Столтенберг с подкрепа за България по темата за шпионажа

Бойко Борисов проведе телефонен разговор с ген. секретар на НАТО
22 мар 2021 19:05, Анисия Иванова
85
Столтенберг с подкрепа за България по темата за шпионажа
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Премиерът поздрави Столтенберг за амбициозния дневен ред на Алианса и за лидерската му роля в процеса на размисъл НАТО 2030, засилващ политическото измерение на организацията. Българският министър-председател потвърди, че страната ни ще продължи активно да допринася в процеса НАТО 2030 с конкретни предложения и анализи.

Още по темата

Премиерът Бойко Борисов и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обсъдиха също разкритата преди дни група за шпионаж в страната ни, като Столтенберг изрази пълна подкрепа за България, съобщиха от пресцентъра на МС. Важно е НАТО да бъде силно обединено срещу всякакви зловредни дейности в държавите членки на Алианса.

„В НАТО всички трябва да сме единни и солидарни един с друг. Политическата воля за това е от голямо значение“, изтъкна от своя страна премиерът Бойко Борисов и увери Столтенберг, че НАТО винаги може да разчита на съюзническата солидарност на България. Министър-председателят Борисов добави, че НАТО като най-успешния политико-военен съюз в историята е допълнителен гарант за суверенитета, интегритета и сигурността на България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахме, че сухаря е изразил искрената си телефонна подкрепа. Няма нужда цял ден да ни спамите с едно и също.
5
8
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Нато е надитска терористична организация занимаваща се с трафик на анркотици ,деца,педофилия и хрибридни провокации срещу Русия!Нато трябва да бъде заличено!
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този много се притеснява да не дръпнат шалтера на НАТО, че ще остане без високата си заплата, командировките и шведските маси.
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква България подкрепя бе Герберски п.о.дл. ог.и ? Подкрепя правителството само. Правителството не е България. Управляващите са най мразените хора в Бг ,заедно с полиция и гейовете
2
4
 
7
 
! Отговори
11 преди 3 години
И сеа тоз, лудия, що го изтипосахте 2 пъти тука?
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ловът на вещици шпиони да не спира. Всеки да се оглежда и да предава вещиците шпиони на Светата Инквизиция.Чуе ли се руски акцент, това е шпионин.