Манолова иска от служебния кабинет да продължи ревизията на ГЕРБ

Цялата истина за харчовете трябвало да излязат на яве
137
Манолова иска от служебния кабинет да продължи ревизията на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Очакваме ревизията да продължи този път от служебните министри”, коментира на брифинг Мая Манолова, председател на ПГ на „Изправи се! Мутри вън!” и председател на временната комисия по ревизия на управлението в 45-ото Народно събрание.

Още по темата
„Това е едната задача на служебния кабинет - цялата истина за управлението на Бойко Борисов и за това как са харчени парите на българските граждани. Второто, разбира се, е осигуряване на честни избори”, добави Манолова, цитирана от БТА.

По думите ѝ, вече са налице законовите предпоставки -Изборен кодекс, който да осигурява повече прозрачност, честност и свобода на изборния процес.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
1
 
! Отговори
ганьо преди 2 години
Да му оставят джипката,че му е като втори дом и кабинет.
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешна натегачка. Да направите ревизия 7 на тройната коалиция, р.овч, Петканов, Станишев, Виденов и тн.
97
3
 
11
 
! Отговори
Юрист преди 2 години
И на тая ще дойде реда да бъде привикана и да дава обяснения ... Майо,нямаш си предс тава колко радост ще ни доставиш,когато излезнеш от НС и ЗАБРАВИШ за пътя до него ха-ха-ха ! Тепърва има да разбереш каква е" народната любов " към теб и котилото ти ...
96
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новото народно събрание трябва да въведе закон за фалшивите дипломи.Трябва да задължи Мая да си покаже дипломата и после да я принуди да я изяде пред телевизионните зрители.
95
2
 
16
 
! Отговори
Мая загуби преди 2 години
Бърза миличката. Защото след 11 Юли прокурорът ще бъде строг, но справедлив. А Мая няма да има имунитет.
94
1
 
7
 
! Отговори
4epa преди 2 години
А 4ЕРЕШИТЕ ЩЕ БЕРАТ ЛИ- ГОВОРЯТ 4Е МУТРИ КОМАНДВАНИ ОТ МАЯ МАНОЛОВА СЛАГАТ РЪКА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ - ИЗКУПНА ЦЕНА 50 СТОТИНКИ А СЛЕД ТОВА ГИ ПРОДАВАТ 10-20 ЛВ КГ. !!!!!!!!!!!!!!
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се доверя на - гн Боико рашков имам силни сьмнения , че - мата хари е била следовател под прикритие и се отчита пред него
92
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова защо не извика в ревизята дъщеря и Ралица и зетя Мартин? Дъщерята и зетят на Манолова бяха висши чиновници в Кабинета Борисов.Дъщерята Ралица Миленова Манолова - Мирчева е висш служител в правителството на Бойко Борисов като Главен експерт в главна дирекция Европейски фондове на социалното министерство.Зетят Мартин Мирчев също работи за Борисов като главен експерт, само че в земеделското министерство, в дирекцията по усвояване на европейски пари на селските райони.Това е наглост
91
2
 
10
 
! Отговори
emigrant преди 2 години
Това може да очаква България от индивиди,завършили съмнителни московски университети в които главната насока на обучението явно е съботаж и разбиване на демократичната държава!!??Профилирана специалност с лектори от ГРУ и КГБ!!Тая тъ панарка е директно за въдворяване в психиатричен затвор за опасно лу ди индивиди,страдащи от параноя и мания за величие и непогрешимост!!
90
1
 
13
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Няма ли кой да си прибере оскубаната кюстендилска ко кошка,щот лисицата ще я изяде накрая и ще се вее само перушината и??!!Егати държавата ,егати населението дет обича да си бие само дузпи и да си вкарва автоголове с подобни улични мин дили,дето биха били срам за всяка къща с червен фенер по бреговете на холандските канали!!
89
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МаяМа е бездънна яма :D ламти за пари. Няма магистратура. Лъже от години, че е адвокат. Не е възможно да е адвокат без юридическо образование. ОбразованиеУниверситет за национално и световно стопанствоМосковски хуманитарен университетЛъжи като за последно.
88
0
 
3
 
! Отговори
ан преди 2 години
Наѝденов ,що не си прибере ***?
87
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова беше Омбудсман на Република България назначента от ГЕРБ след като рева на Борисов да я направи Омбудсман. Борисов дори и помогна да се лекува от рак в чужбина. По време на тези 10 години, за които ретендира Мая Галева-съпруга и Ангел Найденов беше цели 2 години през този период министър?Толкова озлобен и заслепен човек няма как да просперира. Манолова излезе преди време с потник "Аз подкрепям Орешарски". Малонова предложи Пеевски. Има снимки като единствен политик в офиса на Черепа.
86
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нищо не става от Маямата на изборите е ЧАО
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има разпорени *** на крадците.
84
5
 
13
 
! Отговори
чоко преди 2 години
това не е ревизия,това е цирк.
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая не се напрягаи - радев назначи - гн Боико рашков за шеф на - мврСтава тежко за всеки облажил се с пари от хазната
82
3
 
12
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Лу дата раз по ретина иска да продължи да яде баница,*** да видим дали от новото правителство ще са по лу ди от нея да и се вържат на про стотиите!Ако Грипена се поддаде на зовът на червената глутница,от която несъмнено е съществена част и загуби истинкта си за само съхранение,започвайки на ново ниво войни с ГЕРБ,зае бава йки държавата за сметка на злобата и амбициите си,наесен сто процента ще завърши като клиент на Гешев,с раирана фланелка!!
81
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази ме мотивира силно, да гласувам за герб
80
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАЛИНКИ ПРОТИВ БОРИСОВ СЪМ ПО ЕДНА ПРИЧИНА. ЧЕ НЕ ВКАРА НИТО ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ОТ ПРЕХОДА В ЗАТВОРА А БАВНО МНОГО БАВНО ИМ УЗАКОНИ БИЗНЕСИТЕ С КРАДЕНИТЕ МИЛИОНИ. ЗАТОВА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПО МАЛКОТО ЗЛО А ЩЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ С ЧАЛГА. мразя чалга ама от любопитство и без това са 130 партии. ИЗБОРИ БОЛ ПРЕД НАС ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМ ЧЕ РАЗДЕЛЕНИТЕ СЪЧКИ СЕ ЧУПЯТ ЛЕСНО.