Георги Харизанов: ГЕРБ няма да изгубят изборите през юли

"Мистерията около Слави Трифонов ще се задълбочава"
5 май 2021 15:45, Анисия Иванова
87
Георги Харизанов: ГЕРБ няма да изгубят изборите през юли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"ГЕРБ и ДПС са традиционно най-подготвени за избори", коментира Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Той прогнозира "мистерията" около Слави Трифонов да продължи да се задълбочава и мълчанието му да продължи да работи в полза на партията му "Има такъв народ".

Още по темата

"С непоявяването си и с неучастието си в политическия живот, той с нищо не е излъгал очакванията на избирателите си", смята той.

По думите на Харизанов към днешна дата не се вижда възможност ГЕРБ да изгубят предсрочните избори през юли.

"Нищо не е гарантирано и нищо не е невъзможно, но твърде голяма беше разликата в резултатите от вота на 4 април, за да кажем, че нещо изоснови се е променило. А и участието на т.нар. нови партии в това подобие на парламент не им прави добра услуга и не мисля, че заслужават допълнително доверие", обясни политическият анализатор пред БНР.

Според него ще е добра новина, ако някоя от партиите в 45-ото Народно събрание не попадне в следващия парламент.

Харизанов подчерта, че е грешно да се смята, че механичното обединение на т.нар. патриотичен вот ще доведе до успех.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Гроби Таласомо,он беше с килийно образование,и слънцето му, беше го уволнил,сега пак ли го е назначил ,за велик ***.
27
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Гроби Таласомо,он беше с килийно образование,и слънцето му, беше го уволнил,сега пак ли го е назначил ,за велик ***.
26
25
 
20
 
! Отговори
Мъжка калинка преди 2 години
Харизанов, известен още като "мъжката калинка". Бивш шеф на "Напоителни системи" без образование, арестуван за сключване на неизгодни сделки, но, разбира се, оправдан. В днешно време се изявява като социолог, тенис партньор на Тиквата, а напоследък и като медиен магнат.Това доказва, че България е държава на неограничените възможности... ако си достатъчно долен и с подходящи връзки.Телевизии, които го канят тоя, не им е чиста работата.
25
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А случайно някой да знае за кого ще гласуват хората, предадени от "алтернативата" ИТН?
24
12
 
25
 
! Отговори
Поправка -> скъса преди 2 години
Хайвани, нормалните хора сме повече, видя се на 4-ти април. Какъв протест искате да правим? Като тези платени от Божков ли? Е, няма нужда. Просто на 11-ти юли ще излезем и ще закопаем всички пишман протестъри. Защото искаме нормалност, а не злоба, разделение и омраза, което сеете и опитвате да всявате хаос в държавата. Опозицията са орел, рак и щука и сега народа ги тества. Видя, че не стават, а юли ще ви бием дузпата. Чалгарят да не смята, че праща народа на поправка. Ние го пращаме и е скъсан.
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До всичкиХа-ха-ха! Споко, че ще получиш инфаркт за няма-нищо. И без това си далеч от истината...Сега ще получиш 10 минуса лично от мен. Ха-ха-ха.
22
34
 
25
 
! Отговори
Един там преди 2 години
Хайде бе хора които сте в България излезте и гласувайте този път! Не се страхувайте, мутрата Боко си заминава, нека да го пратим в затвора!
21
35
 
24
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Ще спечели изборите този, който успее да състави правителство. И със сигурност няма да е Бойко. Него вече никой не иска да го търпи.
20
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е колко крадене трябва още, за да се усетите да не гласувате повече за тях?!? То няма значим пост в управата, да е зает от кадърен човек отдаден на работата си. Само крадци и калинки.
19
17
 
26
 
! Отговори
Слави играе покер! преди 2 години
"Мистерията около Слави Трифонов ще се задълбочава"Не искам да светя на слепците, но да се има предвид:Славиту играе с парите на Божков, не е луд да харчи своите пари. Казано по друг начин - продава се! Сега Славиру изигра номера: "с толкова пари до тук!" Демек, малко пари е дал Божков, за да прави Славиту правителство сега. Остава да видим доколко Божков ще бъде обръснат по-яко на следващит избори! Ако си мислите, че на Славиту му пука за "народа", в голямо заблуждение сте изпаднали!
18
24
 
14
 
! Отговори
Живко МИКС преди 2 години
МИСЛЯ ЧЕ ТОЧНО ГЕРБ и БОКО ЯДОХА И ЩЕ ЯДАТ ОЩЕ МНОГО ШАМАРИ ОТ НОВИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБРАННИК НА САЩ = ДЕМОКРАТОСА ДЖО БАЙДЪН !!ХЕРО МУСТАФА ВИДЯ ЧЕ ТИКВАТА ЯКО ЛЪЖЕ И *** САЩ = със НЕПОТРЕБНАТА И УЛТРА ПРО-РУСКА ТРЪБА ДО ВУЧИН И СРЪБИЯ, === И АКТИВИРАХА СЛАВИ И ПАРТИЯТА МУ .БОКО Е ЧУТОВЕН ПАЖ И ЛАКЕЙ НА ПУТИН И РУСИЯ !...И ХЕРО ГО ЗАСЕЧЕ И ДОКЛАДВА !
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХА ХА ХААААААА
16
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По големи комунисти от ГЕРБ-ВМРО-ДПС-БСП няма. Вичките са в услуга на Путин, ГЕРБ даже му направиха тръбите за потока за сметка на Българския народ, цели 3милиарда бяха хвърлени на вятъеа вместо да се помогне на бизнеса и хората. Не го забравяйте това Борисов и ГЕРБ предадоха собствения си народ за да игодят на Руснаците !!!
15
14
 
10
 
! Отговори
Гепи преди 2 години
Абе подготвил съм милионите да напазарувам маалите па нека ме чекат да загубим. На миналите избори не ми стигна време да си напазарувам.Ама тоя път ше почнем от рано да пазарувам. Пачките от чекмеджето сам ги приготвил за таа работа. Ше ви тупам като маче у дирек. Бой Бой и срабска музика. Нема а се оттървете от менека да знаете. Яз към като кърлеж къде се залепим немое ме отлепите.г
14
9
 
15
 
! Отговори
Мистерия?! преди 2 години
Цитат: Той прогнозира "мистерията" около Слави Трифонов да продължи да се задълбочава и мълчанието му да продължи да работи в полза на партията му "Има такъв народ".Ау, каква мистерия. Слави не казва нищо, кой знае какво крои? Сигурно уговаря завършилите в Кеймбридж свои експерти да дойдат и да оправят държавата. Така си мислеха чалгарите преди болния да мисли 20 дни и накрая да изпрати шахматистката да върне папката. Е, ако още смятат простотията за мистерия си е техен личен проблем вече.
13
38
 
31
 
! Отговори
До всички преди 2 години
герберски ***-защо днес не пуснахте със Стъки 3те присъди на протест. ГЕРБ освен платен протест друго немогат да направят, а то се видя, че дори срещу пари имаше 20 човека буквално. Трагични страхливци, за тяхните симпатизантиносвен да кажа, че са крепостни селяни и пейзани, друго няма какво. Как се поглеждате в огледалото уважаеми???
12
10
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Слави Трифонов от традиционно про-руския и комунистически град Плевен е дългосрочен проект и разработка на ДС да обере гласа на младите. Концертите му и предаванията му през годините бяха финансирани с пари от КГБ през ДС. Та каква "мистерия" може да е тази Руска подводница в БГ политиката...
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съмняват ме тези констатации. Без манипулации и подкупи още преди години да са изгубили. За това сега пищят на КС, за отмяна на законите, защото виждат какво се задава. Съмнява ме дали ще минат и 10%.
10
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив, ГЕРБ ще загуби следващите избори и то със много !!!Ако това не стане закриваме държавата в следващия парламент
9
6
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Сега грамотните хора са Славуца, Тошко, Мая, Лодкаря и и другите герои от алтернативата на ГЕРБ