Хаджигенов: Водим разговори с всички, искаме да има правителство

Нови избори излизат скъпо, смята той
22 апр 2021 10:43,
79
Хаджигенов: Водим разговори с всички, искаме да има правителство
Снимка: БГНЕС

Водим неофициални разговори с всички. Ние сме с нагласата да има правителство. Това коментира пред Нова тв депутатът от "Изправи се! Мутри вън!" Николай Хаджигенов.

"Ние сме избрани да свършим определена работа в Народното събрание, което означава и да съставим правителство в някакъв вид. Видяхте първите изследвания – над 60% от българите очакват да бъде съставено правителство именно от трите опозиционни партии", каза Хаджигенов.

Ако от "Има такъв народ" върнат мандата и се стигне до третия мандат, Хаджигенов смята, че дори и тогава трябва да се положат максимални усилия, за да има правителство, дори и то да съществува само до края на годината.

"Избори през 2-3 месеца изискват невероятен човешки ресурс, финансов да не говорим. Това е огромен ресурс. Скептичен съм също, че в тази ситуация на хората им се ходи на избори", коментира депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Що да са малко?Е, на. Лудото Майче и Хаджипедерасов ще го подкрепят.ДБ ще го подкрепят. Дори и ***, ще стисне зъбки, ще разтвори бузките на дебелото дупе и ще му даде.Даже и ББ му каза, че ще му даде 10 депутата, ако не му стигат.Ама на Слави не му стиска!Щото целта беше да влезнав парламента и да плюят срещу всички, а не всички да плюят тях.
7
5
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ами водете ги тези разговори защото не Ви остава много време, след служебното правителство на мUнчо ще гледате НС от външната му страна, а треските от разепената ви платформа ще бъдат отмити в канализацията заедно с нечистотиите от свинските ушички и пъдпъдъчите яйца ... !!!
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви сте вие , че викате изправи се. Винаги сте НАВЕДЕНИ НА МОСКВА. Виж М. Манолова от къде и е културара,. Пред очите на народа Русия ни краде сирене, месо, па и боб, чесън, къде какво падне влачи за Парада на 9.май. Да нахрани церемонял майстерите. Та и тоя Хаджигенов народе изправисе..Какво да се изправи като са наведени русофили.87381
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избори до дупка!!!!Слави ще върне мандата да не е луд да прави правителство с толква малко хора?!
4
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаш разбира се, щото при нови избори наесен, пак ще те командироват да крепиш дървото пред президентсвото да не падне.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори трябват.В БГ няма ли някоя партия мнозинство да играе сама не става!
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как, бе!Щом веднъж си захлебил депутатска заплата ще стискаш до дупка. И мерцедеси да те карат на работа.От всичси Слави спечели най-много и си оправи финансите, след като отвори телевизията.Ще видите, че ще въртят и сучат но ще изкарат максимума.
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаджигенов премиер, той не иска но ще го направи за народа, защото някой трябва да се жертва.