Удължават извънредната епидемична обстановка у нас

Ще има единен протокол за влизането в страната
Обновена: 27 апр 2021 09:51 | 27 апр 2021 09:43, Камелия Цветанова
105
Удължават извънредната епидемична обстановка у нас
Снимка: МС

На заседанието на МС в оставка утре ще бъде взето решение за удължаване на извънредната епидемична обстановка у нас.

„Туроператорите искат да знаят как ще премине сезонът. Утре ще приемем удължаването на извънредната епидемична обстановка, за да могат да важат всички мерки и хората да имат яснота", каза премиерът в оставка Бойко Борисов по време на среща с туроператори.

Още по темата

Според министъра на туризма в оставка Марияна Николова страната ни е готова за началото на летния туристически сезон и той ще се проведе при спазването на всички протоколи.

Министерството на туризма ще представи единен протокол за пристигане в страната, който ще бъде съгласуван с всички здравни власти.

„Правилата за влизане в страната ни трябва да бъдат конкурентни с тези в другите страни. Те трябва да са в помощ на българския туризъм. В страната ще се влиза по три начина. Първият – с ваксинационен сертификат. Вторият начин ще бъде влизане чрез отрицателен PCR или сертифициран антигенен тест. Третият възможен начин ще бъде чрез документ за преболедуване през последните 6 месеца”, обясни здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маските и фистанцивта вършат работа и трябва да ги има и без официални пандемии. Нечистоплътният двукрак е особено опасна перманентна казуалнапандемия.Ваксите обаче...?
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туроператорите го играеха през просото и на далавера на двеста. Надиплиха яко, накупиха и каквото не са сънували, налапаха сеяко, а сега е справедливият момент да си платятобяда. Разпродажба на това-онова и свиване на перките. Е, готин беше купонът, ама кой е казал, че щее до безкрай.
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ умишлено вършат всичко в полза на пандемията, отвориха стадионите с умисъл, за да увеличат заразените, а с това и мъртвите ! В коя държава се допускат такива неадекватни мерки, някой може ли да ми посочи ! Там където се събират най-несъзнателните е разрешено да се съберат, това ако не е престъпление срещу здравето на хората от страна на правителството тогава какво е ?
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Туроператорите искат да знаят как ще премине сезонът."Ми така като гледам, май никак. Все още никой не прави резервации, защото очаква пречки за влизане в България, като това важи и за българските граждани еднакво както за туристи от чуджи държави. И очевидно пречки ще има. Министрите от ГЕРБ после ще си понесат последствията май.
72
1
 
2
 
! Отговори
До 75 непълна новина преди 2 години
Научете се да четете - ще се решава утре! Аман от критикари!
71
3
 
0
 
! Отговори
непълна новина преди 2 години
научете се да пишете! поне напишете докога я удължават!
70
3
 
2
 
! Отговори
Нормално преди 2 години
При 100+ починали на ден. 1000+ заразени.
69
6
 
5
 
! Отговори
Абе преди 2 години
на това правителство не му ли сложиха мораториум, какво се напъват да работят и са се загрижили за някакъв си туризъм и туроператори и за някакъв си ковид. Не разбраха ли ча за другите в парламента и за президента такова нещо като ковид 19 не съществува? Никой не си дава зор - раздават си мандати, после си ги връщат, ама бавно и полека, да не си счупят някой нокът.
68
1
 
2
 
! Отговори
до 70 преди 2 години
на някой да му пука, че някой обявява че има нещо? не забравяй че дали днес или след време, има една дупка дето те чака и само ти ще си я напълниш не некой друг.....
67
1
 
8
 
! Отговори
Дубайска кифла преди 2 години
Не ми дреме искам си почивките и да ме водят любовниците по скъпи спа хотели с много як туризъм. Нека да бъде за сметка на данъците върху бедняците. Аз ще си друсам и показвам силиконките си по екзотични места.
66
6
 
5
 
! Отговори
Има епидемия преди 2 години
Който не е разбрал има вирус и умират хора. Както и би могло да е още по-тежко има списък в уикипедия през цялата човешка история се редуват различни зарази и масов мор. На който не му харесва Ковида има и много по-страшни смъртоносни и дори неизлечими болести. Въпрос на време да се повторят отново.
65
5
 
9
 
! Отговори
Бизнеса преди всичко преди 2 години
Така е да *** хората, обаче туроператорите да печелят. Освен това помощи и привилегии, които им дават за сметка и на гърба на обикновените бедни хора.
64
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименМаските целят подчинение и покорност, ако още не си го разбрал *** газят те както си искат и ти налагат мерки за сляпо и послушно подчинение за фалшива пландемия, че си сляп и не виждаш то си е твой проблем!
63
3
 
10
 
! Отговори
Пари и само пари преди 2 години
Заради тези пари пак ще се мре толкова ли не могат хората да живеят 2-3 години да не печелят милиони от туризъм и да не се размотават насам и натам?
62
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Играйте си с търпението на хората,а то не е безгранично гроздовете на гнева зреят въпрос на време да избухне и да помете цялата тази управленска мутренска *** заедно с фалшива пландемия , мерки, ваксини. Тъмните балкански субъекти време е да покажем на управляващите къде зимуват раците..
61
1
 
29
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
2 седмици веме станаха 1 година и 2 месеца... както конспираторите още в началото казаха - никога няма да свърши, защото сдадеш ли граждански права на правителство, то повече не ги връща доброволно...
60
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия,колко още,ще си играят на министри и премиери?-:))
59
3
 
39
 
! Отговори
kris преди 2 години
Всичко върви по план - малките и средни бизнеси ще фалират, големите ще ги глътнат. Така богатите ще станат още по-богати, бедните - още по-бедни, а средната класа почти ще се унищожи. Това е цялата идея на пландемията. Не че китайската кашлица е толкова страшна. Тази година с тези измишльотини, пср, ваксини, пасове и др ла+на, само гледайте какво ще стане с туризма! И там фалитите ще са масови!
58
6
 
38
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Настоявам за контрол над ваксинираните! Да не разнасят инфекцията и да не създават нови щамове!
57
5
 
19
 
! Отговори
хах преди 2 години
Усладиха им се обществените поръчки нез конкурс които се провеждат през извънредното положение