Протест и контрапротест под прозорците на Румен Радев

Недоволни от Радев извиха хоро
420

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Два лагера протестират в "Триъгълника на властта". Под прозорците на президента Румен Радев са се събрали хора, организирани от шефа на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки. Той призова хората да излязат и "да заменят чалгата с хорото" и в крайна сметка противниците на Радев го извиха.

На съвсем близко разстояние пък са се събрали протестиращи срещу ГЕРБ.

Двата лагера се охраняват от много полиция, която засега не допуска ескалация на напрежението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
5
 
10
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Простащината умираПростащината си отива, но идва простотията на чалгаджиите! И вижте Президента, как е обединил нацията, като истински обединител!
171
1
 
8
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Всички престъпници трябва да бъдат съдени
170
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така и не стана ясно какво искат тия 30 души, дето са ги изкарали на протест против президента. Искат той да не спази Конституцията ли?
169
13
 
11
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Току що ГЕРБ и ДПС спряха парите на пенсионерите до края на годината. гласуваха против, не само не трябва да им ги спират ами от 50 да ги направят поне 100 и после да ги преизчислят
168
1
 
13
 
! Отговори
НАТЕГАЧИ преди 2 години
АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЦЕНЗОРИРАТЕ ОТ ANONIMUS ЩЕ ВИ ЗАТВОРИМ ПРОПАГАДНАТА СТРАНИЦА ЗА ВИНАГИМАЙ НЕЩО НА ХАРЕКИ СЕ ПРАВИТЕИМАТЕ 48 ЧАСА ДА ПРЕСТАНИТЕ С ЦЕНЗУРАТАИНАЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ РАБОТАВИЕ ЗА КОЙ СЕ МИСЛИТЕ БЕ, ЗА САЙТА НА МАФИЯТА ЛИТАКА ЛИ ХАКЕРЧЕТА СЛЕД 48 ЧАСА АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ЩЕ БЪДЕТЕ АТАКУВАНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТANONIMUS ВИ ПРЕДОПРЕДИ АНАДЪНМУ КОМУНИСТИ И ДЕПЕСАРИ
167
10
 
15
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
ГЕРБ винаги обвинява другите в това което те вършат, но това беше вече дойде време и трайно безработните, млади и стари българи и клошарите, трайно безработни да получат безусловен базов доход и пенсионерите да получат преизчисление на пенсиите, а не само ММА федерацията да получава милиони и да купува имоти и ритнитопковците да купуват джипове и да им пеят певиците.
166
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малииии, какъв е тоя протест? Чудя се да плача ли, да се смея ли? А снимките са убиец. Такъв ентусиазъм не съм виждал. Искам и аз тениска с лика на месията
165
12
 
1
 
! Отговори
Искам преди 2 години
Да видя Божков в парламента!
164
10
 
14
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Видяхте ли клипа на стъки, как върти гюбеци и кючеци...., а после ГЕРБ претендират,че имат култура а другите са чалгари.... толкова за тяхната култура
163
8
 
3
 
! Отговори
Юлиана преди 2 години
Беше страшна мадама допреди десетина години.
162
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполага се, че щом си спечелил изборите и си първа политическа сила спечели с гласовете на 840 000 човека днес площада трябваше да е пълен с поне 50 000.Уви нямаше и 100 човека тези гласували за ГЕРП са нещо фантоми когато гласуват са много но согато трябва да ги видим са една шепа.Смятайте как са манипулирали изборите на следващити през юли ще излезе наяве цялата истина и лъжата на мафията ГЕРП за изборна победа.
161
6
 
13
 
! Отговори
Простащината умира преди 2 години
Простащината си отива и маного ги боли
160
9
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Стъпаки щял да заменя чалгата с хоро?!!! Знаем кои са хората му - читатели на фейк мутренския сайт Пик
159
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано протестите срещу Радев са платени, защото иначе тия там трябва да са безбожно т ъ п и
158
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам всеки герберски бенефициент на евро пари, като Стъки, да бъде арестуван и оставен в затвора две седмици, както правеше прокуратурата на Бойко с хората, които случайно с мозък и старание са спечелили финансиране на европроект
157
10
 
14
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 2 години
Тези бабички на протеста са наборките на жената на Стъки-Фъки-***, активирани от нейния пенсионерски клуб наречен ГРОБ-СДС- Любен Дилов-син-мутри-***!!!
156
15
 
9
 
! Отговори
До 192 преди 2 години
Аз изобщо не му бях фен (на Радев), когато се кандидатира за президент и в първите му години като такъв. Обаче щом толкова дразни герберастите, значи е на прав път. Макар и да съм симпатизант на съвсем друга партия, аз също бих гласувал за него септември.
155
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стуки е геронтофил и содомит
154
1
 
6
 
! Отговори
Крюшо Котака преди 2 години
До Простащината си отив Ти извикай в ГЕРМАНИЯТа: ДЪЛГИЯ, Тошко Африкански, гъмзата и оная дъртофелница, която откри първата сесия на Народното Събрание..
153
6
 
3
 
! Отговори
СПЛЕСКАН ПУТЬОноВЕЦ преди 2 години
До Сплескан натовецГрешиш приятелю и в двете неща. Не си такъв и никога няма да станеш! Господ здрави да ти дава!