Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?

Не ги наричайте партия на протеста, зове тя
20 апр 2021 09:00,
488
Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?
Снимка: БГНЕС

Все повече се шири лъжата, че трите нови партии са партии на протестите, а БСП - на статуквото. Имам един въпрос и пет факта. Въпросът: Някой виждал ли е Слави Трифонов и сценаристите му на протестите? Не. Защо тогава ги наричате партия на протеста? Това попита в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

Тя посочи следните факти: 

1. Аз и цялата парламентарна група излязохме пред президентството още първия ден на протеста

2. Многократно отправихме призив към нашите структури да се включат и го направихме - депутати, общински съветници,членове и симпатизанти бяха всеки ден по площадите в страната

3. Нашата телевизия от ден първи отразяваше събитията, на живо излъчване, често до полунощ и сътрудничеше с Ройтерс по тяхно искане, за да види целият свят какво се случва в България

4. Направихме собствен протест с хиляди наши членове и симпатизанти като преместихме събора от Бузлуджа на жълтите павета

5. Единствено БСП внесе вътре в парламента исканията на протеста като законни и докрай се бори за тях.

Това са необоримите факти. Част от стария модел на управление е манипулацията. Част от промяната е да се уважава истината. Ние сме за промяната. Последователни и принципни, както сме били досега, написа още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


488
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте Българска свободна телевизия онлайн - ТЕЛЕВИЗИЯТА ИЗЛЪЧВАЛА НЕСПИРНО ПРОТЕСТИТЕ!Много хубави предавания и единствената телевизия по която има открити телефонни линии с българския народ.
323
2
 
19
 
! Отговори
сарайска партия преди 3 години
ПАТЕРИЧАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА сЛАВИ НЕ ИЗЛЪЧВАШЕ ПРОТЕСТИТЕ, ИЗЛЪЧВАШЕ ГИ бЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ - ТЕЛЕВИЗИЯТА НА БСП та така българският народ разбра, че има протести.На един от протестите жалките Тошко Йорданов и другите депесари от шоуто отидоха на протеста и се снимаха на края на множеството - жалък цирк. Правиха и едно интервю с подбрани хора да говорят зле наизустени режисирани реплики.чалмарската партия на чалгаря лъъъсваааа
322
5
 
17
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 3 години
Аз пак другарко Нинова за надвзетите субсидии *( 6 000 000 шест милиона лева. ) КОГА ЩЕ ГИ ВЪРНЕТЕ ЧАКАМЕ ОТГОВОР ???
321
4
 
10
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 3 години
Нинова: Някой виждал ли е Слави Трифонов на протестите?аз не съм виждал сарайския гербест чалмар на протестите
320
3
 
22
 
! Отговори
до 355 преди 3 години
Когато началото на 90-те години бяха стачките и протестите за свалянето на комунизма.Тогава учиндолеца ходеше на вечери с Васил и Георги Илиеви .За тея които не знаят - това изначалните мутри от ВИС-1 , ВИС-2 и тнт .Уиндолеца е просто една явна мутра още от 90-те .
319
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Слави като се покаже , ще дойде в парламента с Магаданз и Кукубенда !Искам първата песен да е "Едно ферари с цвят червен" . Голем фен съм!
318
2
 
11
 
! Отговори
men преди 3 години
Аз ако съм на Слави - нема да им стъпя в парламента докато не ми сложат ескалатор и Годжи не ме обяви на микрофона.
317
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега остава Корнелия да подкрепи правителството на Герб за отмъщение, ония кретеноиди ще позеленеят.
316
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е организирал протести и е нов в политиката. Писна ми от стари ненаяли се кукуцуни.
315
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо против БСП, но кой е тоя дето си е кръстил детето ***?
314
8
 
22
 
! Отговори
какво се чудим преди 3 години
Слави е бизнесмен .Дават му пари да опростачва и той го прави , дават му пари да саботира правителството на СДС и той саботира -помните паниката за Козлудуй. Сега са му дали пари ако може да свали Герб от власт .Добре но чака инструкции какво да прави ако му възложат управлението .И на Слави и на ,Щорни и на Радев сценаристът е един -генерал Решетников .Заотжвоа Лукойл и нефтохим не плащат данъци трябва да се плаща на *** , агенти и пр.
313
5
 
19
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
312
4
 
20
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
311
3
 
17
 
! Отговори
5566 преди 3 години
Корнело, и аз имам няколко въпроса към теб:1. бойко ли ти плаща да прецакаш нещата на слави и бойко пак да се върне ?2. Ще успееш ли да свалиш избирателите на БСП до под 4 % ?3. Не те ли е срам, щото мен ме е срам от теб ?4. Вярно ли е, че си била член на СДС ?5. Квачка ли си ?Позодирам, че само на въпрос 3 отговорът е НЕ!
310
11
 
7
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 години
До Анонимен: Какво богоборчество, Народен съд и репресии? По цял ден ръсите г'лупости.По времето на БСП и Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират с тях, защото сме били по-напред.След вече трети мандат на Бойко сме все на опашката, най-бедната държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Добре че Албания няма скоро да влезе в съюза, иначе щяхме да останем и след нея.
309
2
 
14
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Слави сигурно не очакваше, че ще му се наложи да прави правителство. А сега трябва да се върши работа. И какво ще правим? Ремонт на заседателната зала в Министерския съвет с подиум за оркестъра зад стола на Слави, та , когато каже нещо, оркестърът да свири "туш"?Дано да не излезе така. Чакаме да видим.
308
3
 
6
 
! Отговори
До 342 преди 3 години
Обръщението, обръщението. Не обиждайте другарката на госпожа.
307
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП и промяна? Връщане на Богоборчеството, Народния съд, репресиите, ограниченията, железните завеси, само че този път на хорото ще са и мутрите? И всичко това в компания на ИТН, ИМВ и другари. Мерси такава промяна! :)
306
1
 
7
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 години
До Анонимен 338-342: А теб колко пъти да те броят за постовете. Много си активен - пет пъти с едно и също. И за какво се бориш. За кеш от централата на ГЕРБ?
305
6
 
4
 
! Отговори
ДА ВЕ ! преди 3 години
Еднакви са с Бойко !