Манолова към Борисов: Спрете с квалификациите на политици!

Премиерът в оставка трябвало да свърши това, за което е избран
195
Манолова към Борисов: Спрете с квалификациите на политици!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Призовавам Бойко Борисов да спре да се занимава с квалификации на един или друг политик и да свърши това, за което е избран за министър-председател. Призовавам го да внесе актуализация на бюджета, за да може мерките за подкрепа на заетостта да бъдат осигурени до края на тази година. Ако си мисли, че ще избяга от отговорност и ще стовари работата на служебно правителство, го предупреждавам, че това няма да стане”. Това заяви лидерът на „Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова пред Нова тв.

Още по темата

Тя коментира и решението на „Има такъв народ” да не състави правителство.

„Слави Трифонов ясно каза аргументите си. Той обяви, че е невъзможно дългосрочно управление. Ако питате мен, имаше място за разговори, за кабинет със списък от задачи, с ясно поставени цели, с кратък хоризонт. Няма какво да се лъжем, България е в тежка икономическа и здравна криза. Бизнесът е на колене. Хората се страхуват за доходите си, за работата си”, поясни Манолова.

По думите й от „Изправи се Мутри вън!” биха подкрепили правителство на промяната. „Ако председателят на БСП внесе кабинет в парламента, няма да получи подкрепа от „Има такъв народ”, „Демократична България”, или „Изправи се Мутри вън!” и ще очаква гласовете евентуално на ГЕРБ и ДПС. Трябва да е ясно на българските граждани, че внасянето на такъв кабинет, означава подкрепа от партиите на статуквото. Ние сме изпратени в парламента от гражданите, които бяха по площадите. Ние не сме изпратени, за да подкрепяме кабинет с ГЕРБ и ДПС. Това е разделителна линия, която няма да преминем”, каза още Мая Манолова.

„Сигурна съм, че при едни избори, организирани от служебен кабинет, огромна част от гласовете на демократичните партии няма да бъда откраднати. Промените в Изборния кодекс ограничават възможностите за манипулации и дават възможност на нашите сънародници зад граница да гласуват. С различни оправдания не въвеждаме електронното гласуване вече 7 години”, поясни лидерът на „Изправи се Мутри вън!”.

„За мен е важно партиите и политиците да спрат да се занимават с получаването на папки с мандат и с връщането на папки с мандат, да спрат да се занимават с партийни интриги. Това, от което хората имат нужда, е решаване на проблемите им. От „Изправи се! Мутри вън!” сме внесли промени в Закона за личната помощ, които трябва да бъдат приети незабавно. Всеки парламентарен част трябва да бъде използван активно”, категорична бе Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 2 години
Президента защо бави мандата и ролетката. Може да е законно но не е морално. Герб върнаха папката още в петък. Цяла седмица почти. Кой друг беден и изтерзан народ би изтърпял вашите хитрини ако е жив а не е жив умрял. Писна ми от вас..
160
0
 
2
 
! Отговори
! преди 2 години
Тази мая ме отвращава. Нагла, арогантна и гнусна.
159
0
 
1
 
! Отговори
Джо преди 2 години
СТЪРШЕЛ в атака
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората нямат нито един премиер ние двама. Какво да се прави такъв ни бил късмета.
157
0
 
1
 
! Отговори
Корморан преди 2 години
Като сте пратени от народа от площадите съставете правителство. Видя се колко е бил народа на площада.
156
0
 
3
 
! Отговори
Булит преди 2 години
Тая срамна партиика трябва да я изчегъртаме и при следващите избори да й се забрани да участва в тях.Галевице,нетърпима си до безобразие.Той и мъжът ти затова е избягал от теб,а викат и че се пропил човечеца.Мутро вън!Гнусна си!Срам е за България да има такъв така наречен политик.
155
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слънчогледовите реколта не беше ли добра, правителството да отговори защо цената на олиото не спира да расте и как се нарича това господаНе ви ли е неудобно от това, може да ви повлече следващата вълна но дано да не става това ...
154
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слънчогледовите реколта не беше ли добра, правителството да отговори защо цената на олиото не спира да расте и как се нарича това господаНе ви ли е неудобно от това, м и же да ви повлече следващата вълна но дано да не става това ...
153
0
 
4
 
! Отговори
Райна Княгиня преди 2 години
Президента защо бави мандата и ролетката. Може да е законно но не е морално. Герб върнаха папката още в петък. Цяла седмица почти. Кой друг беден и изтерзан народ би изтърпял вашите хитрини ако е жив а не е жив умрял. Писна ми от вас..
152
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички цени на горе, необоснован картел на цената на олиото, пчеличката мая пенсии ще увеличава щото пенсионерите са гласоподаватели, но какво да правят хората с деца останали без работа, на това усърдната жена няма отговор и никой никога не лобира за безработните лица, в либералната демокрация едва ли не им искат смъртта.. .
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарко Манолова, вашата партия заедно с ИТН предизвикват икономическата и здравна криза в страната. Изглеждате много глупаво в Парламента.Да не бяхте се появявали.
150
3
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Щом останахме тая откачалка ММ да се разпорежда с държавата считайте ,че сме загубени.Тя и РР са злобни посредствени хорица алчни за власт и облаги естествено. ББ колкото и трески да има пак направи нещо за държавата и хората.В тази пандемия само този хаос ни липсваше. Като ги слушаш новите ,,политици" ще помислиш , че страната е в разруха като от бомбандировки и трупове от глад се валят по улиците. А като излезеш виждаш хора които не слизат от колите, пълни заведения и магазини. Значи имат пари
149
1
 
3
 
! Отговори
джибкоБиБитко преди 2 години
Квалификации а...?Мутри вън,а...?
148
2
 
1
 
! Отговори
До 156 преди 2 години
Най-точният коментар.И няма се извиняваш като Тошко!
147
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щеше да е смешно ако не беше тъжно. Новите правят същото в което обвиняват баце, но още по настървено например завоалирано копуване на гласове. Нямат правителство пенсии ще преизчисляват. Демек сега пък те да вземат гласовете на пенсионерите, но работещите да платят, мутрите да си стоят. Те данъци не плащат щото не са никакви. Тоест с нашите народните пари да си купят и те избиратели като предишните мутри вън и дим да ви няма такава държава.
146
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горе-долу съм набор на Галевица.Имах навремето една съученичка със същото поведение на лека жена като тая.Даже и на външен вид и речник са 1:1.Разсипа(съученичката,де) три семейства.Ама смочувствие до небето..Ей ,от такива, лепки нема отърване!
145
2
 
7
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Нагльотината си кръстила измислената чалга,файтон организацийка,мутри вътре,с което обижда и срами България пред света,чче хората се чудят как да я превеждат,а тя тръгнала да се прави на учителка по красноречие?!Ама Бойко е за еб,не че нея остави *** и да беше изгнила досега,това женско подобие на чу че ло!!
144
2
 
10
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Не се намери един мъж с м,ди да я гръмне в челото тая кюстендилска ки ки мора и да миряса България и света!Големи *** сме след като една оскубана кюстендилска ко ко шка разиграва цялото катун и сички гледкат и мигат като препарирани,Ако съм депутат от ГЕРБ само ще и нацепя един ци *** ски ,неквалифициран бушник и ще я префасонирам,та няма да смее да се покаже докато е жива тая раз по ре тина,*** на мутри и олигарси!!
143
2
 
6
 
! Отговори
Белата златка преди 2 години
Малеее!Аз ако имах тези 4% на Манолова,какво правителство щях да спретна!Еха!
142
6
 
11
 
! Отговори
шопен преди 2 години
ТАЗИ Е ПО НАГЛА И ОТ НИНОВА