"Ходи пеша!", пак зове Караянчева, но този път от графит

Някои не простиха думите на председателя на 44-ото Народно събрание
Обновена: 7 апр 2021 08:23 | 6 апр 2021 17:00, Камелия Цветанова
144

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Графит на председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева привлича вниманието на минувачите в столичния квартал „Лозенец“. Тя е нарисувана качена на стълба, а над нея е станалата печална нейна фраза „Ходи пеша“.
Още по темата

Тя я изрече  по време на разпалена реч на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в края на септември след масовите протести през лятото на миналата година.

„Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, каза тогава Караянчева.

Нейните думи предизвикаха остри реакции, на които тя отговори, че когато се говори пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени аудиторията, а репликата й била в качеството й на партиец, а не на председател на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми правилно е казала - хем е здравословно, хем е еко, хем няма да се мъчите да ползвате метрото построено от омразния ви Бойко и да се травмирате да мислите за него. Кво! Така си е. Ходете пеша!
41
4
 
13
 
! Отговори
алооо !! преди 3 години
Необходима е ПРОМЯНА !Не е нормално държавата НИ да потъва безкрайно , НАЙ-БОЛНИ , НАЙ-НЕГРАМОТНИ , НАЙ-БЕДНИ И НАЙ-КОРУМПИРАНИ , за това трябва да се промени НЕЩО , каквото и да било то !Защо Премиера , който до сега ''хвалеше'' *** си , иска да прави НОВ КАБИНЕТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И БЪЛГАРИЯ ДА ТРЪГНЕЛА НА ГОРЕ ?????Защо иска ''кръгла маса'' ?
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е отговорът й, към този който я обиди
39
4
 
24
 
! Отговори
мак преди 3 години
Това, в какво качество говори е пълна см.еш.ка. Или така й изнася - когато ръси гл.у.пости, веднъж е шефка на нс, друг път е членка на шайка, трети - като домакиня. Каква беше, когато премести Пекин във Виетнам?
38
6
 
2
 
! Отговори
ПКП преди 3 години
Пългарска Комунистическа Партия. па коа праиш.
37
17
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Цветето си е хубава, а ако ти харесваш кльощави скумрии, това си е твоя работа.
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обади се, като стигнеш
35
4
 
6
 
! Отговори
9 преди 3 години
Някой се опитва да имитира Банкси, в бг вариант.
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27Еми който каквото си направи, никой друг не може да му направи :)) Да беше излезла пред обществото и да поиска обяснение от Бокича, да каже че се чувства обидена, видяхме мълчанието на агнетата и простотията й, съвсем на място е базикат в цяла България :))
33
4
 
21
 
! Отговори
Роки преди 3 години
Като се говори така пред съпартийци защо са я снимали и после качили в нета. Да ти имам Гербаджиите. Сами се цакат.
32
2
 
11
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
Ти май хубава жена не си виждал! Корем на етажи , баджаци с бабуни , висящи меса в подмишниците. Това ли е хубава жена?
31
1
 
10
 
! Отговори
Да преди 3 години
То пък има ли в Парламента жена със здраво семейство , или е сЛободна , или е мома , или е разведена / няколко пъти / , или е на повикване ...Може ли хора с такъв морал да ти определят бъдещето и да коват ЗАКОНИТЕ на държавата ?
30
8
 
9
 
! Отговори
Селянин преди 3 години
към 25. Въпрос: Ако я нямаше Караянчева въобще, нямаше да има и метро? Мога ли така да те тълкувам? И разбира се ако нямаше промоторът/кръстникът й, нямаше да изгрява и слънцето, нали? Или? Ако ми дадеш смислен отговор, нареждам се веднага под знамето на ГЕРБ! И във форума ще пиша това което ми се нареди от централата, а може и от самата Караянчева, без да се нареждам за хонорар. Поделете си моят дял.
29
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така представено звучи като здравословно послание, а Цветето има хубава фигура и изглежда много добре на графита.
28
3
 
22
 
! Отговори
Даа! преди 3 години
Какво може да се очаква от ПРИМИТИВНИ УПРАВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ ?ДЪРЖАВАТА Е НАПЪЛНО ПОЛИТИЗИРАНА , ДАЖЕ И ВСИЧКИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , МВР, СЪД и ПРОКУРАТУРА !А СТРОЙ ДЪРЖАВА С НЕГРАМОТЕН ОПРОСТАЧЕН НАРОД ?
27
21
 
5
 
! Отговори
Това преди 3 години
че Боко е казал нещо обидно за Караянчева е толкова вярно колкото и че чекмеджето му е пълно с евро, кюлчета и отгоре държи пищов. Лакардии за елементариници.
26
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проста, ама много проста и шавлива жена. Срам за историята на добрата ни държава. Свали със стотици точки нивото на длъжноста която са заемали грамотни и достойни българи. Тя е една оабссолютно посредствена жена. Над неиното интелектуално ниво в страната са поне 5 милиона българи.
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът да сложи и един червен фенер отпред
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходи ти пеша 20 км до работа. А... ти си имаш шофьор. Аз имам адски транспорт. И графитът е ***. Какво има общо "ходи пеша" със скапана стълба? Да ходя не пеша, а със стълба ли? Да се катерим по стълби пеша ли? Нали имам асансьор, ***?
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако нямаше надпис, можеше да се постави на билборд на околовръстното