НФСБ зове: На тези избори патриотите обединени

Партията на Симеонов за общ национален патриотичен форум
30 апр 2021 14:43, Елка Василева
184
НФСБ зове: На тези избори патриотите обединени
Снимка: архив, БГНЕС

Патриотите да се явят обединени на тези избори, призова Националният фронт за спасение на България.

НФСБ зове ВМРО да се противопоставят на "опасните за демокрацията действия на новите улични диктатори и да дадат отпор на пошлостта и чалгизацията в политиката".

От фронта определят промените в Изборния кодекс като скандални и даващи лост на влияние на Турция за намеса в решенията на българския Парламент.

„Преди шест века разединението предаде страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и сега – през 2021 г.?
 
Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април.
 
Затова от НФСБ призоваваме: На тези избори Патриотите трябва да се явим обединени!
 
Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!
 
Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!
 
Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено  чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!
 
Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!
 
Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!“, заявиха от НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на Баце и компания му остава само едно, да разиграе националистическата карта и да подпали сс т.н. патриотари страната, така както навремето направи Милошевич
69
4
 
24
 
! Отговори
Серсем преди 2 години
Къде са тези патриоти? Освен лъжебългари ,друго в тези патерици и помощни средства не виждам. Лошото е това,че дори да се появят на хоризонта реално патриоти ,човек винаги ще ги свързва с тези. Валерка,ай в тоалетната,водата и в канала!
68
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магарешки ще го приютите ли във вашата формация-крепители на тестиси?Магарешки,Далавери и Шкембе Войвода новото трио-ПатрЕотарЕ
67
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ах валерко , от Алчност изтървахте кльопачката , шкембето и то циври - *** !вие сте най-мразени ,правихте се на патриоти ,ама бяхте Ортаци с дпс !
66
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦВЕТНОКОЖИЯТ РУСОФИЛ ВАЛЕРИ
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгари и грантаджии вън от властта.
64
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха те чалгите не могат да гласуват машинно!Машината я смятат за ротативка и пуща пари!Всчко се връща!
63
2
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Късно е чадо,мандалото лопна.
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 77 Каква манипулация? Кой век станахме та не можете да боравите с проста машина. Ромейте като не могат да четат си е техен проблем.
61
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ и ИТН се опитаха да манипулират изборите уж електронно гласуване за да попречат на хората да гласуват, но не мина! Хората сега ще ви го върнат и Бойко ще ви смачка на новите избори, а после в затвора отивате за договорките с доган и радев. слави и оня от дб в пандиза и да видиме там как ще крадат
60
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които милеят за България са ГЕРБ и ОП!Радевото ОФ е руска рулетка за България!Долу предателите!
59
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колкото дпс са противоконституционна партия заради формиране по етнически признак, толквоа и тия "патриоти" са противоконституционни, заради насаждане на омраза и дискриминация.
58
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закривайте тази фашистка държава, не ни трябва. Бегайте в Германия и САЩ и си се обединявайте с нацистите и Ку клукс клан, колкото си щете.
57
2
 
4
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Анонимен 36Кан Кубрат е привикал синовете си и им е показал нагледно за какво става въпрос, а те не са съобразили какво има предвид, сега след 1400г. някакви, които се правят на интересни също не съобразяват, значи за тези години не сме мръднали хич!
56
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патриот е - душа дава,за наука,за свобода;но не своята душа,братя,а душата на народа! Колко добре го е казал Ботьов преди 150 години!
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 68 Ходи в Колумбия тогава
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РеалностаВсичко това което изброи са неща които си бяха и допреди ГЕРБ. А част от тези статистики са по-скоро въпрос на народопсихология. Като питаш българинът как е и той ти отговаря "Оу, много е зле всичко - бедност, корупция, мизерия". Като питаш колумбиеца как е и той ти отговаря "Всичко супер". А всъщност цялата рода са му изпозастреляли в нарко-война.
53
3
 
11
 
! Отговори
Народа не е с Бойко преди 2 години
Изборите го показаха
52
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооо недей да приписваш на ГЕРБ всичко което е съсипал в страната комунизма!Всичко се знае от каква кота сме тръгнали
51
12
 
8
 
! Отговори
Народа е с Бойко! преди 2 години
Миячите на чинии избраха слави чалгаря и авера на Доган от ДБ да управляват. Добре и какво направиха? Крият се като мишки, а задкулисно се договарят с радев и доган за източване на държавата! Сега се оказа че имат някакви договорки и с Ердоган?! Веднага дигнаха цените, спират помощите за възрастните хора. Какво е това, за това ли гласуваха българите???Нямам думи просто.