Каракачанов: Никой не е готов за избори, да мислим преди гласуване

30 г. гласуваме на принципа "Хайде да видим сега какво ще стане"
Обновена: 6 май 2021 12:53 | 6 май 2021 12:41, Александър Попов
138
Каракачанов: Никой не е готов за избори, да мислим преди гласуване
Снимка: БГНЕС

Никой не е готов за избори, смята министърът на отбраната в оставка Красимир Каракачанов. По думите му, и политиците, и гражданите са си направили определени изводи от миналите избори и от неуспешния опит да се състави правителство.

"Оттук нататък е въпрос на разум и, надявам се, той да бъде проявен. Трябва да мислим преди да гласуваме. Ние 30 години гласуваме само с емоции на принципа "Хайде да видим сега какво ще стане". По този начин няма какво ново и по-хубаво да ни се случва, каза още Каракачанов."Няма как една, две и дори три политически формации след следващите избори да направят мнозинство, коментира той. Това означава, че трябва да се загърби личния егоизъм и някакви партийни пристрастия. Защото, в края на краищата, има смисъл от партии, ако те работят за държавата, а не защото са партии - да се пъчат и да се бият по гърдите кой е по-велик и кой е най-велик".

Контактите с Валери Симеонов не са прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно на изборите, обяви Каракачанов, който е и председател на ВМРО.

"С Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, и не виждам смисъл", добави той.

"С Веселин Марешки също не сме поддържали контакт и не сме водили разговори. Той е на фази - когато има желание за коалиция ни хвали и много ни обича. Когато види, че няма да направим коалиция, плюе и храчи, смятайки, че по този начин ще спечели някой глас", каза още Красимир Каракачанов.

"Не знам защо трябва да си толкова глупав - да изпиеш Черно море, докато разбереш че водата е солена", допълни той.

С Петър Москов водим нормални разговори - и преди, и сега, каза още Красимир Каракачанов./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 99Правителството е и на патериците които го крепят и са в него!!!!!!!
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям патриот, неговото правителство въведе Съвместно съжителство вместо Турско робство в учебниците...
93
0
 
4
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Агент Ванката , му се е осладило ,хей.
92
4
 
1
 
! Отговори
Тенкю ю итн преди 2 години
От ВМРО ще влязат, вкарани благодарение на чалгаря и гласуваната промяна за отпадане на прага. Клоуните нямаха време за нищо, но за тази глупост, с която наливат гласове за ВМРО и ДПС имаха. И с двете партии шоумена не иска да управлява. Да се чуди човек тогава защо ги побутна толкова мощно?! Наявно това цели. Да е една маржинална партия в опозиция, която само лае отстрани. Защото ето и за ЦИК. В парламента скачаха като аслани, като дойде време за председател - поcpани! Неадекватни като лидера!
91
4
 
6
 
! Отговори
Лъжа преди 2 години
И измама.Всичко е лъжа и измама на територията, наречена България.Завладяна територия ...
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя оттечи в канала на Перловската река.
89
6
 
8
 
! Отговори
Кражба преди 2 години
И продажба ...Горко и на Майка България!
88
11
 
7
 
! Отговори
напротив преди 2 години
Той излезе най-българският политик от 1999 насам, откакто го следя. Гласувах за Волен, а още не пресконференцията 2005 вече съжалявах, гласувай за Бойко, Барека, Славун, ***, Първанов. За последно гласувах за ВМРО през 1997 на местни избори. Съжалявам, че не съм ги подкрепял досега, но вече ще го направя, защото наглостта на РСМ, натиска от "приятели" и Доган номер 2 (Славун) ми идва множко. Трябва да си много наивен, за да вярваш, че ВМРО няма да влязат в следващия парламент. ВЪТРЕ СА!
87
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов , ти си лъже патриот и национален атлантически предател. Те никога повече няма да помиришеш власт и парламент а ще има и ревизия на твоето военно министерство
86
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов, ти разгони патриотичната коалиция.Трябва да те дълбоко срам и да работиш с утроени усилия да поправиш глу=постите които направи!!!
85
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По време на варшавския договор не си спомням в България да е имало съветски бази .На кво отгоре пеи управление на герб вмро има чужди бази в България ??? Наще за малко отидоха до Прага и още се вие вой що сме ходили там .А защо при положение че нито България нито наш съюзник е нападнат от толкова години има чужди бази в България и то при положение че вмро претендират да са ,,български патриоти ,, а не американски ??? Само питам де .
84
1
 
11
 
! Отговори
математик преди 2 години
Коалиция (сбор) от три, четири или пет нули е равно на нула.Така че, трлъстакът да не се хАби да смята.
83
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГРЕП се срина, така че, патерица вече не им трябваа тия "мъже" от "патриотите" - да отидат в казармата, в цивилния живот нанасят само щети
82
2
 
7
 
! Отговори
От ВМРО .... преди 2 години
Полза имат само ГЕРБ , влизат и онези ги прилапват , не че ги обичат ,ама нещо като напазаруване им правят и тея си кандисват и чак към края на мандата си почват старата песен Мизия ,Тракия ,Македония и др стари наши идеали който за сега няма никаква перспектива.Въртят едни клишета ,правят се на някакви будители борят се срещу ромската престъпност ,а тя се генерира точно от умрялата им социална политика. Твърдят ,че те били маргинали ,а са на път и нас да направят такива. Тука или маргинал или
81
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям патриот, неговото правителство въведе Съвместно съжителство вместо Турско робство в учебниците...
80
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия "патриоти" повече парламент няма да видят, сега само дигат пушилка, но нкиой не е забравил как поливаха с маркуча и хвърляха бомбички по мирни граждани
79
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Учиндол първи са ГЕРБ. В с.Славяново, роднитомсело на Радев също първи са ГЕРБ. И там са наясно какъв не Радев, всъщност. Не е този за който се представя.
78
5
 
23
 
! Отговори
Дончо преди 2 години
Иска пак да преяжда на държавната софра, ама свърши тая. Хората няма да забравят, че бил *** на ББ ...
77
9
 
27
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Агент иван е бита карта.Най добре е да направи коалиция с рогатия дявол в ада
76
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между другото това с Учиндол е интересен феномен. Например в Крушовица са гласували за БСП, София традиционно са с ГЕРБ и СДС! Но не и Учиндол! Там ИТН са 4ти! А първи са ВМРО! Въпреки, че Слави и шоуто му се правят на патриоти, хората които го познават не го смятат за такъв! Защо?