Радев: Да възродим вярата в собствените ни сили

Президентът поздрави българите по случай Великден
173
Радев: Да възродим вярата в собствените ни сили
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 "За всеки от нас Възкресението е лично изживяване, което възражда духа и носи надежда за повече светлина в мислите и делата ни. За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода и ценностите на вярата", написа във "Фейсбук" президентът Румен Радев на Великден.

"В този светъл за православната вяра ден пожелавам здраве, мир и благополучие във всеки български дом! Честито Възкресение Христово!", допълва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: ВеликденРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
2
 
! Отговори
баста преди 2 години
Радев=турско-руски слуга.
125
0
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Това съм го чувал в последните 20 години поне от още сто политика . Инертни фрази и отчета е готов.
124
0
 
2
 
! Отговори
Каун Грипенов преди 2 години
"Селянинът с колелото", гледали ли сте този български филм? Ще го гледате с главно действащо лице селянинът от с.Славяново след изборите за президент. Льотчика от ВВС на Решетников.
123
0
 
4
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Култът към личността на пРезидента набира сила. Тук един написал,че е "умен,интелигентен,знаел няколко езика". Слушах го как срича на английски,та той е по-зле от 15 годишния ми син, гледах го как се мотка с машината за гласуване, когато един тинейджър ще й разкости софтуера за това време. Само като кажеш президент-комунист и ти става всичко ясно. Да ходи да си прави коремни на лоста на примитивите тук,които го хвалят.
122
6
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Само така,господин Президент.
121
3
 
4
 
! Отговори
с преди 2 години
Теа политикани за нищо не стават. пРезидентинът и него хич го няма.Ако беше тарикат и искаше да скрие помислите си, трябваше да постъпи като истински комунист: да заклеймява шпионите на думи, а вътрешно - да ги величае и съчувства.И тези номера са забравили настоящите перекендета. Явно хич ги няма и тях.
120
0
 
8
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Ало, апологетите на Зеления чорап, като сте толкова страстно убедени в качествата му, обяснете защо трябваше да си прави персонална ЦИК и удобвн изборен кодекс тично преди президентските избори? Щото е убеден във възможностите си или щото го е страх, че ще му се види тесен Триъгълника на властта, па и цяла България, а Путин няма да е благосклонен да го приеме под крилото си?
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз предлагам, освен че е Великден и празнуваме, да намерим до сряда въпросната Мата Хари и да обясни още тази седмица на новия служебен кабинет и новия служебен прокурор за какво става дума
118
2
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Абе тоя не му ли свършиха клишетата. Оскверни всички национални и религиозни празници. Само на мюсюлманските не се е изказвал. Май не смее. Вместо да се смири, той бръщолеви празни приказки.
117
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г - н Български Президент Румен Радев, Честит Празник! Христос Воскресе! Бъдете жив и здрав! България има нужда от вас, защото вие сте почтен, добър, образован човек, който обича България!
116
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радко Пиратко ставаш за космонавтостава малко и те пращаме в космоса
115
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ти срама нямаш ли безбожник и лъжец.......изчезни ....ти ли ще честитиш великден на всички българи,лъжецо гаден.
114
0
 
9
 
! Отговори
you преди 2 години
До Ненормален работещЧовече чети какво съм написал тогава коментирай.Пиша за цялата ни държава и управляващите ни.Президента че си е *** *** такъв си е.Ти да не си и ти от военните.Че малко бавно разбират за какво иде реч.А повярвай ми президента има много общо с корупцията.Айде дърпай!
113
12
 
2
 
! Отговори
Ненормален работещ преди 2 години
за 125. Жалко че имаме Радев а не оставихме Плевнелиев? Ти мислиш ли като нещо пишеш? Какво общо има президента с корупцията? Или и ти сучиш от кравата на Атлантици, Козяци, СоросоЮди? Жалко същество ...
112
1
 
11
 
! Отговори
you преди 2 години
Истината е ,че какъвто ни е президента,такива са ни и управляващите и затова държавата ни никой не я брои за нищо.Последни сме във всяко едно нещо,като например най-ниски заплати в ЕС,най-голяма корупция,все сме най-големите тарикати,скъпи храни,скъпо гориво,а в същото време разни мутряги и *** правят каквото си искат без да се притесняват,че някой ще ги съди за безчинствата си.Защо убиеца дрогиран с незнам си колко вида наркотици не е в затвора.Защо няма присъда за човек който убива човек
111
2
 
16
 
! Отговори
собственик на сила преди 2 години
тоя не спира да се изказва неподготвен . абе , къде е Деси ? явно партията е решила че тя му смъква рейтинга и са и казали да се покрие .
110
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възкресението е лично изживяване, което възражда духа и носи надежда за повече светлина в мислите и делата ни.при теб няма никаква надежда, в главата ти дрънкат сърпове и чукове!
109
2
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
СБЛЪСЪКЪТ НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА РАЖДА ИСТИНАТА И ОЧЕРТАВА ПЪТЯ !!!!!!!!!!!
108
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най добрия и борбен народен президент от демосрацията до сега това е, той е, неговото име е Румен Радев. Народа отново ще го избереме за президент на президентските избори
107
19
 
5
 
! Отговори
Студент теолог преди 2 години
Въпрос към всички, които коментират посланието на президента: коментирахте ли и изцепките на Сатаната Борисов пред служителите на БПЦ на този скъп и свят за Източното православие ден? Не сте ли? А защо? Жалко за и без това тънкия имидж на Църквата, защото пада ниско до нивото на един психопат! Срам за Светия Синод и за Патриарх Неофит! Жалко и за медиите , които все още слугуват на един отиващ си фарисей и богохул!