Нинова призова: Партиите на промяната да се обединим

Само ние бяхме последователни в политиките си, смята тя
20 май 2021 13:33, Анисия Иванова
138
Нинова призова: Партиите на промяната да се обединим
Снимка: БСП

Партиите на промяната в следващото Народно събрание да се обединим за бъдещето на страната ни. За това призова лидерът на левицата Корнелия Нинова при среща с актива на БСП във Враца, съобщиха от пресцентъра на партията.

“Имаме възможност на тези избори да покажем съвсем друг резултат. Работата в 45-то Народно събрание показа кой кой е. Стана ясно кой използва трибуната за личен пиар, кой излъга избирателите си и се отметна от обещанията си. Само ние бяхме последователни, принципни, стабилни в политиките и действията си. След еуфорията идва време за разума. Нека тези избори бъдат състезание на идеи за бъдещето на България.

Досега се разделяхме на база на миналото. Нека в следващия парламент партиите на промяната се обединим на база бъдещето.", заяви Нинова пред актива на БСП.

Нинова се срещна със структурите на партията в област Враца. На срещата присъстваха  председателите на всички общини, досегашният депутат, младежкото обединение, председателката на жените социалистки и ветерани. В продължение на три часа бяха дискутирани въпроси от актуалния политически дневен ред, подготовката за предстоящите избори, проблеми в местната власт.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Те самите пенсионери не искат Станишев,Първанов,Дончева и тн а те щели да се обединяват отватиха всички нормални хора
87
2
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Тия пенсионери са като мумията от саркофага тоя път 10% ана другия избори и 4% няма да вземат и БСП и ГЕРБ и патриотари в затвора
86
2
 
4
 
! Отговори
Блазе ти! преди 2 години
До 1 - сигурно любимеца ти от банкя,мисли за твоите доходи.Кой кат' теб, Нинова не спи да мисли за твоите доходи!
85
1
 
9
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
"Партиите на промяната в следващото Народно събрание да се обединим за бъдещето на страната ни". Затова от два стола се пада на земята. Как хем Партия на статуквото хем на промяната? И каква промяна? От леви на десни, от комунисти на демократи, от работническа на олигархическа класа? И с кого да се обединят, с бившите си депутати Мая и Татяна, които сега са нови, други? (протестъри). Обаче в момента завземанто на властта чрез преврат на РР и масова чистка си е съвсем по комунистически!!!
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кака е усетила вятъра на промяната след предишните избори. Тенденцията да са под 20% е тъжен показател, че вече нито стават,нито народа ги оценява като управленци.
83
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше един деец от БСП - Красимир Премянов. Неговото име е най-добрия пример, що за партия са.На "прЕмяната"!!!
82
0
 
6
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
Ето ви я промяната,другари от уличните барикади! И на вас,г-да емигранти...Блазе ви! Но както се пееше в песента на Ал.Петров от 90-те - ПРОМЯНА НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
81
2
 
8
 
! Отговори
Joko преди 2 години
***, Блажени са верующите !До колкото си спомням и Учиндолецот и онова перекенде Тошето казаха, че с БКП/БСП нямали да се коалират.
80
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да прочета малко коментари, но то не се чете, бе хора !Не се вижда къде започва и къде свършва мисълта.То въобще мисъл няма. Препинателни знаци също.В този сайт останали да пишат основно неграмотници.
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова къде се слага. Ха ха хаБСП била партията на промяната. Ха ха Не сме измрели тези дето помним що е БСП и има ли почва у нас. Ха ха ха
78
10
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-67 , партията,на тиквата кога и тя стана партия на промяната,като комунистите в нея,са по-вече,от комунистите в бсп.
77
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До АНОНИМЕН-81, сигурно любимеца ти от банкя,мисли за твоите доходи.
76
4
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
И като се обедините помислете и за благополучието на избирателите , а не само за вашите доходи . Или като поговоркота : Облякъл се Илия и пак в ти.
75
7
 
23
 
! Отговори
ето я истината! преди 2 години
На 11. юли масово гласуваме за ГЕРБ!
74
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименкОРНЕЛИЯ КАЗА ДА СЕ ОБИДИНИМ ЦЯЛАТА ОПАЗИЦИЯ И ДА СВАЛИМ ГЕРБ А СЛЕД ТОВА ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И НОРМАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ. КОЙ ОТКАЗА - АМИ ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ НАЧЕЛО СЪС СЛАВИ ДЕПЕСЕТО, КОЙТО ИМА НАГЛОСТТА ДА ПРИРАВНИ БСП НА ГЕРБ.
73
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С изключение на кака Корнелия всички останали партии са били гербави ПАТЕРИЦИ. Наистина е безспорно права. За кой ли път. То затова и троловете на бившата ХУНТА НЕПРЕКЪСНАТО Я ОБИЖДАТ А НЕ ГОВОРЯТ ПО СЪЩЕСТВО ЗА ИДЕИТЕ И.
72
3
 
16
 
! Отговори
БСП зове преди 2 години
Всички леви/педи да се обединят и да присъстват на гей парада
71
11
 
2
 
! Отговори
ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
аБЕ ПРИ герб Е НАЙ-УБОВО ХАХА - ВМЕСТО 6 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ, ЕДИН ПРОЦЕНТ РАСТЕЖ А ОСТАНАЛОТТО КОРУПЦИЯ...
70
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да, именно БСП е партията на промяната, защото:1. Не е квичкала Нинова пред Бойко като Бойкикевия министър на правосъдието, който сам забатачи съдебната реформа и сам сега си я критикува.2. Не е правила Нинова мазни интервюта като Слави на Бойко...3. Не е била гербест омбудсман като Мая, А ПОСЛЕДОВАТЕЛНО 12 ГОДИНИ СЕДЕШЕ ОПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ!!!! И отказа поста председател на Народното събрание. Разбрахте ли *** Банкянски?ОТ КОРНЕЛИЯ ПО ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ НЯМА И НЯМА И ДА ИМА НА ГЕРБ.
69
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хаха да се обединим, ама около нашето :) щото само ние сме правите и постоянните :)тая чува ли се какво говори, може ли тия от статуквото да са толкова захлупени латерни и да виждат и чуват само собственото си отражение