ВМРО пробва да сложи фес на Тошко Йорданов

Хората на Слави посрещнати с възгласи "турски мекерета"
28 апр 2021 09:55, Александър Попов
144
ВМРО пробва да сложи фес на Тошко Йорданов

Протестиращите срещу Изборния кодекс привърженици на ВМРО, които се събраха пред Народното събрание, а впоследствие и пред президентството, се сблъскаха с представителите на "Има такъв народ". Последните излязоха от срещата си с Румен Радев, на когото върнаха мандата за съставяне на правителство.

Хората на Слави бяха посрещнати с възгласи "турски мекерета", в един момент дори бе направен опит Тошко Йорданов да бъде закичен с фес.

В крайна сметка всичко се размина със словесни престрелки, а Йорданов и Стефанова успяха да потеглят с автообила си. Ивайло Вълчев от ИТН се спря и се заговори с Александър Сиди и заяви, че "всеки има право да протестира"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: ВМРОТошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джамбазки немали го да метка пиратки;)
64
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 72Казваш че в Турция са повече бг граждани, отколкото в Македония? Верваш ли си?Значи ония дето една дума на български не говорят, не могат да напишат името си на кирилица, гласуват за ДПС с надеждата България да стане област на Турция са българи, а ония дето говорят на банскалийски диалект, православни са, майките има са 100% българки те са ***, така ли? Няма да те питам от кои си. Личи ти.
63
0
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Не са турски мекерета,а български мекерета.Простия народ може да прави само простотии. Избирайте главочи и после се чешете там където не ви сърби.
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 68Каза комуниста, докато разстрелваше българската интелигенция без съд и присъда, хвърляше я в лагерите и назначи прости шумкари и терористи да управляват държавата като руска губерния! Пак ли ви се ще национализация на всички бизнеси? Пак ли ви се краде? Малко ли са ви банките дето съсипахте, че искате още?
61
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
смеешника Каракачанов вместо да вкара армията в Македония, вкара Македония в НАТО, ама са се загрижил за нашите изселници в Турция, хубави лоши, ама тези хора са бг граждани по рождение, а не срещу 5 иляди евро, и имат абсолютно всички права, в т.ч. и да гласуват
60
7
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
Видяхте ли сега кой му дърпа конците на Слави.
59
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фактът, че ВМРО притежават фесове не е особено учудващ.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте поименно тия албанци! Паспортите се издават от Президентството на България! Там е комисията, която преценя кой е българин и кой не! Искаш да кажеш, че президента надписва едни мюсюлмани, като ги изкарва с български предци и им дава бг гражданство! Това е за прокурор! Давай имената! И проверка в Президентството!
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия дето вкараха македоните у НАТО, имат най-малкото право да говорят
56
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
друго си е да продаваш бг паспорт на албанци, нали така бе патриотари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нане оди кажи на Вуте, че потурите му са изпрани и по них не се види свински ушета! Оти чадо да фърляте свински уши по мюсюлмани и после они да ви либат, значи дека театро сте ни играле! Ама слабичко театро бре! У кой самодеен театър го учиихте, у учиндолско ли?
54
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Каракачанката една чалллмичка много повече че му оди, и 5 иляди евро на челото:)
53
1
 
9
 
! Отговори
Karadeniz преди 3 години
Едно време Махмуд II заслужено и с право издави еничарите в Босфора и те взеха че изплуваха след 200 години в София със цялата си смрад и гадория!
52
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТУРЕТЕ ФЕС НА ТОШКО АФРИКАНСКИ И ...ТУРСКИ БАНАН В ***.КУЧЕТО ВИ ГОТВИ ВЪРХУ ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ--"МОРАТОРИУМ"...ЗА ДА ВИ ОГРАБЯТ ОТНОВО ЗА КОМПЕНСИРАНЕ НА БЮДЖЕТА НА "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" НА РАДЕВ!ОТНОВО ВИ ОГРАБВАТ И ПРАВЯТ РОБИ.
51
9
 
7
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Пуделите на крадеца от банкя от отдавна налупиха фесовете и Народа ги изгони от НС...
50
1
 
12
 
! Отговори
МАЙКА ЗАЙКА.ова преди 3 години
НИЕ ОТ ПАРТИЯТА НА КРИЕЩИЯ СЕ ЧАЛФГАДЖИЯ ЩЕ ВЪРНЕМ ВСИЧКИ МАНДАТИ..НИЕ ИЗЛЪГАХМЕ РАЯТА Ч ЩЕ БУТНЕМ БОКО И ГЕРБАРАЦИТЕ .НЯМА МАЖОРИТАРИ, ...НЯМА 120 ДЕПУТАТА, ...НЕМА 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ .ИМА САМО -- ПОСТОВЕ И ПАРИ !
49
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а Шкембе воЕводата направо *** да завърже, много ще му оди:)
48
3
 
2
 
! Отговори
До Веселинь 33 преди 3 години
Ми те заедно бяха бая време в парламента.Освен едни патерици на Статуквото,народът друго от тях не видя.И лично забогатяване.
47
4
 
6
 
! Отговори
Daltuefek Salim преди 3 години
Голям мерак имате да си сложите фесове. Да носиш фес по тези земи не е било за всеки. Трябвали са големи топки и се е носил с чест. Едва ли прадедите ви са имали, но ако разчиствате мазетата някой стар ибрик може да излезе. Моят прадядо е ходил навсякъде с пушка през рамо. Дълго го уговаряли да я остави вкъщи, но той така си откарал. А фесовете не ги изхвърляйте. Не се знае, може скоро да са пак на мода.
46
0
 
18
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Ми, те хората на Славиту са си феслии открай време - те никога не са се бъзикали с ДПС и Доган. Защо, защото фигурата на Доган винаги се е мержелеела на един... зад Слави.А тъ.пата рязградска п...а си е ДПС кадър.