Корнелия Нинова: Предлагаме три възможности за съставяне на правителство

БСП решава относно мандата
1 май 2021 15:30, Петя Славова
62

БСП решава каква ще е позицията на партията относно третия мандат за съставяне на правителство. За днес е свикано съвместно заседание на Националния съвет на партията и на парламентарната група.
Още по темата


В четвъртък стана ясно, че президентът ще връчи третия мандат за съставяне на правителство на социалистите на 5-ти май. По-рано днес държавният глава Румен Радев заяви, че очаква БСП да състави правителство.

"Ще предложим за обсъждане три възможности - и каквото реши Националния съвет", посочи лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Сложна ситуация, считам, че трябва да върнем мандата - мое лично мнение. Не виждам чуваемост", заяви Калоян Паргов от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
3
 
! Отговори
Бай ти преди 2 години
Щом цялото герберастие вие на умряло е ясно че сме на прав път. Интересно как всички сте антикомунисти а ревете за авторитарния режим на комунистическото чедо Борисов. Явно през годините е имало обществена лоботомия
52
1
 
4
 
! Отговори
пенсионерка преди 2 години
Ако не беше разгонила старите кучета, можеше и да спечелиш повече проценти, но ти реши да си оставиш послушните пуделчета за да ти играят по свирката и сгреши много. Аз го перефразирам от един твой бивш съпартиец. Сега си се оплела като пате в кълчища....не знам какви са трите ти неща, но четвъртото е да се скриеш някъде.
51
3
 
6
 
! Отговори
4epa преди 2 години
СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!!!!!
50
1
 
3
 
! Отговори
Свободна тв преди 2 години
Шубето е големо ей и тия ги хвана страх,накрая ще го отнесе господин президента ама той си го пожела, подценява силата на българите май този! Няма да изчака до септември ще му се види тесен Дондуков
49
4
 
7
 
! Отговори
Мафия преди 2 години
Единствено Герб мисли за държавата, защото искаше в името на България да се обединят всички партии. Но крадците и мафията ни Щът
48
4
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 2 години
Хората избират Герб, тая щяла да предлага възможности...
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 8Бойко предложи кабинет, всички чухме имената в него.новите министри и старите. Поиска подкрепа от десните партии. Не я получи. Нямаше как да станеДругите партии - ИТН и БСП - даже и толкова не направиха, веднага връщат мандати. Личи си кой мисли за държавата!
46
1
 
5
 
! Отговори
Тато Комунато преди 2 години
Евала Ристо на прав път си Ша кажа на мойте хора да та изберът всъстава на ЦК на БКП(единогласно с %99 пурсента )разбиръш ли.При нас няма лабаво Няма банани киви авокадоАла имами Марципан и безфилтърни ц/игари партизански в изобилие.ВЕЕЕЧНА ДРУУУЖБАВО ВЕК И ВЕКОВ
45
1
 
3
 
! Отговори
Буров-отговор преди 2 години
Знак на равенство за различнитесистеми не е правилен. Чететевнимателно световната история ище вивите, че има последователназакономерност и смяна на по прогсесивен строй. Вярно е че по някоинеща си приличат, но всеки следвващ е различен и по прогресивен,благодарение развитието на технологиите. Социялизмът си беше абсолютен държавен капитализъм! Всичко беше собственост на държавата,а не на народът както лъжеха.Сегакапитализмът се назова "демокрация" Пребоядиса се, да запази позициите
44
0
 
8
 
! Отговори
Бдете преди 2 години
До ХристоНе знам кого визираш, но аз се чувствам демократ и се възхищавам на Швеция, Швейцария и други европейски демокрации. Живях при соца и знам колко справедливо беше. В света има две милитаристични държави - САЩ и Русия, но те не са нашия път. Избраният път е верния и никой не би следвало да го руши. Този пуч, който се състоя у нас следва да ни е обица. Враговете на Демокрацията са в атака след дълги години шпионаж и трябва да им се даде реципрочен отпор. Никога повече комунизъм! Бдете!
43
0
 
1
 
! Отговори
Бау преди 2 години
До 43Браво!! По_хубаво изказване, никога не съм чел!!!!!!
42
3
 
2
 
! Отговори
Sk преди 2 години
Герб няма да брои сам бюлетините и няма да влезе в Парламента.
41
1
 
4
 
! Отговори
До Буров преди 2 години
Социализъм, капитализъм, робовладелски строй са измислени имена на едно и също. Начин на промиване на мозъците за да държат масата раболепна. Разликата е само в нивото на технологиите позволени за употреба с цел да обслужват стоящите в сянка и борещи се да контролират всичко. Не се опитвайте да коминтерствате, Сега е времето, когато управляват със страха както при всяка диктатура и тирания, и както и да я оцветявате мирише по един и същи начин.
40
2
 
8
 
! Отговори
Франкенщайн преди 2 години
Слави е продукт на носталгичния комунизъм.Това са хора които всичко знаят но нищо не могат.Затова пък, те отнесоха гласоподавателите на БСП.Беше заложено, Слави да опростачи народа и да претендира че "такива са капиталистите".И тогава да спечели БСП с "по-достойни и кадърни хора".Обаче Слави се застоя прекалено дълго и сега няма връщане назад.
39
2
 
6
 
! Отговори
Христо преди 2 години
За анонимния! Руските шпиони гивиждаш, но американските не! Неруснаците ти направиха демокрацията! Новите ви господарикоито сипят демокрация по целиятсвят с оръжие и заплахи. Докато тези разбойници се опитват да командат света, благоденствие нямада има. Жалко за хубавия свят. Теи такива като вас ще го съсипе те.После, първи пак ще се пребоядисате!
38
4
 
4
 
! Отговори
Буров преди 2 години
За "червената чума" поредният седерастки коментар. Падението наБългария, ограбването, фалиралитебанки и индустрия го направихаамериканските слуги-демократи. Социялизмът ще дойде рано или късно. Капитализмът си отива!! Хоратапо света няма да издържат многоДълго на това грабене. Ти не ги разбират тези неща, защото си зомбиран! Моли се да не стане чрез войначе ще бъде жестоко. Неграмотнитепоколения, които създаде демокрацията ще бъдат много жестоки.
37
0
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Честити предсрочни избори.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП връщат мандата на 5-ти.
35
5
 
5
 
! Отговори
ОСНОВНА ИСТИНА: преди 2 години
НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМА " ЕДИНОМИСЛИЕ" ПРИ КОМУНИСТИ ИЛИ СОЦИАЛИСТИ....АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!ЗА ДА ИМА ТАКОВА---ТРЯБВА ЯКА "ДИКТАТУРА"!/..само тогава различията изчезват.../ЖИВОТА НЕЕДНОКРАТНО ГО Е ДОКАЗАЛ!
34
3
 
7
 
! Отговори
РИСКОВАНО Е КОРНИ... преди 2 години
УТРЕ , КОГАТО Р. РАДЕВ СИ ОПЛЕТЕ КОШНИЦАТА , МОЖЕ ДА НЯМА НУЖДА ОТ 2-ри ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕНТЪР НА "ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА"....И ДА ТЕ ПРИНИСИ В ЖЕРТВА НА "СТАРИТЕ МУТРИ" ОТ ПОЗИТАНО-20, ЗАЩОТО И ТОЙ Е ОТ ТАЯ ГРУПА....!МЛАДОЦИТЕ ОКОЛО ТЕБ , И И.Т.Н., САМО ЩЕ ЗАСТРАШАВАТ ВЛАСТТА МУ!