Радев: Затварянето на очите на ДАНС е причината чужди шпиони да действат у нас

Президентът коментира и сближаването със Северна Македония
27 май 2021 19:30, Нели Христова
318
Радев: Затварянето на очите на ДАНС е причината чужди шпиони да действат у нас
Снимка: БГНЕС

Когато ДАНС обслужва определи партии и личности, няма как да се преборим с корупцията по високите етажи на властта. Това заяви президентът Румен Радев по време на брифинг пред журналисти. По думите му затварянето на очите за огромни нарушения и корупционни скандали без никакво действие е причината да няма никакви резултати в борбата с корупцията и години наред чужди шпиони действат из България. Помолен за оценка на новото ръководство на ДАНС, държавният глава посочи, че то следва да докаже качествата си със своята работа, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В отговор на въпрос за информацията, че Португалия е предложила историци от Европейския съюз да участват в българо-македонската комисия по историческите въпроси, президентът отговори, че напредъкът зависи от конструктивния двустранен диалог. „Нямаме нужда от никакви посредници. Никой не познава по-добре нашата история от самите нас“, посочи държавният глава и отчете задълбочения разговор, проведен вчера с президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски.

„От нас зависи да проведем един откровен конструктивен диалог, базиран на историческите документи, на първоизточниците. Стъпките, които трябва да направим, не минават през другите европейски столици и оттам да бъде оказван натиск на България. В никакъв случай“, изтъкна президентът Румен Радев. По думите му трябва да се търси устойчиво и необратимо решение на въпросите със Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност прав е - даже имаме чужд шпионин назначен за президент. Назначен от *** Путин-Шаломов за наместник в България. Дали въпросният наместник е жидо-комунисти или жидо-кабалист е всъщност без значение.
189
3
 
22
 
! Отговори
Такси 6 преди 2 години
Нашият да другарю нашият самолет откога стана такси или е обикновена маршрутка? Като си купиш или ти купят самолет си ги развозвай колкото искаш!!!!!
188
27
 
6
 
! Отговори
Връщайте,крадци! преди 2 години
Педиатър избухна: На този ден преди година Бойко излъга, че ще прави нова детска клиника 30 млн. потънаха във фирма на хунтата, болница няма!
187
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нищо по-опасно за една държава и народа й от едноличната власт, а Румен Радев прави тъкмо това.
186
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, просто е преговарял с македонците колко да му платят, за да ги пусне в Европа, някой съмнява ли се?
185
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Танева веднага да бъде разследвана и арестувана за огромните си кражби, престъпления ,включително и за изсичането на горите в югоизточна България, а над Котел(Стара планина) е изсечено до голо , над 2500 декара 130 годишна букова гора, веднага да се арестува и подведе под отговорнст тази откачена и алчна се ляндурка,същата разсипа и град Сливен!
184
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изповядал се е на папата ама за Голата истина нито дума, нали? Хехеее какъв е хиmрец само................държи си джобчето щото се е скъсало от джобен тенис. Той само джобен тенис играе от 5г. Напоследък се разработи все пак е в предизборна кампания. Пет години спа с надница от 5 000 ( понеже в месеца излизаше от бункера точно 3 пъти). При заплата 15 000 си е направо кражба на България.
183
4
 
28
 
! Отговори
kozel преди 2 години
Метаморфозата на деня : Безбожникът стана тъй набожен, че чак при Папата отиде... Боже опази...
182
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Радев, казахте ли на папата да погали Деса по главата? Трябваше да го помолите да я погали, че да не и гръмне отново главата с 3 аневризми предизвикани от теб и моделките от Вила Калина.
181
3
 
19
 
! Отговори
Маг Минчо преди 2 години
Четох ,че Стъки щял да се кандидатира за президент! И даже иска пряк дебат с Радев...Чудя се само, Президента кого ще прати ? Йотова,жена си,проф.Майстора или домашния си политолог Слави ,момчето на тати Васил от БСП ?Дебатите сигурно ще са основно физкултура - набиране на лост,лицеви опори,канадска борба,а ако остане време, ще играят финален кръг с гатанки от рода на "Познай президента от три пъти,при два кандидата" ,"Ще ли е ГЕРБ първа сила или Да" или "Спи ли сама или с възглавница Дончева"
180
4
 
18
 
! Отговори
787777 преди 2 години
До АнонименРуски комунистически червен зад..к.
179
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С делегацията няма никй от Светия синод. Може да проверите, че македонстака църква не е приета никъде от православните църкви. Тръгнал наш Радьо с крадците на историята ни да ги вози като, че ли е на баща му самолета. Питал ли е някой дали сме съгласни да сурни със себе си в БГ самолет македонците, където преди месеци ни палеха знамето, а за капак ни откраднаха историята? Предател! Руска матрьошка- вън от чадъра!!!! Заминавай в Сибир!
178
2
 
26
 
! Отговори
axaxaxaxaxa преди 2 години
Кофти за Радев е, че а му е паднал имунитета, а го е награбил оня с каскета.
177
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целият народ е зад БСП. Свърши се с калинките. БСП и Радев завинаги!
176
1
 
21
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен177Лъжеш се, че тъ.па.на.ри го избраха! Той излъга целия ни народ защото мълчеше и изглеждаше сериозен човек, а се оказа ме.кере на БСП, лигльо, израстнал с овцете, нямащ си на идея какво става по света и у нас...И този слепок не само не се опита да влезе в крак с времето, ами се прави на многознаещ събрал там 30 съветника от БСП като този хищник Янев, които го правят направо на смешен, но той не се усеща. И как може да се усеща човек, знаещ само да козирува?!
175
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е поразен от Ефекта на Дънинг-Крюгер-Илюзия за превъзходство.В психологията ефектът на Дънинг-Крюгер представлява когнитивна склонност,при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво.С прости думи ефектът на Дънинг-Крюгер показва как някои хора са прекалено некомпетентни,за да разберат колко са некомпетентни.Невежеството поражда увереност.Некомпетентните не признават грешки.
174
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се тази ситуация е критична!
173
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не се мобилизираме наесен, този ще трябва да го търпим още пет години. Да гласуваме и да изринем това недоразумение от Дондуков 2!
172
2
 
28
 
! Отговори
K.Коцева преди 2 години
Набива се веднага в очи,че негова милост говори С РЪКА В ДЖОБА СИ ?! А злобата струи от неговото лице във всички посоки,но най-важното е,че се представя за ...Господ !? Да, ама не е ! Блюдолизците му се надпреварват да му пеят дитирамби,но ни знаем,че това е най-слабият,ней-безволевия и вреден президент досега !Като такъв и ще си остане в исто рията : разединител и действащ против доброто на народа си !
171
32
 
2
 
! Отговори
факт преди 2 години
Румен Радев е полезен за България и много вреден за ГЕРБ