Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията

Заради това опитали да осуетят заседанието на комисията
Обновена: 8 май 2021 10:18 | 8 май 2021 09:53, Камелия Цветанова
497
Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се осуети вчерашното заседание на Комисията по ревизия на властта показва колко ги е страх ГЕРБ от истината“, каза председателят на комисията и лидер на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред bTV.

Още по темата

„Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук – цялата ПГ на партията, се опитват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме целта си. Чу се и се видя как се натискат бизнеси, как се рекетират хора. Чу се как премиерът помага при износ на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, трябва да си близък с някой високопоставен. Ако искаш бизнесът ти да просперира, трябва да си плащаш“, каза Мая Маналова.
 
По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречели в основните факти. „Те разказват как функционира бизнес. Как ако искаш наистина да си добре, да не си заплашен от това да те смачкат, трябва да се чуваш с премиера, да участваш в забавления и рождени дни, да си покровителстван от властта“, каза Манолова.

Според нея всички изказани твърдения по време на двете изслушвания в Комисията по ревизия са лесно проверими – кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова каза още, че по време на заседанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.
Тя допълни, че Илчовски вероятно ще попадне под ударите на закона заради признанието, че е давал парични суми на властта, но това е доказателство, че говори истината, защото никой няма да се уличи сам без причина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


497
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
22
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Мая е великолепна жена!! Разграждат Мая тази терористична ШАЙКА!!
313
8
 
15
 
! Отговори
преди 2 години
Мутри вън!!
312
18
 
6
 
! Отговори
Цеко преди 2 години
искам да и смуччча пръстчета на крачетата на Мая, докато работи
311
22
 
7
 
! Отговори
Умен преди 2 години
Разтуриха на Бойко ***, но мафията ще си я поправи. Защото държавата е тяхна. Ще стане отново на "суверена" само чрез сила. Едни решителни избори. Но не вярвам. Ако Кьовеши не се намеси, мафията пак ще управлява.
310
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на Румен Гечев кога ще се прави ревизия? Едни банки фалираха при него!
309
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не видях никаква ревизия! Тази е душевнoбoлна от любов към Бате Бойко. Той пък не я иска!
308
2
 
26
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Бат Васко от Дубай как си?
307
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАНОЛОВА МАЯ ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА РЕВИЗИРАШ СЕСТРА ГАЛЕВА КОСТИНБРОДСКА (костинбродска защо и викат) МНОГО СЕ ИНТЕРЕСУВАМ И НАПРАВИ НЕЩО СИГУРНО ИМАШ И УЛИЧАВАЩИ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕЯ ЗНАМ ЛИ ?
306
6
 
21
 
! Отговори
Йо преди 2 години
От всякакви крякания, подхвърляния прези годините и т.н., нищо не се доказа. Все едно да застана и да кажа, че съседа се *** с мъже. Разчитат д апуснат някви гръмки заглавия и хората да вярват. Да бе да. Аз съм потресен, че има хора, които вярват, че Бойко е милионер, милиардер и нз си кво. Потресен съм, че и бг политици и хора, не знаят, че се носи една аптерица от противоположната страна на болната. Могат да си направят справка от обучителни клипове от топ болници по света в ютуб.
305
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно, всичко от последните 30, дори 70 години трябва да се разследва и да се извади на светло. Включително и всички депутати и адвокатите на мутрите, какви са ги вършили.
304
6
 
39
 
! Отговори
баста преди 2 години
Адвокатката на мутрите....
303
9
 
43
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Противна самозабравила се жена.
302
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
досега политик в затвора няма-това са фактите,явно да си политик означава,да си над закона,поне тук е така,Кьовеши промени ситуацията в румъния,не зная как.Политиката стана новата форма на мафията,хем по-силна,хем безнаказана.Хората се отвратиха от срастването на престъпността с държавността,изражда се системата и е време за промяна,ако трябва кардинална.Държавата да се върне на народа и да служи на хората,не на властта и кръговете ѝ.
301
26
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Ако някой още не е прогледнал - ГЕРБ строяха путинизъм в България. Знам, че отстрани изглежда много примамливо и е модерно напоследък, но не, благодаря! България и българите въстанаха срещу тая схема.
300
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болна жена с болни амбиции за власт.Вторият и мъж по-нисък от тревата.
299
21
 
12
 
! Отговори
Отнемане на имуществ преди 2 години
от всички гербави! Затвор!
298
22
 
9
 
! Отговори
СМЪРТ преди 2 години
за герберската хунта
297
16
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Приказките Илчовски трябваше да ги разказва пред прокурор и съдия с конкретни доказателсва, а не на живо пред ТВ, защото всеки може да говори каквото си иска, но най-важно е с какви реални доказателства разполагаш.------Аз съм повече от убеден, че Борисов е луд и обича да гледа *** силвания на мъже. Все пак е бил активист на ДКМС, а и доброволно е влязъл в Милицонерското училище.
296
17
 
10
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
Не си представяйте за миг дори, че някой, който печели от някакъв бизнес, ще бъде оставян от полицията на Борисов да не плаща джобни милиони на Борисов. Не може някой да печели милиони, а премиерът и гл.прокурор да стоят с една заплата.
295
21
 
13
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Майче- всички ГЕРБери в затвора и отнемане на имущество!!!