Националният съвет на БСП заседава три пъти до края на май

Приема план за действия за предстоящите избори
11
Националният съвет на БСП заседава три пъти до края на май
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Три заседания на Националния съвет на БСП ще се проведат до края на месец май. Колективният орган на партията ще заседава три пъти в три последователни седмици - на 15-и, 22-ри и 30-и май, като се очаква вземането на важни решения за предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на БСП.  

Още по темата


На първото заседание се предвижда обсъждане на актуалната политическа обстановка, както и приемане на план за действие на база анализа на резултатите на предходния вот. Ще бъде избран и съставът на Националния предизборен щаб на БСП.

На заседанието на 22-ри май се предвижда Националният съвет да избере новия състав на Изпълнителното бюро и да определи водачите на листите и местата за коалиционните партньори и гражданската квота. А на последната предвидена дата, на 30-и май, Националният съвет на БСП ще се събере, за да одобри окончателно листите за народни представители.


11
Още по темата: БСПизборизаседания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще си платят ли наема и осигуровките?
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 8СПОДЕЛЯМ ТВОЕТО МНЕНИЕ НАПЪЛНО И МИСЛЯ ЧЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ОБЕДИНИ С ИДЕЯТА ДА ОСТАВИМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ЗА ПОКОЛЕНИЯТА ОТ СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо Нинова отказва да се обединява с други партии?Това е във вреда на БСП,а не в изгода на БСП!Трябва БСП да се обедините повече партии ,за да спечелите повече гласове на изборите!
7
2
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
бсп начело с нинова няма да спечели избори на 11 юли може да се окаже чеедва е минала 4 процента какво чака тази жена та не подава оставка сега хоратаще се прехвърлят към жан виденов
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво Нинова успя да си на власт чрез твоя човек Радеф!Командвайте сега ви е времето!А то е малко!Моля не прехвърляй пари от бюджета в празната си партийна каса!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Г-жо Нинова, избързайте със заседанията, та дори и четири такива направете по късна доба, защото Жан Виденов ви *** във врата. Гаранция,че бабите и дядовците над 70 години ще тръгнат след него.
4
2
 
3
 
! Отговори
заклинание преди 1 месец
Остовка на Нинова до "три пъти майка и баща".
3
2
 
5
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 1 месец
Нинче земи купи от сега прежда и игли та, като дойдат поне по един чифт чорапи да наплетат. Това са 6 000 000 милиона СУБСИДИИ, не е шега работа. ВИЖДАМ ЧЕ СИ ВЗЕЛА ПРИСЪРЦЕ НЕЩАТА ЩОМ 3 СЕДЕНКИ ЩЕ ПРАВИШ. ЗА ИЗБОРИТЕ НЕ СЕ ТРЕВОЖИ КАУЗА ПЕРДУТА СА.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кел-файда от заседания и пленуми...КАТО нямат повече избиратели.Данчо-ментата ШЕ ДОКАРА нови 600-хил. ГЛАСА от Турция.След изборите--крушовската БИВОЛИЦА за Курбан!
1
4
 
7
 
! Отговори
4epa преди 1 месец
ПЛАНА Е ЗАКРИВАЙ !!!!!!!!!!!!!!!!