Радев: Затварянето на очите на ДАНС е причината чужди шпиони да действат у нас

Президентът коментира и сближаването със Северна Македония
27 май 2021 19:30, Нели Христова
318
Радев: Затварянето на очите на ДАНС е причината чужди шпиони да действат у нас
Снимка: БГНЕС

Когато ДАНС обслужва определи партии и личности, няма как да се преборим с корупцията по високите етажи на властта. Това заяви президентът Румен Радев по време на брифинг пред журналисти. По думите му затварянето на очите за огромни нарушения и корупционни скандали без никакво действие е причината да няма никакви резултати в борбата с корупцията и години наред чужди шпиони действат из България. Помолен за оценка на новото ръководство на ДАНС, държавният глава посочи, че то следва да докаже качествата си със своята работа, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В отговор на въпрос за информацията, че Португалия е предложила историци от Европейския съюз да участват в българо-македонската комисия по историческите въпроси, президентът отговори, че напредъкът зависи от конструктивния двустранен диалог. „Нямаме нужда от никакви посредници. Никой не познава по-добре нашата история от самите нас“, посочи държавният глава и отчете задълбочения разговор, проведен вчера с президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски.

„От нас зависи да проведем един откровен конструктивен диалог, базиран на историческите документи, на първоизточниците. Стъпките, които трябва да направим, не минават през другите европейски столици и оттам да бъде оказван натиск на България. В никакъв случай“, изтъкна президентът Румен Радев. По думите му трябва да се търси устойчиво и необратимо решение на въпросите със Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
3
 
34
 
! Отговори
Признай си Радев преди 2 години
Служебното правителство се назначава за да организира и проведе честни избори.То няма нито правомощия, нито задачи по гореповдигнатите въпроси.Радев беше избран с голямо мнозинство по времето на кабинета Борисов. Така че няма примини да се опасява от фалшификации. Последните избори отново. Даже имаше изненада при която остро противо правителствена формация езлезе с неочаквано добър резултат. Отново няма причини за безпокойство.Следователно кадровите промени целят фаршификация на изборите.
209
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арогантен и нагъл е Фигуранта, но простолюдието е толкова залепено от злоба срещу ГЕРБ, че не вижда, как този предател манипулира общественото мнение...
208
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-принцип бях за Герб и против Радев, но ... като видях тези пловдивски мутри с пагони и си промених мнението. А и позицията на Радев за македония ми харесва, твърд е, няма да каже да току така. Давай, Радев - с теб сме !!!
207
33
 
8
 
! Отговори
РР преди 2 години
Добър си е президента Румен Радев......................еее, понякога прави грешки, но се случва , човешко е да се греши!Като се сетя за Роската Плевнелиев-слугата на мафията и на олигарсите или за една лелка Цецка Цачева, която беше проста като гъбена чорба и едвам е влезнала да учи право в СУ от рабфак (работнически факултет)..............Радев е направо гений в сравнение с тях!!
206
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радо шишарката е ерудиран полиглот: Ю уонт куесчънс, интервю...ор уат!? Ай хоуп дъ ситуейшън ис критикъл! Хахахахаха! Радо моля те говори само езици които умееш!!! Хахахаха! Стига ве Шишарка съсипа ме от смях!
205
1
 
0
 
! Отговори
gosho преди 2 години
До Анонименtova ot sobstven opit go znaesh,nali, ne se pritesnyavay priznay si
204
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали знаете, че децата ви ще станат наркомани и обратни, а гербави ***?
203
5
 
16
 
! Отговори
РАДО преди 2 години
АИДЕ ЧАО ЧЕ ДОСТА НАВРЕДИ НА Р Б
202
5
 
24
 
! Отговори
Има подслушани преди 2 години
Разговори между служебния премиер Ст. Янев и Смрадев. Радеф: Стефчо кажи КОЙ ми ака в гащите? Янев: И аз също като теб не знам, но разпоредих таРашков да открие злосторника.
201
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам пак сте се окъкали под темата гербавите ***. Истерия ви тресе.Да пyкнeтe в мъки и зловонни течности!
200
6
 
26
 
! Отговори
МЯУ преди 2 години
ФИГУРАНТА Е ЗНАЕЛ ЧИ РАШКОВ Е БЕЗ ДОСТЪП НО ГО ПРЕДЛОЖИ ХЕМ ДА МАХНЕ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ ХЕМ ФИГУЛАНТА ДА Е ЧИСТ И НЕВИНЕН НО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА И ЗНАЕ ГЛУПАВ НАРОД НЯМА
199
4
 
27
 
! Отговори
ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ преди 2 години
АМА ФИГУРАНТА ПАК СИ ВРЪТНА *** СЛУЖБИТЕ СПАЛИ ЧЕ ТО И В ЧУЖБИНА СИГУРНО СА СПАЛИ ТА СЕГА ГИ ХВАНАХА ШПИОНИТЕ МАЛЕ ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ ПАК НИКОГА НИКОГА
198
1
 
6
 
! Отговори
gosho преди 2 години
toya oruflyak uj protiv boyko,ma mu polzva nou-hauto s rukata v djoba.plagiat bezdaren,animatcionen geroy
197
1
 
15
 
! Отговори
Morski преди 2 години
До АнонименТи 13-15 % за целия народ ли смяташ? Или това е комунистическо смятане?
196
4
 
15
 
! Отговори
gosho преди 2 години
kradetca vika drujte kradetca
195
4
 
22
 
! Отговори
ако преди 2 години
клекне на макетата ще бъде линчуван публично на камбанарията на ал. невски
194
5
 
24
 
! Отговори
тоя преди 2 години
както я е подкарал ще го гоним с камъние и дърве скоро.
193
20
 
6
 
! Отговори
Нели преди 2 години
ИЗЧЕГЪРТАЙТЕ СУДЖУЦИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ДО ЕДИН
192
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно още колко хаос ще донесе оставащия месец преди изборите.За две седмици се нагледахме на бая циркове, по случая песимиста ще каже "не може по-зле", а оптимиста - може, може!Но и това си има добра страна.Българинът е т.ъп и упорит,затова трябва подобни да го управляват.В нашите географски ширини еволюцията е бавен процес,а поумняването - още по-бавен!
191
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите на проруския президент Радев правят всеки ден гаф слрд гаф.А *** се опиянява от петте минути слава.И все още не смее да каже нищо срещу руските шпиони и господарите му от Москва. Ще съжалявате за Борисов.Разбира се хората на Божков, комунистите ,чалгаджиите на Слави ,путинофилите и другата революционна *** се кефят.