Мандатът на 44-ото Народно събрание: Перманентна криза

ОП търпели негативи от оставането си във властта
10
Мандатът на 44-ото Народно събрание: Перманентна криза
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според съпредседателя на Обединен патриоти мандатът на 44-ото Народно събрание е преминал с перманентна криза и политическо противопоставяне, с постоянен опит да се събори парламента, с  война между институциите  скандали и бойкот на НС.

Още по темата

Въпреки това той обясни, че патриотите са останали във властта, за да изпълнят предизборните си обещания, въпреки че са търпели негативи. Като част от тях той посочи вдигането на минималната пенсия на 300 лева, увеличението на заплатите на лекари и учители, поставянето в дневния ред на въпроса за маргинализираните етноси, което по думите му е въпрос от националната сигурност, спирането на Истанбулската конвенция и недопускането на ДПС във властта.  

„Статуквото за скандала и омразата формираха у българите усещането за свободно падане. Тези хора са готови да се срещнат с поредния български месия, който обаче ще разпнат бързо, защото добрите неща в управлението се случват бавно и затова е важна приемствеността“, каза Веселинов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
като си ппипомня преди 3 години
някои неща,мен ме хваща срам.Това беше дъното.Иде нашенската музика.Иде новото.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ОП търпели негативи от оставането си във властта" - еми да се махат от властта и няма да търпят негативи, а само позитиви - ще плуят по всеки на власт и ще се изживяват като алтернатива, както правят всички останали клоуни. Какво по-добро за тях.
8
0
 
2
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
Ама няма нищо по-нормално в НС да има перманентна криза и вечни крамоли, след като там са върли врагове - управляващи и опозиция. И винаги ще бъде така. Не само у ас.
7
6
 
3
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
Това НС или по-точно "Борисов 3" бе създаден с една едничка задача: да съхрани Бойко Тиквата в управлението на държавата! Нищо повече от това! Задачата бе поставена лично на Симеонов. неслучайно той бе най-често отстрелвана фигура от нас,з аеднос Цветанов. ГЕРБ бе разнебитен, ОП бе разбито от нашата военна сила. Но ние получихме удар в гръб! От кого? От ДПС през 2019 г.! Когато Борисов бе в глуха защита и бе говот с оставката си, дойде Доган на бял кон, за да го спаси!
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това НС имаше една едничка задача и се справи с нея, пазеше Борисов!По-точно това НС играеше по свирката на Борисов.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия Народни Събрания са като епизод от комедиен филм с елементи на трилър.44та серия завърши, но 45та обещава да продължи действието от там.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като има толкова проблеми, да се разпска!!!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И каква перманентна криза? Руските пионки вдигаха пушилка всеки ден и накрая се прибраха а някои ги прибраха.
2
2
 
6
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Дами и Господа, искрено ви пожелавам в 45 НС да няма ОПГ бсп-дпс!!!
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сбогом, няма да липсвате на никого.Потънете във вечно забвение