Слави Трифонов благодари на избирателите си, но мълчи за властта

Все още няма официална позиция на партията му
Обновена: 10 апр 2021 12:12 | 10 апр 2021 12:05, Камелия Цветанова
975
Слави Трифонов благодари на избирателите си, но мълчи за властта
Снимка: Dnes.bg, архив

Въпреки че вече минаха 6 дни от деня на изборите, които наредиха партията на шоумена Слави Трифонов на второ място, все още няма официална позиция на партията дали ще състави правителство.

Още по темата

Вместо това Трифонов днес за втори път благодари на избирателите си, както направи и в изборната нощ.

„Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас“, написа днес той в своя FB профил.

„Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие“, пише още Трифонов.

И макар да продължава с мълчанието си, ДПС и БСП вече декларираха, че могат да подкрепят правителството на ИТН, ако такова бъде предложено.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също обеща, че ще осигури дежурни депутати от неговата партия, които да подкрепят нов кабинет и призова Трифонов да поеме отговорността си като втора политическа сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


975
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
787
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Боневахах бедни ми недялко,"победителят"е шефа ти борисов в изборите...слави е втори...задай въпросите към борисоФ,в Родината ми основният Закон е Конституцията/за вас няма закони знаем/,ако се стигне до там,че ИТН получи мандат от Президента,както е по Конституция...ще ви отговорят...внимавайте какво си пожелавате...недЕлко...в никакъв случай избори...означава да върнете борисов!!!
786
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам Слави да има татуировка с надпис "Идвам, и Ада идва с мен", и "Без прошка".Някакси не ми се връзва откровен сатанист да стане представител на всеки един от трима избиратели.
785
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Barba GaniosА защо пишеш на гoвняницa?Неграмотен ли си?
784
1
 
5
 
! Отговори
Бонева преди 3 години
Какво значи благодарил на избирателите след 7 дни?! Много, ама много държа Слави да отговори на всеки един от въпросите, които му зададе Недялко Недялков в ПИК! Всеки един от тях съдържа в себе си точен ориенти кого точно избра България и гражданите й на 04.04. 2021 г! Защото задължителто трябва да знаем на кого поверяваме властта или Слави на кого ще я повери?! Считам, че това са много важни неща, които трябва да знаем!
783
2
 
4
 
! Отговори
Язе преди 3 години
*** Мая Слави само моат да направат ***!Саму за тех шъ гласувъм оти са мойте ора!
782
1
 
5
 
! Отговори
NN преди 3 години
Единствено с ДБ Славито можеше да направи кабинет. Така и НТН и ДБ щяха да извлекат ползи един от дрг. Славито щеше да има отворена врата за ЕНП, а ДБ щяха да ползват 2-рото място на Слави и гласовете му. Но, както каза един мъдър журналист- да, ама не. ДБ казаха -нови избори и Тошко подскочи, защото без тях са бита карта. Кой в ЕС ще погледне и даде пари на един шоумен, когото не познава и който мълчи като риба? Дори един баща не дава пари на детето си, ако му няма вяра. Славчо мисли,гледат те
781
0
 
9
 
! Отговори
G преди 3 години
Когато играеш чуждо хоро, винаги губиш.
780
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 3 години
Чалга, кючеци и комунизъм. Върнахме се в 90-те. И тогава и сега борчетата ще казват какво да прави а той ще слуша.
779
3
 
7
 
! Отговори
Радио Ереван преди 3 години
Най-доброто за Слави е да се оправдае, че няма да направи кабинет, защото няма мнозинство, иска чиста победа /51%/, депутатите, които искат да го подкрепят не са мажоритарно избрани. Затова той ще бъде опозиция и коректив на управляващите, нещо което може, но сега от НС. Умният ход- подкрепя правителство на ГЕРБ за 100 дни. До тогава пандемията ще позаглъхне. Когато или в каквото не ги харесва - иска вот на недоверие и нови избори. Депутатите на ГЕРБ/и СДС/+ИТН прави 126 депутата.
778
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно правителство на Баджанаците определено би било лош избор за държавата.Но задачата на резидента е точно такава, да руши институциите и да направи Болгария лесна плячка за Русия. Пък ако ще и подялба с Турция.
777
1
 
5
 
! Отговори
Рошко преди 3 години
Ако Слави направи кабинет, дори и с експерти, ще бъде подкрепен от всички, за да му дадат горещия картоф и после ще го провалят. На всички партии в новото НС Слави им пречи. Той взе гласове/с изкл. на ДПС/ от всички и всички ще искат да го закопаят. Тези хора там изобщо не мислят за държавата и за нас. Те мислят какво ще сложат в джоба си. Корумбашев с изказването си на практика съветва Слави да се измъкне от клопката. Други казват, че Слави трябва първо да се определи към кого е ЕНП, ПЕС...
776
2
 
4
 
! Отговори
Тошко Мамуната преди 3 години
Ще ви направим на маймуни !
775
5
 
5
 
! Отговори
Илия преди 3 години
Проблема е че е по-лесно нещо за се чупи, отколкото да се направи.Най-доброто за България ще е вируса да отнесе мутрата и да не се налага тай да подава оставка. Защото виждаме как се е вкопчил във властта и умиране има, Оставка няма.След изборите наесен, когато народа израстне, нещата ще се оталожат.За Слави е най-безопасно да стои "пас" и да не прави нищо. Иначе много скоро ще го подведат да престъпи закона и после, връщане назад, няма.
774
0
 
12
 
! Отговори
А сега накъде? преди 3 години
Слави остана безработен и сега се чуди какво да прави.
773
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави не е благодарил и на майка си през живота си. Това е писано от ПиАр-ката му.
772
3
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Избиратели нямат нужда от твоите благодарности ТИКВО.!.
771
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глътнал си е езика. Затова не говори.Ако заговори трябва да се извини за глупостта си да се яви на избори след, като преди това постоянно твърдеше, че НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ...
770
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ни управлява ЧАЛГАР НАРКОЗАВИСИМ българите са пред дилема: 1 да станат наркомани или 2 да заминат на запад без връщанка...КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗБЕРАТ????
769
1
 
4
 
! Отговори
US преди 3 години
Румен Радев да си влиза в ролята и пълчища *** да се отправи към затворите, а ако не стигнат, да ги натири към САЩ.Тук ние имаме мног освободни места, а ако искат да са по-близо до Куба, директно в Гуантанамо - чист въздух, синева и много вода наоколо.
768
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проверката е висша форма на доверието.