Почина Асен Марков, началник на кабинета на Корнелия Нинова

Лидерът на БСП прекъсна предизборната си кампания
2 апр 2021 07:44, Анисия Иванова
106
Почина Асен Марков, началник на кабинета на Корнелия Нинова
Снимак: БСП

Корнелия Нинова прекъсна предизборната си кампания заради смъртта на началника на кабинета си - Асен Марков, съобщиха от пресцентъра на БСП. Марков е починал на 82 години след дълго боледуване късно снощи.
 
Асен Марков бе началник на кабинета на Нинова от избирането й начело на партията през 2016 г. до днес.
Той е роден на 13 февруари 1939 г. в село Вещица, Белоградчишко. Завършва „История“ в Софийския университет.
Женен, с две деца и внуци.
Поклон пред паметта му!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 48 (пияница мистик)Виж какво ще ти кажа, момченце младо и зелено!Ако наистина не си платен пропагандатор на комунизма, има огромно значение това кой е бил член на БКП, и още по-огромно значение кой е бил в тайните служби на офицерска длъжност!Бойко Борисов не просто е бил член на БКП. След 1989 г., когато в хода на промените всички офицери от армията, полицията, пожарната и т.н. бяха задължени да се откажат от членство в БКП. Само Бойко Борисов отказа! Защо?
35
5
 
7
 
! Отговори
Мутри вън! преди 3 години
До пияница мистикБорисов вече по-зле от БКП. Той е корумпирано ГЕРБ.Няма морал няма нищо. РАБОТА ! РАБОТА ! РАБОТА ЗА БЕЗПАРИ!!! БАЧКАТЕ РОБИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ А АЗ ЩЕ ВИ МАХАМ ОТ ДЖИПКАТА С ЕВРО.
34
6
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До БКПАбе не ви ли писна вече 12 години да повтаряте, че Борисов бил от БКП? Ами навремето всички, които искаха да пробият и да се издигнат поне малко над сивата маса, членуваха в БКП. Само така можеше да се направи кариера. Но това не означава нищо. Защото има и комунисти по убеждение. И в училище всички от по-горните класове ги приемаха задължително в Комсомола, ама всички до един си падаха по Запада и никой по СССР. И те ли според теб са комунисти? Хубаво че Тошо падна, та мен ме пропуснаха
33
4
 
5
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 3 години
И КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ БСП КАКВО ? КАКВООООООООООООО ? ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ТОЛКОВА ДЪЛГО КОЛКОТО НАРОДА ИМ ПОЗВОЛИ. СЛЕД 4 ГОДИНИ ПОПРАВИТЕЛЕН. БОРИСОВ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 11 ГОДИНИ.
32
3
 
2
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 3 години
КОРУПЦИЯТА НЯМА ЦВЯТ. ПРОДАЛИ СА СЕ И ВЕЧЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.
31
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
До МУТРИ ВЪНЯвно сте някакви зомбита, но с постове по форумите и реване няма да се промени нищо. Докато се опитвате да докарате така БСП на власт ще ядете тоягата.
30
18
 
8
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 3 години
До 1ПРОБЛЕМА Е ТОЧНО БОРИСОВ !!! МУТРИИИИИИИИИИИИИИ ВЪНННННННННН!
29
16
 
5
 
! Отговори
БКП преди 3 години
До пияница мистикИ ЗАЩО МИ АГИТИРАТЕ АНТИКОМУНИЗЪМ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ БОРИСОВ Е БИЛ БОДИГАРД НА ЖИВКОВ И СИГУРНО ИМА ПАРТИЙНА КНИЖКА НА БКП. АЙДЕ ДА БЪДЕМ ЧЕСТНИ И ДА КАЖЕМ ИСТИНАТА ЗА БОРИСОВ. КАТО СЕ ЯДОСАМ И ПИША ........
28
3
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
До 9289ПИЧ, вашия проблем НЕ Е Борисов.Вашия проблем е, че не посочвате АЛТЕРНАТИВА на Борисов, което означава, че се опитате да вкарате на власт през задната врата БСП, на гърба на негативен вот.Докато пробвате с такива тарикатлъци ще има и Борисов 4, 5, 6 и така нататък.
27
10
 
2
 
! Отговори
9289 преди 3 години
До пияница мистикДайте шанс на хората. БОРИСОВ Е КОРУМПРАИН ПРЕСТЪПНИК. ПЪТНЯТ НА БЪЛГАИРЯ Е АСФАЛТИРАН КЪМ ОРЛАНДОВЦИ. ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, ДА СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.
26
2
 
14
 
! Отговори
хм..хм преди 3 години
Топи се електората
25
5
 
19
 
! Отговори
хичо преди 3 години
Жалко за човека..жалко и за Нинова..един глас по малко все пак...ако беше доживял поне до неделята щяха да го замъкнат с носилка да урната..не човек а желязо..казал агента фашист...тихо мъртвият казал-не комунист
24
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големия успех на БСП за 30 год е да се качат на Бузлуджа и то ако не вали дъжд. Без другаря Живков тая партия е кръгла нула.
23
2
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 14678Добре е първо да се образоваш и да научиш как се пише правилно "АСВАЛТ", че чак после да агитираш. Така мнението ти ще има поне някаква тежест за пред гьотверените като теб :))) И много ми е интересно, ако тези смешници дето ги лансиращ тук Изправи се! Мутри, вън!, по някаква Вселенска грешка вземат че спечелят изборите и си избират министър-председател, като иде в Европа и като разберат какъв е превода на името на смешната му партийка и ще стане за смях и срам.
22
1
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Шшшшшшът!Да не чуй баща ти!
21
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност са му повлияли ГЕРБ! Този Борисов няма спирка пред нищо, да не забравяме как преди изборите си присвой и една от щаба на Слави. ЕЙ МУТРО ВЪН ОТ ДОНДУКОВ
20
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП трябва да сложат чист човек като Жан Виденов за лидер ако искат хората да им повярват..А не тези изедници капиталисти като нинова
19
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Експлоатирали са го до последно завалията, веднъж хване ли те червената чyмa е за цял животq само със краката напред се оттърваш.
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Корнелия да отиде да се снима до гроба му и да го постне във Фейса
17
22
 
10
 
! Отговори
14678 преди 3 години
В МОМЕНТА СТРАНАТА Е :ОЛИГАРХИЯ, ПРЕСТЪПНИСТ, КОРУПЦИЯ, ПРОСТИТУЦИЯ, ИМИГРАЦИЯ НАРКОМАНИЯ. ХОРА САМО АСВАЛТ ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ТОЗИ НАРОД БЕ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ДПС ВМРО И НФСБ