ГЕРБ първо ще търси подкрепа за правителство от "Демократична България"

След това на разговори ще бъдат поканени и "Има такъв народ", обяви Митов
Обновена: 20 апр 2021 14:48 | 20 апр 2021 14:35, Нели Христова
257

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Групата на ГЕРБ-СДС първо ще търси подкрепа за правителството си от "Демократична България".Това заяви предложеният за премиер Даниел Митов след връчването на мандата от президента за съставяне на кабинет.

"Ние ще ги поканим официално на консултации и ще очакваме тогава официалният им отговор", каза Митов и обясни, че ще се търси подкрепа и от останалите "близки по идология" парламентарни сили.

Още по темата
За сега от ДБ многократно са заявявали, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ. Митов обаче изрази мнение, че в парламента "може да се възстанови нормалното държавническо говорене" и обясни, че ГЕРБ-СДС ще поканят и "Има такъв народ" на Слави Трифонов за разговори по предложения кабинет.

Неофициални разговори не сме водили с никого. Ще ги водим официално, както си е по процедура, каза още Даниел Митов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
5
 
! Отговори
Миленски преди 3 години
С правилните договорки и обещания под масата като нищо ще получат подкрепата на ДБ.
169
1
 
5
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Пинокйо Иванов министър на правосъдието и всичко е готово
168
3
 
4
 
! Отговори
БГ гражданин преди 3 години
Доста сериозно обучение е имал в САЩ. Не знам на кой господ ще се кланя този човек. Нямам му доверие.
167
5
 
4
 
! Отговори
до к.208 преди 3 години
Почти година продължиха протестите на младите хора, немалко от тях студенти в чужбина и тези на "Отровното трио" срещу корумпираните управляващи от ГЕРБ. На 2-и септември вечерта м.г. полицаи от цялата страна, насъскани от ББ и управляващите, обагриха площада пред "Дондуков"1 с кръвта на млади хора... Сега *** на ГЕРБ искат съюз ГЕРБ-ДБ,та да се справят с БСП. Тази партия си отива и да не ни заблуждават тези от хунтата, че трябва да има такъв съюз, за да остане ГЕРБ отново на власт!СТИГА!
166
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На изборите на 04.04. Демократите на ДБ заедно със софиянци отвоюваха столицата от хунтата на ГЕРБ и показаха, че тя, а не провинцията, представлява демократична България.Протестите срещу ГЕРБ цели 10 месеци продължиха в столицата и там на 02.09 полицаите се разправиха жестоко с младите хора и проляха кръв близо до МС.ИТН "пасуваха", а на изборите на 04.04. хората,предимно младите такива, гласуваха за тях. Народе!!!! Сега медиите съобщават за възможен съюз между жертви и палачи... Стига търговии
165
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
препоръчвам на искащите да ни управляват да прочетат по 20-30 пъти "Андрешко" на Елин Пелин/Димитър Иванов Стоянов/...та синковци вие ли ще ни лъжете и заблуждавате...безродни и алчни бедни гробарчета...имащи само офшорни и пари!!!Бог да пази България!Свобода или Смърт!
164
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
хаха,защото знаеш ,че си пътник,жертваш бедни духом и алчни ***.ета,благодарим ти,че ни ги посочи...и ти направи добро на този Народ
163
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
боже много мъка има по-тоя свят боже...с това предложение...ами защо не яни бре бойко???дилов,митев,яни,а и ония с тъпаните...яни е най-достойният...позор
162
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е момента другарите ни в борбата с комунизъма да приемат протегнатата ни ръка и заедно да довършим комунистите на Нинова!
161
5
 
9
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
Винету отново залага на стария изпитан метод. Предлага министерски постове на малките партии и те се хвърлят в краката и му целуват ръка, после и други части. Но този път май няма да му се отвори парашута. И трите партии са му набрали доста. Днес дори Винету заяви гордо за ужас на неговите прости индианци, че обича Слави. Белким сърцето на Слави се разтопи и умили от милите очички на Винету и вземат та се разберат.
160
5
 
4
 
! Отговори
Този филм е гледан преди 3 години
*** България ще е новото НФСБ. Симеонов се преражда в Атанасов. За гарнитура няколкопедалчета.
159
5
 
9
 
! Отговори
минаващ преди 3 години
До Анонимен-кадри Г.ЕРб?Шегобиец.Там са калинки до Вожда-слънце.Останалото е менискусна болка.Простотии
158
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Останалите 5 партии тайничко завиждат на кадрите с които разполага ГЕРБ .Вярно е,че нямат шутове , дем,агози , усой-- ни.ци , нека-дър-ници , чалгари ,притежатели на медии за фалшиви новини , затова пък имат имат личности , които са спомогнали да тръгне България напред и това е неоспорим факт , както е факт , че няма никакви доказателства за всички обвинения към тях , но лъжите продължават за съжаление.
157
6
 
9
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Тази "неокомунистическа" "партия" докога ще продължава да се излага,както винаги го е правила със почти всяко свое действие или бездействие!!!Партия градена на принципите на манипулацията,страхът,крепостничеството,арогантната простащина, некомпетентността,лисата на съвест и елементарен морал ......списъкът е много дълъг.......
156
7
 
9
 
! Отговори
A преди 3 години
Тупкат топката, а разграбването продължава с още по големо темпове.
155
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотална политическа неграмотност от ГЕРБ!Написали пълен състав на МС с некадърници и искат подкрепа. И си мислят, че някой ще им я даде заради черните им очи!Поне половината места да бяха оставили свободни за ония, които искат да примамят!Отбиване на номер с разни диловци, калинбельовци и руменхристовци!Тотал щета!
154
8
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Реформаторският блок се разпадна и сега търтеите от него се хванаха с ГЕРБ в коалиция.
153
2
 
4
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Това е по-забавно и от виц, особено като се има предвид, че ДБ са тотал щета!
152
10
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
По-добре ГЕРБ да съставят правителство и да получат подкрепа, отколкото Слави заедно с БСП и ДПС. Другият вариант са нови избори, спечелени пак от ГЕРБ.
151
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те са го натопо.рчили и ви чакат да ви го подадат. Първо на задна после ор..ално. Колко нагли трябва да са че се правят на у...мрели лисици. Предлагат обединение и ако някой клъвне да продъжата да крадат и да заличават следи. Умисъла им е да предложат на всички като знаят че ще им откажат. В същото време тупат топката за да печелят време да изгубиме 12-те милиарда евро и после да кажат. Видехте ли бе без нас слънцето неще да изгрее. Който не ги познава гърбавите скъпо ще ги плати.