Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
11
 
7
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Борисов мисли и милее за държавата, останалите мислят и милеят за властта!
228
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христос Воскресе!Ако г-н Борисов го позволи.
227
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказва се, че само Герб е спасението ... иначе комунисти, чалгари, турци и божковите мутри ще сготвят този народ на курбан ... което може би и заслужава
226
4
 
6
 
! Отговори
Стерелизатор преди 3 години
Широкия гръден кош ,не означава много ум.Обикновенно широкия гръден кош се дължи на много ядене и на прекаленатА мас отдолу.
225
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ми става кеф по празниците като гледам плачещата мутра...
224
2
 
10
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Христос Воскресе!
223
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще те обсебят тебе в дрънголникa
222
5
 
10
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Тоя мутраген използва вс празник и вс повод да си направи агитацията. Преди избягваше журналисти и се криеше като мишок, а сега е мн приказлив! И каква му е болката? Че няма да може да краде повече! Че няма да захранва трътката дебела и тази на хората покрай него! Хайде стига толкова! 11 години вече, то човек трябва да има и съвест!
221
5
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 3 години
Важното е баце да се гърчи като напикaн червей.Иначе ми дреме кой управлява територията.
220
2
 
3
 
! Отговори
Обградил с с лакеи преди 3 години
И блюдолизци ,къде тези твой защитници са видяли кинтите и живота който ти им даде ,псуваш ги и пак ти се търкалят в краката желанието им за пари и власт чак е извратено --голямата ти грешка е, че пиеш вода от този извор,сега ще паднеш от високо на г.. ьз...
219
6
 
5
 
! Отговори
Барни Ръбала преди 3 години
Борисов е членувал в БКП като млад после в БСП и сега е дърт комунист
218
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, вие забравихте ли кой беше Слави? Човекът с кичето, кръстчето на ухото и клоунът на всички мутри. Тоя, който се държеше с всеки работещ за него като подметка. Надутият джипар от 90-те. Този ли ще чакате да работи за народа. Та той умее само да плюе и нищо друго. Гласувайте, но после покрай вас ще платим и ние за вашето решение. Глуп.ци
217
3
 
4
 
! Отговори
Преброител преди 3 години
Тесногръди сме.Като ни мачкате като тесто за козунак 30лета веке и нинтупате като брашян чувал.То хора няма никакви той махна намира .Тесногръди сме били.А и сиксиксиктир
216
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скри са ти ве пич. Защо не направихте кабинет нали сте с голям вот :)) Нали ви даде мандата Борисов:) Какво стана пич по форума сте големи, а на живо клоуни. Сега какво ляв кабинет сложен от Радев? Браво пич големи рвформатори излязохте
215
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, защо не купиш съседния двор и не го направиш на църква?Парцелът го е купил отдавна, чрез братовчед си. Който естествено няма доходите за да купи сам такъв парцел. Но прокуратурата на Бойко отказва да разследва Бойко и неговата рода.
214
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пищи като скопен глиган.
213
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен312Скрий се бе пич,важни са следващите избори,а не предишните
212
2
 
6
 
! Отговори
До Борисов преди 3 години
Бойко, защо не купиш съседния двор и не го направиш на църква?Ще си по близо до шефа така, а и да не хабиш само нашето гориво. Като идея ми хрумна, а и ще ти отива...Също така имам познат, снима филми пича, та го питах дали иска да направи един за теб. Принципно е съгласен, но не и за повече от късометражен. Толкова....С това ще те запомнят хората...Все е нещо..
211
4
 
5
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
УЖАС ПАК КРИЗА
210
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пич нито съм изнервен, нито ме е страх от тебе пич. Просто ти напомня резултата от изборите пиш. А той че те Герб печелят с 27%.Това е пич . Просто е. Осъзнай го. Борисов има голяма подкрепа, а ти малка. Пич.