Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре

Лидерът на ИТН е под карантина
Обновена: 10 апр 2021 19:21 | 10 апр 2021 19:13, Александър Попов
613
Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре
Снимка: БГНЕС

Председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов е с коронавирус, като информацията бе потвърдена от неговия заместник в партията Тошко Йорданов.

"Както знаете господин Трифонов имаше симптоми на COVID и днес теста му излезе положителен. Господин Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб", уточнява Йорданов.

Още по темата
В изборната нощ Трифонов сподели в социалните мрежи, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. Затова и запази мълчание, което продължава и до днес.

По-рано през деня, пак във Facebook, той благодари за подкрепата и гласовете за "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
402
0
 
13
 
! Отговори
Оказа преди 3 години
Се че в БГ всички политици са фенове на чалгата. Това обяснява че сме все на опашката.
401
2
 
27
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
Тоя па такова менте излезе .. не е истина!
400
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кога е бил добре тоя кратун, откакто го помня е куку
399
2
 
5
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
Абе човек ти вярваш ли ги тея или просто така си дращиш някакви.. земи излезне утре на улицата - то всеки втори е ром а другите са с такова поведение. Разходи се со Кърджали и особено селата - хляб не можеш да си купиш... щото не знаеш езика...май много книжки си чел.
398
8
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
те така импотентните по руски викат на различните...***...каквото и да означава,да импотентните раши разкарват едни камиони на влакови в опит да сплашат "джендърите" в Украйна...ама не им се получава...идват кораби на Армията на САЩ,Свободолюбивият Народ на Украйна не му трябват маневри...излиза и се бие за Свободата си...какво значат някакви вменени по гьобелс термини??? бедна духом...по-делата...е казано в Библията...от 30 г. грабите и убивате...а говорите лъжи,Анатема!!!
397
15
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До до ББджендъри са децата ти...ако имаш в което се съмнявам...децата на България се върнаха да протестират лятото...всеки ...и незрящите го видяха...само троловете на дс и кгб не...ок ваш проблем,децата на България...те и османците така ни вменямаха,че сме рая...ама нейсе...объркали сте Народа...не пишат...не плюят...за Свободата на България ще сме там...и "джендърите",вашите офшорни .ки дали ще са там?
396
14
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До до 483някакви си имена...Борисов не е Господ...не ни е дал животите...обратното е...ограбва ни от 12 г....и незящите го виждат...назначихме го да работи за просперитета на Народа ни...сбъркани ценности...психически отклонения...възрастови...травми в млади години...убийствата и грабежите травмират ...то и троловете им все травмирани пазачи из лагери...убиващи свободни хора...сега ценящи се за дИмократи...1400 г сме пребивали империи с безчетни армии...вие с мърлявите си офшорни и къши ли..
395
0
 
13
 
! Отговори
Гърците преди 3 години
Спряха турците защото са единни, а не като тук един- воевода, двама- чета, трима - чета с предател.
394
2
 
12
 
! Отговори
до ББ преди 3 години
Хахахаха наивници. Дж. ен. дъри ли ще бранят държавата? Армия няма. Няма войска. Няма нищо. Или Радев ще яхне един боинг и както беше казал в предизборната си кампания за президент "ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН" ще пази по въздух. Кой ще пази по вода? Балета на Слави ли? :D Гаси тока и си лягай!
393
5
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До до 483хаха...аз и и синовете ни ще ги спрът бре...как ги спряха гърците ...плашите ни с турците...еничарЕ от гроб
392
13
 
0
 
! Отговори
ББ преди 3 години
единственото"оръжие" на "победителите" от гроб е пропагандата в стил гьобелс,разделят новите за да могат гробарите и мафията да се върнат при евентуално нови избори...няма ляво...няма дясно...Съдбата на България..на Народа ни е заложен...предадете ли ни няма прошка...1400 г. сме оцелели срещу империи,какви ли не предатели сме надживели...не ги помним...дори...Чиста и Свята Република!!!
391
1
 
11
 
! Отговори
до 483 преди 3 години
Там от където Борисов се връща, те първа са се запътили пътниците Радев и Слави. Сега като пуснат турците мигрантите да видим кой ще ги спре?
390
1
 
13
 
! Отговори
Лично аз преди 3 години
Разбирам политиката на Кремъл. Хората си имат държавни интереси и си ги преследват. Не разбирам нашенските предатели и резиденти дето не им идва на ум, че България ще бъде пожертвана и разкъсана между Русия и Турция. Ама пък вчера се срещаха с мюфтийството може да са решили като двойни агенти да действат.
389
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави трябваше да кръстиш партията си "Разсипахме я тази държава".
388
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КабинетВирус има, ваксините работят, а стабилен кабинето до декември е по-добре от нищо (но няма да стане, защото не е в интерес на Кремъл и ще се опитват да го срутят още преди да е станал.8-)
387
4
 
3
 
! Отговори
Кабинет преди 3 години
До декември няма да свърши работа при настоящата ситуация където всеки се пише лидер и говори каквото и да е само да е на въпреки и да изпъква. Просто вече никой не знае вирус има ли няма ли, ваксини действат ли не действат ли... това няма как да се промени до декември, а няма ли консенсус в обществото нищо не става
386
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави, кога те купиха от ЩАБА на Мутафчийски, за да разпространяваш лъжи към народа.Народът ти вярваше, че няма вирус, няма пандемия. Колко платиха от Шаба да си смените вирусната ориентация?
385
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Слави вируса му го е предал доцента чорбанов, докато са били близки. Така се разболя и Фреди Меркюри. Слави не е по-малък ***...вец от Фреди Меркюри.
384
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
шат шат шааат на вируса главатааааа хахаха нищо му няма лъже
383
0
 
15
 
! Отговори
ай сега преди 3 години
Слави винаги е бил лъжец и подкупен микрофон на Мафията.Радев открито си го каза: Мути Вън и излязоха Мая, Отровното Трио, а Слави си беше телевизионната паддръжка.