Това НС излъчва тотален хаос, промяната се дискредитира

Първан Симеонов: Не може да променяш ИК от днес за след два часа
Обновена: 28 апр 2021 16:21 | 28 апр 2021 16:20, Елка Василева
225
Това НС излъчва тотален хаос, промяната се дискредитира
Снимка: архив, БГНЕС

„В началото Великото народно събрание изглеждаше като днешния парламент. Много скоро обаче на хората интересът им прерасна в досада и усещането им за парламента се превърна в усещане за хаос. Точно това се случва в момента. Този парламент излъчва тотален хаос“. Този коментар направи пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл Болкан“.

„Сумарният резултат от всичко това е, че много хора може да извърнат поглед от него. Това не съм много сигурен, че е добре за новите партии. Струва ми се, че, за добро или за зло, е по-добро за онова, което наричаме партии на статуквото“, каза политологът.

Още по темата

„Единственото тъжно е, че много бързо интересът на хората към парламента преминава в раздразнение“, допълни Симеонов. По думите му така промяната се дискредитира.

Историята по-често се повтаря като фарс, понякога и като трагедия, изтъкна Първан Симеонов, перифразирайки известната мисъл.

„Жалко за Антоанета Стефанова. Не знам защо се намесва в това, но вероятно го прави по съвест. Заслужава уважение всеки, който влиза в политиката, за да променя нещо“, коментира още Първан Симеонов.

Крайно време е да спрем да променяме изборните правила конюнктурно в 12 без 5, заяви Първан Симеонов.

„Никакви изборни правила, приети по този начин, няма да увеличат легитимността на изборите. Това беше предизвестена трагедия. Не може да променяш Изборния кодекс от днес за след два часа. Това са абсурдни неща“, каза Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавни арести на гербавите престъпници!
87
6
 
10
 
! Отговори
ПОЗОР И РАЗРУХА преди 2 години
ДБ И МУТРЕСИТЕ СЪС СМЪРХОЛЯН ТАКАВА КАКАФОНИЯ СЪТВОРИХА, ЧЕ ВРЪЩАТ ЗАКОНИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ОЛИГАРХИЯТА ОБРАЛА НАРОДА СИ!
86
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Планиран и сцениран хаос. Хубавото в тази ситуация е, че този път бързо ще паднат новите статисти,които мафията си конфигурира. Аз лично гласувах с попълване на "не избирам никого". На следващият вот няма дори до урните да отида. Защо ли? Защото съм българин и не желая да бъда управляван от со керес-аджии. Докато в изжорите не участват само етнически българи и докато не се забрани на малцинствата да гласуват просто е невъзможно да направя добър избор. Законъ за защита на Българската нация !
85
8
 
1
 
! Отговори
мишо бирочето преди 2 години
а бе хаос, цирк, все едно не сме свикнали. важно е корабите с боклюк от великобритания да прииждат ежедневно у варна и бургас. търговийка. импорт. стимул икономически. къде ще ги ровим? остана ли чисто място? кога ще спрем геноцида? до кога ще търпим? да знам че ще се вдигнете ще се запаля ама ***..... не народ а....
84
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес се видя, че старите партии се опитват да провалят всичко!
83
6
 
2
 
! Отговори
Тенко Чайката преди 2 години
Щом всички пищят че има хаос значи е добре.
82
4
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ БСП РАБОТИ ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ А НЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ!!!
81
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойкикев се гърчи като червей при Цветанка Ризова, защитава Иванчева, която е осъдена на две инстанции.
80
5
 
15
 
! Отговори
НЯМА ПРОМЯНА ! преди 2 години
ПРОМЯНА ЩЕ ИМА , ПРИ "МАЖОРИТАРЕН ВОТ" И ЕЛЕМИНИРАНЕ НА СЛУЧАЙНИ "ПАРТИЙКИ" ДА УЗУРПИРАТ ВЛАСТТА , С ЦЕЛ ИЗКРИВЯВАНЕ НА ПЪТЯ НИ КЪМ ЕВРОПА И ОГРАБВАНЕ НА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ЧРЕЗ ОРГАНИЗИРАНО ИЗТОЧВАНЕ НА БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА!САМО ТОВА Е НАЧИНА - ЗАТОВА ЧЕРВЕНИТЕ НЕГОДНИЦИ И ЧАЛГАРО НЕ ГО ГЛАСУВАХА!ТОВА ЩЕ Е ОСНОВНАТА ЗАДАЧА НА ГЕРБ , ПРИ НОВИТЕ ИЗБОРИ!
79
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабикан-Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.
78
0
 
10
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
Алтернативна гл. т.: Някои твърдят, че през комунизма образованието било ехеей ... идеално! Не цитират обективни м/ународни класации (то не че има такива!), но, да кажем, че има някаква истина - било е по-добре отсега. Въпросът е с какво идва "промяната": ако приемем %-те на ИТН за тест за интелигентност, то мнозина от БГ гражданите не го издържаха. Харесваш кючек - избираш ИТН!?! Про-ститутка ти врътва хубав *инет - избираш и нея!?! ЩО ЗА МАНТАЛИТЕТ?
77
10
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАПЪЛНО ОЧАКВАНОГЕРБ, БСП И ДПС СА СИ ЗАЕДНО И НЕ СЕ И КРИЯТ!!!
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е новите са некъдърници --Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.
75
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да попитам престъпника Борисов още ли не е в затвора?
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
84 за теб
73
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
85 много СИ изтъркан
72
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБерастите всеки ден реват по медиите че промяната е лоша, защото няма да са на хранилката .....Това е положението номера е да ви откажат да гласувате и да си седите пак в мизерията без нормални закони и уредена държава. Глупаците им вярват
71
2
 
7
 
! Отговори
е преди 2 години
Хубава опорка
70
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите Дупедати Въртят Законите с Миксервреме е да напуснат45 НС умря
69
3
 
17
 
! Отговори
негласуващ преди 2 години
Първане,Стойчо,Андрее,Кънчо,Харалане ,Сова,Гълъб и другите говорещи глави от телевизора нали вие надувахте балона Слави една година!Какво сега ревте обратното?Вие сте за затвора щото изманипулирахте овцете и за това е този хаос!