Симеонов: Сигналите в комисията "Манолова" като от жълт вестник

Ще управлява широка коалиция с повече от две партии, смята той
21 май 2021 09:25, Елка Василева
229
Симеонов: Сигналите в комисията "Манолова" като от жълт вестник
Снимка: архив, БГНЕС

„Ако зависи от мен, ГЕРБ по-скоро не са нашите единствени партньори в едно бъдещо правителство, защото отнесохме негативите на чекмеджетата. Следващото управление на България ще бъде от широка коалиция, която няма да е само от две партии. Няма нищо по-принципно от идеята за обединение между хора, които припознават родолюбието. Работили сме с ВМРО и ВОЛЯ и не виждам никаква изненада”. Това заяви пред Нова тв председателят на НФСБ Валери Симеонов.

Той призова лидерите на ГЕРБ, БСП и „Демократична, България” също да се откажат от участие в листите за депутати.

Още по темата

„Който влиза в политиката, трябва да е готов върху него да се стоварят кофи с кал. Поведението  ни е отговорно и сме длъжни патриотичните сили да бъдат представени в парламента. Над 300 хиляди души изповядват нашата кауза”, добави Симеонов.

Той коментира и действията на служебното правителство.

„Няма нищо лошо в проверките. Подкрепям всичко, което е в рамките на закона. Притеснителна обаче е заявката за мащабни реформи, защото това правителство е избрано, за да направи изборите. Трябва да се съсредоточат в това. Не виждам защо всички министри и областни управители трябваше да бъдат сменени”, каза Симеонов.

Смяната им той определи като „пресилено действие на новата власт”.

„Констатациите, че службите не служат на родината, са интересни. Кога Радев разбра, че това е така? Интересно ми е кога тези нарушения са установени и защо се изкарват точно сега”, попита Симеонов.

Сигналите, подадени в комисията по ревизия, приличали на „статия от жълт вестник”, смята лидерът на НФСБ.

Според него е абсолютно задължително частният бизнес на една държава да бъде подпомаган от държавата.

„Всички, които извършват законен бизнес, трябва да бъдат подпомагани. Всяка една държава го прави и това не се смята за лобизъм”, обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Валерката колко патриотични кинти натрупа за 4 години?
74
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв патриот си ти, България я направихте един голям картел. Бойко е казал на Меркел: каквото кажеш ще ти го изпълня, само ме остави тихичко и кротичко да си крада българите, аз знам как да им замазвам очите - с магистрали от наши фирми. Вундабa!
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе къде е Марешки бе?!Къде е нали е осъден и трябва да е в затвора?!Прибраха ли го какво стана?!Сега ще има ли билбордове за тези избори,на които да се прегръщат с Валери?!
72
9
 
10
 
! Отговори
ТОВА Е ИСТИНАТА преди 2 години
КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТЯТ НА БОКО ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЕНЕРГИЙНАТА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ.БОКО ИМ ВРЪТНА КРАНЧЕТО НА ПАРИТЕ ОТ РУСИЯ!
71
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова е руски агент, обучена в Москва и работеща срещу България.Забравихте ли Костинбродската афера-престъпление според изборното право, лъжи,инсинуации, пропаганда в деня преди изборите. Впоследствие всичко което "сензационно разкри"се оказа АБСОЛЮТНА ЛЪЖА. Тя самата дори го призна, но прос*танците и *** продължават да и се хващат на лъжите.
70
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя и оня пиянката Джамбазки, връшаха бабичките от границата да не идват да гласуват,въпреки,че гласуваха закон който прави гласуването задължително и те имат същите лични карти като нас!А преди тези избори пак Валери се изказа,че който иска да гласува да се върне в България за да гласува.Пак ли ходи ги посреща?На летището ли?На границата ли?За нищо не стават нито ВМРО,нито НФСБ,нито Атака!Абсолютни некадърници!Никакви патриоти не са!
69
5
 
8
 
! Отговори
Валери е пич.. преди 2 години
...ИМА СИ И ТЕЛЕВИЗИЯ!ТОВА МУ ЛИПСВАШЕ НА ГЕРБ!!!ТОВА използваха и въшкарите от улицата....липсата пропаганда на направеното от ГЕРБ!
68
7
 
12
 
! Отговори
Ами че тя преди 2 години
Манолова така си работи. Докато беше омбусман такъв шум вдигна за сметките на топлофикация и за частните изпълнители обаче само слухове и много приказки. Нищо конкретно не направи за да реши проблема на законово ниво. Това е Мая - еднин жълт вестник - слухове, истини и лъжи омесени така, че да се обезмисли всякакво търсене на истината.
67
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтъркани номера. Да влязат в Парламента и да подкрепят с гласове определени хора. Точно от този ми се гади. Нямат грам самоуважение. Не видяха ли, че не са желани от народа. Смешници жалки и алчни. Нали е бизнесмен. Я да го видим как ще си прави бизнеса, когато не е в Парламента!!!!?????
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патреoт е, душа дава.. душата на народа.
65
4
 
8
 
! Отговори
Иво Андонов преди 2 години
Черепа и Иво Андонов от Национална Лотария, ще съдят държавата в Страсбург за много мнооого пари.Сега ние трябва да им ги връщаме, защото тоя на снимката и неговите другарчета разсипаха държавата.
64
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти и шкембе воеводата сте съУчастници в гиганстко престъпление с особено тежък характер.Подкрепяли тиранията на Боко ***, тафиканта и измамника на ОПГ ГЕРБ, ФИНАНСИРАНО НЕЗКОННО ОТ ГЕРМАНСКИ ФОНДАЦИИ.ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА ЩЕ Е МАЛКО!
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ахахахахахах тия пак се събраха глад майка
62
10
 
5
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
Страх ли ви е от ВМРО...ТА ГО ПСУВАТЕ ТОЛКОВА.... хо,ха,хааа....
61
4
 
14
 
! Отговори
Шишко преди 2 години
Шкембе-Воеводата с досието в ДС, не можа ли да се дотъркаля и той до студиото?
60
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далавери Симеонов започна да се спичa серизно!!! Знае че ако не се докопат до властта го чака затвор!!
59
5
 
7
 
! Отговори
БОЕЦ преди 2 години
Чичкото от БОЕЦ вчера каза, че скоро ще ги вкарва в затвора. Вече се "започвало".
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля ви се днес.бг, показвайте колкото се може повече често Симеонов, защото мотивира протестния вот!
57
4
 
13
 
! Отговори
Голям Мачо преди 2 години
Големия мачо, не е излизал от дома си вече половин година. Това нормално ли е?От какво го е страх? Какво толкова е сторил? Нещо не му е чиста работата.
56
3
 
9
 
! Отговори
нещо смръщен преди 2 години
Нещо кафяво ли е ял