"Ходи пеша!", пак зове Караянчева, но този път от графит

Някои не простиха думите на председателя на 44-ото Народно събрание
Обновена: 7 апр 2021 08:23 | 6 апр 2021 17:00, Камелия Цветанова
144

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Графит на председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева привлича вниманието на минувачите в столичния квартал „Лозенец“. Тя е нарисувана качена на стълба, а над нея е станалата печална нейна фраза „Ходи пеша“.
Още по темата

Тя я изрече  по време на разпалена реч на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в края на септември след масовите протести през лятото на миналата година.

„Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, каза тогава Караянчева.

Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
7
 
19
 
! Отговори
Ddd преди 3 години
При Боце, за три мандата българското население намаля наполовина, докато ромското се утрои, селата са завладяни от роми, там българите са подложени на геноцид. И всичко това благодарение на антибългарската политика водена от Боце, на който само някакви магистрали са му в ку.хата манерка. ***.
101
5
 
10
 
! Отговори
Toto преди 3 години
В Бг бяха построени две магистрали с европейски пари,Метрото, с европейски пари, околовръстното, пак с европейски пари, изобщо всичко голямо е с европейски пари.От Бг бюджета: пенсиите - мизерия. Здравеопазване - мизерия. Детски градини - мизерия. Училища - мизерия. Ваксини -мизерия. Жизнен стандарт - мизерия.
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгаджиите да сибслушат чалгаря!Друго не им трябва?!
99
4
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Не ми се мисли , как "ЩЕ ХОДИТЕ ПЕША" ...като ви напънат пак мигрантите от Турция!Ше го ударите на спринт , даже...ха,ха,хааааааааааа
98
4
 
14
 
! Отговори
ШЕ СИ ХОДИТЕ ,БЕ.. преди 3 години
ЩОМ ЧАЛГАРА Е ТОЛКОВА МЕКА КИТКА И НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА --ПРИ 60% ПОДДРЪЖНИЦИ....РЕДНО Е ДА СИ ФЪРЛИ МАНДАТА ! ЩЕ СИ ХОДИТЕ, БЕ ....И ТО ПЕША ПРЕЗ УЛИЦИТЕ , КЪДЕТО ЛЕЖАХТЕ ЦЕЛО ЛЯТО!ДО АВГУСТ ....СТЕ НАПЪЛНО ГОТОВИ!
97
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 108 Ангелкова е приятен човек, е, не е мис свят но ненужно е обиждате жената :) Виж за Караянчева съм съгласен, все пак показа като защитен механизъм цялата си простотия, това хората не забравят :)) Кой не знае, че столицата на Китай е Пекин....? Виж за столицата на Виетнам може да се обърка челяк неинтересуващ се от география и демография, но да объркаш Пекин си е тъпо :)))
96
6
 
4
 
! Отговори
Alex преди 3 години
Ето това е българина - гавра с труп. Къде бяхте оня ден бе мишоци?
95
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моят фаворит беше Ангелакова. Още помня когато се появи с червените колена и с къса пола във Варна. На някакво посещение беше.Скъсах се от смях
94
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая само изложи себе си и града си! Срам за Кърджали е!
93
3
 
7
 
! Отговори
Захарен памаук преди 3 години
Ама верно има хора който смятат че манолова не е човек на божков и че слави няма да направи коалиция с мая( божков);честито на печелившите скоро очаквайте лотария с лице сценаристите и балета!
92
4
 
30
 
! Отговори
Офтопик преди 3 години
А помните ли оня министър на правосъдието Данаил Кирилов каква грешка на природата беше. Сетих се и за Искра Фидосова и тефтерчето на Златанов - тоя да се опраска, тоя да не се пипа. Ако почнем да изброяваме всички недоразумения, които Барба Ганьос беше назначил . . .
91
17
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Ходенето пеш е здравословно. Когато имам работа ползвам метро. Като отивам на почивка ползвам магистралата. Казвам на децата: "Добре че беше Бойко да я построи че иначе можеше да вземете пенсия докато я построят."Чи така . . . Сега Слави ще си гука с Радев до някое време, докато и най-закоравелите осъзнаят че са вътре с тези дружки и възроптаят. Аз ще гледам отстрани и няма да се цапам.
90
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не така....сега са в траур )
89
3
 
25
 
! Отговори
Чукчето преди 3 години
Не е ХОДИ ПЕША,а е ХОДИ ПЕША БЕ.
88
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента."Съжалявам, но позицията ти не го позволява. Кактоне го позволява и на Радев, така не го позволява и на теб!
87
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Мне, просто я беше срам да му превежда глупостите, а и си е срам за нас да си сложим такъв за премиер."Ми не сме си го сложили, защото винаги е с патерица, след патерица. Предатели само. КАРАКАЧАНОВ ОБЕЩА! ОБЕЩА И ПАК СЕ КОАЛИРАХА!!!!
86
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Трябва да го позлатят тоя преводач, щото все пак ни отсрамваше малко пред чужденците."Брат - то се прави за пред гражданите. Ако ББ не е премиер, даже и на улицата няма да го поздравят. Може и да викнат полиция, че ко ше прави мутра в техния квартал?
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко"Споко! И този ден ще дойде, в който хората ще мога и ЩЕ правят!!!!
84
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 92Мне, просто я беше срам да му превежда глупостите, а и си е срам за нас да си сложим такъв за премиер. Тъй , че е супер че не говори езици - само ние си го знаем какъв гьон е. Гледах му след изборното слово....еми беше ме срам....джипката, снежеца и една сурия глупости отново.
83
6
 
28
 
! Отговори
Jonsy преди 3 години
Да си благодарен на ББ за магистралите и метрото е като да си благодарен на банкомата, че ти е пуснал парите от заплатата.Или искат да сме благодарни, че не са откраднали всичко?