Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
6
 
11
 
! Отговори
Професор Пръц преди 3 години
Следващите избори ще са краят на ГЕРБ...
208
4
 
8
 
! Отговори
До До до истукан преди 3 години
важното е, че гробарите пищите на умряло, значи нещата не са ви добреЩом боко е недоволен, значи аз съм! Нови избори и ако почнат ревизиите може да посещаваш вожда в ***
207
4
 
9
 
! Отговори
Цветанов ти го каза преди 3 години
Направи герб най-мразената партия , не малко вина има и Цветанов де ! Ама това поне е истина ,
206
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимката е показателна!Присвил очички, в очакване да "управлява" и "работи"...........
205
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакай БСП да върни мандата,па после служебното правителство,ти направи ревизията 12 г назад! Па после гаранция,че ще имаш поводи за " притеснение"!-:)))
204
5
 
9
 
! Отговори
27% преди 3 години
нещо си изнервен, пич - май знаеш какво ще стане на предсрочните :Dа това , че не те интересуват 'неактивните' не променя смисъла на казанототи пишеш "27% от БЪЛГАРИТЕ го подкрепят" а аз ти казвам, че 27% от гласуващитеАма от къде толкова акъл в гробар да разбере, пич :D
203
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Берачоте на ягоди с акъл на труженици НЕУпяха да направят преврат. Борисов давай смело имаш голяма подкрепа. Теа ще се сринат всички, защото са Неможещи. Видя се страх в очите им.
202
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 298 Скоро ще се разбере. Победата във Факултета говори достатъчно за избирателите на ГЕрП
201
9
 
9
 
! Отговори
До до истукан преди 3 години
ГЕРБ върнаха мандата, след като никоя от останалите партии не пожела да прояви политически характер и да проведат разговори. Нищо общо с връщането на мандата на Слави шоумена. Нали искаше да променя България? Ами, можеше и щеше да има подкрепа, но реши набързо да променя закони в полза на Турция и надявайки се на пълно мнозинство, за да може да върне истинските мутри в България
200
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига си се " притеснявал" за България вече бре! Ай холъм,много си се " притеснил" а? Лицемер!!!
199
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 291Пич 27% от активните. Другите не ме интересуват. Пич да си гласувал.И пич другите партии имат още по-малко проценти Пич:))
198
3
 
8
 
! Отговори
Тоз преди 3 години
*** да е чувал за Божиите заповеди "Не кради" и "Не убивай"!?!Пред кого се прави на набожен, тоз лицемер нещастен?!?
197
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чао-чао гроб!
196
2
 
5
 
! Отговори
Да си беше тръгнал преди 3 години
Не може да е....ваш народа по площадите и сега да се правиш на приятно обиден .Ти скъса нервите на хората да се дерат и хвърлят домати , ама малко били--- герберите които те обичали били повече и много ти се искаше да си направиш ти и твоите хора изборите..Ако не бяхме в ЕС съм сигурен ,че полицията щеше да смачка народа по градовете , ама сега като ви натиснат няма да квичите ,щото от сега викате ,а още не са ви натиснали ,да ви разровят прекрасното управление.
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли от къде мога да си купя тениска с лика на БОК Боци. Писах на Ге.***, но не ми отговори
194
7
 
2
 
! Отговори
Данчо полицая преди 3 години
Дълбокомислени думи на нашия лидер и водач . Истински радетел за просперитета на родината. Този човек не е взел една стотинка за себе си от хазната.
193
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пич, 27% от гласуващите далеч не е 27% от народа, даже няма да споменавам купения *** вот :D
192
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай Бойко! Щом реват клоуните значи няма схеми :))) 27% от народа е с тебе. Успех.
191
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахме го колко е вярващ. В изтеклите разговори му с Томиславчо, говореше точно като "смирен вярващ". Баце е последовател на мамона, не на Исус
190
3
 
4
 
! Отговори
до Истукан преди 3 години
така казва Татко-Барба! Вие не може да научите нищо освен думите които Буци ползва: ние сме отговорсни, другите са страхливци и не може да управлявате (макар и сам Винето върна мандата)