.
45
2
 
4
 
! Отговори
отивай преди 3 години
си при короната ве.
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те руските шпиони в България обикновено са милионери дори има и милиардери.
43
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирк на ГЕРБ за да си дигнат рейтинга. България няма армия и даже не може да намери млади гвардейци и скоро ще слага пенционери пред прзидента. Това не е държавна ттайна , че няма млади хора и населението се топи и застрашава бг.
42
15
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Некрофилите, леещи любовни сълзи на гроба на СССР са в траур от факта, че България изхвърли още двама колхозника от Родината :)Спокойно товарищи, и други ще има :)
41
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е, че Русия още от 44та година откак ни окупираха и седяха тука незаконно 3 гоини и половина, те са свикнали да си въобразяват, че сме им губерния и могат тука да си правят със нас каквото си искат.Добре, че вече сме в НАТО това ми е надеждата. Но мераците на Москва да ни се бъркат скоро няма да угасне.
40
5
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 25 И още нещо да те светна дечо! Нещо което НИКЪДЕ НЯМА ДА ПРОЧЕТЕШ! Гаранция! След 1989 г във времето.Раззбрахме , че Не "дедо ти Рейгън" е бил на "ниво" в политиката! А Че съветниците му са били на ниво! Това да си актьор и "политик" са 2 различни неща!-:) Та събитията последвали от " преговорите" Гейсън и Горби.които гледах лично на черно бял телевизор Пирин! Дали знаеш изобщо,че е имало такива телевизори?! Та беше един цирк от "надлъгване"! Но Горби се предаде! И продаде СССР и себе си!
39
10
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Товарищи!Време е да се редите на опашка за "Москвич" и цветен телевизор "Рубин" пред Пасольството.Губернатор Митрофанова ще ги раздава на най-изявените петолъчници!Ще има и бутилка бояршник :)
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега НАТО ще загуби двама топ разузнавача в Москва защото нашите са добри, а те сега ще изгонят най добрите ни.
37
9
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
До Христо ХристовХайде бе другарю цоциалист, къде се губиш цял ден. Нахранил си хайванчетата най-накрая, а? Браво.Сега е време да заработиш малко рубли. Лошо няма. Кога ще заминаваш на поклонение в Масква пред мумията на обратния евреин, умрял от сифилис? Колхозниците дадоха ли ти вече виза? :)
36
7
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
аз съм истинският патриот тука и съм анти-натовец ,другия е менте!
35
3
 
8
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ АЗ преди 3 години
На какъв език са разговарялиБоко и този на снимката?Всички ЗНАЕМ, че др. БорисоФФНЕ ЗНАЕ англикски.
34
11
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
До петолъчник 38Ха познай!Аз съм от патриотите, които не пият бояршник,които не харесват вярното куче на Рассия - Сърбия, и на 3-ти март честват капитулацията на Московията пред България и съюзниците и през 1918-та година! Други въпроси, товарищ?
33
3
 
8
 
! Отговори
До 35 Патриот преди 3 години
Така и не се разбира какъв патриот си ? Да не си от " меките" патриоте финансирани от СороскотоНПО " америка за българия"?
32
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
90 процента от българите са шпиони на Русия, защото обичат Русия ,те са нашите освободители от турско робство. В България няма какво да се шпионира, защото нямаме армия.Само Кракачанов стои на място си , защото 120 кг.
31
4
 
16
 
! Отговори
България не забравя! преди 3 години
Спомнете си кой ОСВОБОДИ България от 500 годишното 'присъствие" на комшиите от южната ни съседка!Не бяха нито САЩ, нито англичаните!!!Поклон пред паметта на загиналите наши Братя Руснациза свободата на моята Родина-България!!!
30
13
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
ХахахаПетолъчниците ореваха нета, че колхозниците ги бием по капацините :)Товарищи, напомням, че СССР умре :)Надявам се, че поне децата и внуците в чужбина ви пращат пари :)
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво заповяха началниците на Боко?
28
3
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Таз дръжка на митлата тъй нежно я изричаш ти ! Да ни ти и изгорял вибратора та с таз дръжка си ручкаш ?
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе къв е тоз некролог дет са го истипосали тук !