Борисов: В политически битки виждаме повече малодушие и надменност

Премиерът в оставка поздрави военните и имениците
254
Борисов: В политически битки виждаме повече малодушие и надменност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов използва социалните мрежи, за да поздрави военните и имениците по случай Гергьовден. Той не пропусна да вмъкне и случващото се в политическия живот.

На празника на Българската армия с чувство на дълбока признателност поздравявам всички сънародници, посветили живота си на военната служба. Днес отдаваме почит и на българските герои, загинали при изпълнението на войнския си дълг.

Със своя професионализъм и самоотверженост  военнослужещите доказват, че носят в себе си изключителният дух на своите предци, които не са позволили нито едно бойно знаме да бъде пленено.

Да пазиш честта на българската армия и днес означава да защитаваш българската държавност. В този момент хиляди военнослужещи са на своя пост - гарантират сигурността на страната ни и спокойствието на българските граждани, изпълняват съюзническите ангажименти на България и подпомагат обществото ни в кризисни моменти. За да отговорим на високата им мисия, стартирахме мощна модернизация на армията и подобряване на условията за труд. Задача, която всеки един бъдещ управник е длъжен да продължи.

На 6 май отбелязваме и Деня на храбростта. Винаги съм вярвал, че смелите хора движат света напред. Но смелостта трябва да има градивна цел както битките – добра кауза.  

За съжаление в сегашните политически битки виждаме повече малодушие и надменност, отколкото чувство за чест и дълг към обществото и държавата.
Днес повече от всякога е нужна мъдрост и отговорност, така че България да преодолее щетите от пандемията и да продължи възходящото си развитие, за което полагахме всички усилия през изминалите четири години. Затова ще разчитам на безпогрешния инстинкт на българския народ. Той се доверява на смелите и работливите!

На Гергьовден празнуват хиляди именици, както и животновъдите. Нека Свети Георги Победоносец да ги закриля и да им дава здраве и благоденствие!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много здраве от Иван Пилето!
147
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ок
146
7
 
23
 
! Отговори
Стан преди 2 години
Боко, Боко, народа те ненавижда! Смешен е твоя плач, много си крал, а си мръсен и в душата, мутра с кюлчета, пищов и *** в леглото!
145
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко ще се върне на бял кон за Борисов 4. Новите стари партии не направиха нищо за българският народ освен да пуснат още 500 000 турцимдамгласуват на нашите избори.
144
3
 
3
 
! Отговори
Таня преди 2 години
А пък аз г- н Борисов вижда в мошеници и хора със проблеми
143
12
 
20
 
! Отговори
Долно създание преди 2 години
Кога ли ще ни освободиш от присъствието си.***.
142
12
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Тия масони от библиотекарския не можаха ли да сложат за президент някой по-симпатичен човек, как пък най-грозния избраха. То каквито масоните, такъв и президента - пълен резил.
141
11
 
27
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Малодушие и надменност видяхме при тебе.Няма го вече бабаита, назидаващ опонентите си, на фона на джипа и с ръце в джобовете.Остана една жалка, хленчеща карикатура на мутра, както те беше оприличил Тома Биков, преди да си смени работодателя.
140
9
 
25
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Биби Бибии,жалък комедиант празнодумец.Все повече заприличваш наМитьо Пищова,плеймейтки мутреси пачки кюлчета истински позор за нацията.
139
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните хора си честитят празника, а не правят политически обръщения.Нормалните хора си вършат работата, а не дават пресконференции на всеки 30 минути.Нормалните хора като обещаят нещо, го изпълняват, а не си менят мнението по 20 пъти на ден.Ама на тоя от снимката това с 200 да му го набиеш, пак няма да му влезе в чутурата.
138
7
 
25
 
! Отговори
Миризлив Гербер преди 2 години
Този ли точно ще ни говори за надменост. Всички помним неговата реплика "Къв е тоя, че няма да се съобразява с мен, сега ще види той."
137
8
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Следващото включване на този крадец ще е от централния Софийски затвор
136
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите освен, че са пълни некадърници единственото, което могат е да мразят.Точно като фигурантчето.Няма мисъл за нищо кухи кратуни.
135
12
 
22
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
В Момента за ГЕРБ не е Гергьов Ден - за тях е Кьорав Ден - крадат като за последно .Ще видите какви дела ще се водят след смяната на Гешев .
134
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВасилевКире пак ли ти?Ходи си пий хапчетата....
133
8
 
17
 
! Отговори
До Василев преди 2 години
Господине...значи казвате, че бизнеса трябва да е социалноотговорен? И какво означава точно това?И щом по вашите думи бизнеса не е социалноотговорен..се появява мин председателя и започва да иска рекет от бизнеса...за себе си. В кюлчета.Герберскитв мозъци...отдавна сте счупили ..мера...но в момента вече избивате нови нива.
132
4
 
8
 
! Отговори
До 185 преди 2 години
Извинете, другарю, вие добре ли сте?Защото от писанията ви се издават симптоми на тежки ментални проблеми.
131
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажи нещо за плейметките за 5хил, които са ти поръчвали бе, за Иван Пилето, за пачките...
130
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак когато аверчетата му го видят да се гърчи и повръща в затвора, ще им дойде на ум да върнат парите
129
28
 
12
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Браво България! Не ходете на тържесовата където присъства Радев да му покажем,че е нежелан