Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
- Една вощеница от 5 лв, че съм много вярващ, а и изглежда по-добре на снимка ... - Ама господин премиер, не можем да ви върнем ресто от тези 500 евро ...
308
3
 
9
 
! Отговори
До 357 преди 2 години
Доктор по ,,физическата подготовка и нейната роля в работата на оперативния работник,, нещо такова беше доктарантурата--- малко като 9-тия му дан в каратето и генералския чин.Все тая важното е, че го е страх от истинска среща с НЕ Гешев и ,че народа вече иска да си ходи както и му иска сметка за мноооого неща случили се през годините ,ако е невинен няма проблем,като гледам обаче бая страх има та не ми се вярва.А тези където са против него не е важно да имат докторантури защото не ламтят да упра
307
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си *** Бойко не се крий зад маската на християнин
306
6
 
4
 
! Отговори
Аз съм IT преди 2 години
7бона заплатата ,малко е за София!
305
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герб са гадовеВсе пак този "неграмотен примитив" е станал доктор на науките и то при стария ВАК. И то преди да започне с политиката. Тогава трудно се минаваше, не като сега. За целта трябва да си прочел доста литература. А ти с опорките каква научна степен имаш?
304
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, ще избухнеш в пламъци! Не пипай там!!!
303
4
 
8
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Борисов става за звеновод, но ако купи ливади и пасища за да има къде са пасат овцете на дърещя му. Нали това искаше от българските емигранти. Тя се върна от САЩ и сега ще става овчарка, но нито има кошара, нито овце. Баща й да и купи, нали според него инвестициите в земеделието имат доходност !
302
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само 2 статии с лика на вожда ли има днес
301
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бацо да не е решил да става - монахНапоследьк все в цьркви се снима
300
5
 
19
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Народът ти е най беден в Европа,70% от хората изнемогват,чудят се за какво първо да харчат,а ти съвсем по демагогски се снимаш с човеците Божи,които виждат дереджето на българите.Грях е,да обикаляш църквите и да внушаваш на народа ни,че си вярващ Християнин.Господ,не обича индивидите заличили човешки животи.
299
6
 
10
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
До 341: Той Орешарски на времето понеже имаше имаше хубав изказ, визия, пък и беше доцент в УНСС та хем цъфнахме, хем вързахме ... особено КТБ. Те всички тия са с много хубав изказ и езици. Не знам само само защо после се крият в ЮАР, Сърбия и прочее?
298
18
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Бойко пак разлайва червените неудачници.
297
8
 
16
 
! Отговори
Герб са . преди 2 години
Само където въпреки купените гласове, мъртвите души и гласовете на ромите едвам бандата ГЕРБ достигна 26% и то с коалиция.Няма никакво значение колко е била избирателната активност щом не са гласували за мафията ГЕРБ значи са не доволни.Само знам, че на следващите избори ГРОБ ще са с още по малко гласове.
296
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герб са гадовеВикаш той Тошко е толкова възпитан?
295
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен А за твой герберастки ужас има потенциал само да стане най-известния затворник.
294
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Герб са гадовеСамо дето не сте 70 %. На изборите гласуваха 43% от населението.По твоята логика 80% от населението на иска Радев и новите партии.
293
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За врекъл се в бкп е много вярващ.
292
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На пети май ще видиш кой срещу кого е в София.
291
11
 
15
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
До Някой сиХайде да започнем така досега ни управляваше един бивш шофьор на мутрите, крадец на коли, арогантен, самовлюбен егоцентрик, неграмотен примитив със изказ на чобанин но не и на премиер!Човек с ограничено мислене, говор и просташко поведение!Както казах щом и София е против този неандерталец и неговата бянда значи има светлина в тунела.Новия играч ще се появи на следващите избори а до тогава бъдете смели.
290
3
 
10
 
! Отговори
Тиква Генерал преди 2 години
Коментарите вече са излишни - всички си знаем!То наглостта счупи ***!