Нинова призова: Партиите на промяната да се обединим

Само ние бяхме последователни в политиките си, смята тя
20 май 2021 13:33, Анисия Иванова
138
Нинова призова: Партиите на промяната да се обединим
Снимка: БСП

Партиите на промяната в следващото Народно събрание да се обединим за бъдещето на страната ни. За това призова лидерът на левицата Корнелия Нинова при среща с актива на БСП във Враца, съобщиха от пресцентъра на партията.

“Имаме възможност на тези избори да покажем съвсем друг резултат. Работата в 45-то Народно събрание показа кой кой е. Стана ясно кой използва трибуната за личен пиар, кой излъга избирателите си и се отметна от обещанията си. Само ние бяхме последователни, принципни, стабилни в политиките и действията си. След еуфорията идва време за разума. Нека тези избори бъдат състезание на идеи за бъдещето на България.

Досега се разделяхме на база на миналото. Нека в следващия парламент партиите на промяната се обединим на база бъдещето.", заяви Нинова пред актива на БСП.

Нинова се срещна със структурите на партията в област Враца. На срещата присъстваха  председателите на всички общини, досегашният депутат, младежкото обединение, председателката на жените социалистки и ветерани. В продължение на три часа бяха дискутирани въпроси от актуалния политически дневен ред, подготовката за предстоящите избори, проблеми в местната власт.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ГЛАСУВА С ГЕРБ И ДПС И ОБРА ОТНОВО БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ!!!!!! КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, ВИЕ ГЛАСУВАТЕ БОГАТИТЕ ДА СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ А БЕДНИТЕ ДА УМИРАТ ОТ НИЩЕТА
67
2
 
14
 
! Отговори
Nick преди 2 години
Ооооо ... да! БСП била партия на промяната. Смях!
66
3
 
2
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 2 години
ДЕМОКРАТИЧЕН СОЦИАЛИЗЪМ - ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, СПРАВЕДЛИВОСТ, ЗАЕТОСТ, РАСТЕЖ, ИСТИНСКО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ИСТИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ, НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ,ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ - ПАРИЧНА ОЛИГАРХОКРАЦИЯ, НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, БЕЗРАБОТИЦА, ТЪРГОВСКИ БОЛНИЦИ, СКЪПО ОБРАЗОВАНИЕ, ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ, ПРОСТИТУЦИЯ, НАРКОМАНИЯ, ЧАЛГА, СЛАВИ, БОКО, ДОГАН - "ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ" ОТ """"СПАСИТЕЛИ""""", *** В ДНЕСААА
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен1 преди 2 години
От кога Нинова и Манолова са промяна та те цял живот са в политиката и какво промениха досега (Крадли служещи на Олигарсите)
64
3
 
8
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Анонимен 60 - кой бе, кюспе такова - надпартийния президент с петолъчката на челото ли? Ако си измие мордата ще му лъсне и чук@ и сърпа. Това ли е "промяната" - преврат с милиционери, военни и тук там некой "бивш" депутат от БСП? Само да те светна - Европа не ви харесва. Цялата държава ще зацикли. Но, ще си изсърбате шумкарите любимци.
63
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако БСП управлява еднолично България за 4 години ще има поне общо 20 процента икономически растеж. Обаче вие си искате лъжливите десни олигархопартии, които идват на бял кон медийно представени с пропаганда и лъжи и ...изчезват като СДС, НДСВ, РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ГЕРБ, СЛАВИ... ВСИЧКАТА ТАЯ ПОМИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ПЪЛНО ИЗЧЕЗВАНЕ СЛЕД ЛЪЖЛИВИТЕ СИ УПРАВЛЕНИЯ.
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая не е добре с главата. Кога БСП стана партия на промяната?
61
12
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
През соца заспиваш и се събуждаш СПОКОЕН - имаш сигурна и добра работа, имаш сигурност по улиците. Сега в демокрацията трепериш за работата си и не знаеш кой ще те ограби. Младите това не могат да го разберат. Но БСП също са за демокрация, т.е. за несигурност.
60
9
 
5
 
! Отговори
работаработаработа!! преди 2 години
айде гербести калиньоци, учете се на почтен труд и работете, стига тролихте и пъцкахте пред компа от 2005 та до днес...
59
10
 
4
 
! Отговори
Моряка преди 2 години
Абе ***,против себе си ли вървите от опростачването на Слави.Корни предложи преизчислявоне на пенсиите(рязко увеличение)Отхвърлиха го съюза на старите и уж новите.Срамота,не ви ли е срам от родителите си.Корни предложи незабавно да внесем най добрата доказала се ваксина в света-Спутника.Отхвърлиха я.(американските *** в парламента.)БСП предлага болниците да не са търговски дружества(търгашки с живота ни,)Отхвърлиха го.Е, нищо ли не влиза в празните ви глави?
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сАМО ЧЕ ВЕЧЕ И ДЕ БИЛИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ ПАРТИЯТА НА сЛАВИ НЕ Е НА сЛАВИ А НА бОЙКО И дОГАН... по всички важни гласувания в краткото народно събрание се оказа че или ги няма славистите в залата или се въздържат или гласуват с герб и дпс, така родителите ви останаха с непреизчислени пенсии а с мизерни пенсии, заради ваш слави - подмяната. само бсп!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
57
4
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
До 10. А бе, *** глу.пав, не знам дали гербава пяна се оттича, ама виждам че настъпва мръс.на червена кал. Нищо, то и 2013 беше така, ама палачинката бързо се обръща.
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кой е партия на промяната ако не президента излъчен от БСП и БСП бре ***? Кой слави с мазните интервюта на Доган и Бойко ли е партия на промяната, СМЕХ!!!
55
2
 
16
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Тая ли е "партия на промяната"? Нещо се е объркала. Искала е да каже, партиите на подмяната. Тая колко е долнаааа ..
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже 30 годишните от БСП ИМАТ ОТКЛОНЕНИЯ-ТОВА СА КЕТЕВЧЕТАТА ОТ СПИНОЗНИ ВРЪЗКИ!ВЪЗПИТАНИЦИ НА СВОЙТЕ БАЩИ И ДЯДОВЦИ! ИМАТ ПРАВА!КАКТО ОНОВА КОЕТО риташе полицайте! Майка ме излъга колко е ЗЛЕ! Дядото се оказаха бивш депутат от БСП!Лично ПРЕЗИДЕНТА го посети, НО пропусна да посети полицайте! ЗАЩОТО МЛАДЕЖА Е ВАЖЕН! ПОЛИЦАЯ Е МАЛОВАЖЕН И МОЖЕ ДА ГО ЗАМЕРЯТ!ПЛЮЯТ! ПАЛЯТ!
53
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че БСП е на власт със служебното правителство, та България поне два месеца да има нормално а не мутрочалгарско-турско управление. А вие троловете си повтаряйте опорките. Само че чистката си лети. и паричките за троленето ви вече не се зареждат от държавния бюджет а от резервите на мутрестата шайка.
52
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Телевизионните олигархопартии - ГЕРБ-БАРЕКОВ-ВОЛЕН-СИМЕОНАВ И СЛАВИ.... 80 те процента дебилии гласуват за тях и после се чудят защо икономическият растеж при нормалните партии беше 6 процента а при олигархопартиите като слави ще е нула процента. ами олигархията е ненаситна на пари.
51
4
 
14
 
! Отговори
Импексова преди 2 години
Нинова окраде партийната си касичка и се засили да налапа държавната!
50
3
 
9
 
! Отговори
Импексова преди 2 години
Нинова окраде партийната си касичка и се засили да налапа държавната!
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На комунистите им се услади, президента направи сл. правителство от комунисти като не можаха със избори. Сега иска да яхне и протестите , дано докопа властта ,ама нада ли.