Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?

Не ги наричайте партия на протеста, зове тя
20 апр 2021 09:00,
488
Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?
Снимка: БГНЕС

Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП - на статуквото. Имам един въпрос и пет факта. Въпросът: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите? Не. Защо тогава ги наричате партия на протеста? Това попита в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

Тя посочи следните факти: 

1. Аз и цялата парламентарна група излязохме пред президентството още първия ден на протеста

2. Многократно отправихме призив към нашите структури да се включат и го направихме - депутати, общински съветници,членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната

3. Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, на живо излъчване, често до полунощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, за да види целият свят какво се случва в България

4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета

5. Единствено БСП внесе вътре в парламента исканията на протеста като законни и докрай се бори за тях.

Това са необоримите факти. Част от стария модел на управление е манипулацията. Част от промяната е да се уважава истината. Ние сме за промяната. Последователни и принципни, както сме били досега, написа още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


488
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
5
 
12
 
! Отговори
НИЕ ОТ ПРОТЕСТА: преди 3 години
ПРОТЕСТА НА БСП , БЕШЕ ЧЕ ГИ ДОМЪРЗЯ ДА ХОДЯТ НА БУЗЛУДЖА ПО ВРЕМЕ НЕ ПАНДЕМИЯТА...И ЗА ПО-СИГУРНО СЕ СЪБРАХА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ....И ТОЛКОЗ!ЧАЛГАРО , ПЪК ИЗОБЩО ГО НЯМАШЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА....АЙДЕ , ПРЕЦЕНЕТЕ ВИЕ ....С КАКВО СА ТОЛКОВА ДОПРИНЕСЛИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ ГЕРБ!САМО НАДУВКИ, ИЗФЪРЛЯНИЯ И ПОЗИ .....!!!!!
343
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До АнонименA пък английският на г-н Трифонов да не е по-добър от този на Борисов случайно?Вторият Бареков ще е-пълна излагация!
342
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момата е разярена че момъкът Слави не и обръща никакво внимание, който даже направо я гони.
341
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ние сме за промяната."===За каква промяна сте вие бе, Нинова?!?!?! Да промените от типа "Да не крадат други, а да крадем ние!" ли?Виждали сме ви, а теб специално те знаем и с Техноимпекс, и с Техно импорт-експорт, и с уволнението ти като заместник министър заради корупция.Така че не сте промяната, а за поддържане на същото престъпно статукво. Само джобовете, в които влиза откраднатото ще се сменят.
340
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язи не съм го виждал. Но знам, че няква дама на 24 гд. стана собственик на един завод.Познато ли ви е.
339
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До AlsЧе ББ не спира да повтаря "аз,аз,аз,.....аз" ,макар че не е негово,а държавно!Я се опитай на чужд западен език да говориш без "аз" ? Трудно ще ти е,при тях "аз" се повтаря доста по-често от българския език.
338
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко вижда Корнелия и ген.Радев като конкуренти,а той не търпи никаква конкуренция,затова герберите оплюват,злепоставят Радев и Нинова и се опитват да ги мачкат всякак и да мачкат БСП!
337
6
 
7
 
! Отговори
Als преди 3 години
Чудесно е как е започнала с АЗ!Това говори много за тази женица.
336
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И не сваляйте Нинова,това е желанието на Бойко,а не на хората,той иска да махне Нинова и Радев от власт! Или Нинова може само да си размени мястото със заместника си.Не се поддавайте на интригите,не се разцепвайте,а се обединявайте!
335
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече ме мързи да пиша,но пожелавам успех на БСП и да не се поддават на атаките и герберските интриги.
334
2
 
6
 
! Отговори
До 354 преди 3 години
Пиша бавно, за ония, които четат трудно. Корнелия е името на майката на братята Тиберий и Гай Гракх - народни трибуни в епохата на Римската република, смели защитници на плебеите, превърнали се в трън в очите на управляващите патриции и убити по тяхна поръчка. Братята Гракхи са останали в историята като символ на борбата за социална справедливост. Корнелия Гракх е първата жена, на която е издигната отделна статуя в Рим. Статуята е намерена при разкопки, запазен е и надписът върху нея.
333
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До АнонименИ да стане парламентарен химн!
332
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ако някой се заблуждава,че Дългуча ще оправи държавата,много се лъже.Нито има интелект за това,нито капацитет,но най-важното,че няма и желание.Да смениш един *** с друг колко сляп трябва да бъдеш.Ей сега чалгарите вече ще се кефят на "Едно ферари с цвят червен,едно за мен(Слави),второ пак е за мен и трето също".
331
5
 
7
 
! Отговори
Стар Комунист преди 3 години
Протеста беше и срещу вас БСП. И вие сте същитите недорзумения с 30 годишно присъствие във власта.
330
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави се очертава като пълна издънка !Затворил се е за всички освен за дилара.
329
4
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
БСП са пълна издънка. Всичко без тях е по-добро.
328
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не ги е срам тея от има такъв народ.За какво сте дошли в парламента избрани от простолюдието на България - питам Аз ?? Да работите за държавата и хората или да правите панаири .. не искали с ГЕРБ ,а какво искате.?Значи не ви пука за България и хората защото всичко за материалните неосъзнати хора на земята е пари. Така не се влиза в Царството Божие!GOD BLESS ALL !
327
5
 
9
 
! Отговори
боко преди 3 години
до 359 4алгарят не е ходил на ве4ери с вис 1 . а е бил там като клоун да ги забавлява . може би ще сме първата страна в света с министър председател клоун . колкото до *** ако я махнат от бсп нищо 4удно да я видим в герб .така де завръщането на блудната дъщеря ха ха ха
326
5
 
3
 
! Отговори
KUR ZA KURNELIA преди 3 години
TUKA SLANINOVA E PRAVA.
325
4
 
25
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Едно е сигурно за БСП - единственната партия докарала български народ до купони за храна - неможе да ви се отрече това "постижение" - то друго реално нямате за последните 30 години