Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал

Обществото обаче усещало лъжата
252
Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация. Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Още по темата

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема - тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:.

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“, посочи Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-голямо зрелище от герберунгелите папагали едва ли има.
71
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът е зъл, обидчив и алчен за имане.Много малко са българите жадни за знания.Повечето от тук списващите имате ужасяващ писмен български език.Искам някой да ми даде един довод за това да уважавам героя на нашето време-съвременния българин!Всяка вечер пиете ракия.Хора, които не блестят с интелект, е добре да си пазят мозъчните клетки.
70
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважаема Десислава, служебният министър на икономиката няма откъде да знае дори основните принципи на Пазарната икономика,, защото той е учил принципите на плановата икономика. Сега се чувства като в необрано лозе, като си мисли, че все още сме 1970 година.... Алооуууу вече сме в 21 век и мястото на такиви като него са на "нов живот"-какво чакат!
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75:А защо да е виновен Борисов за това, че всяка българска майка се гордее, че отрочето и живее извън България?!Ами сбъркана ни е народопсихологията.На времето имаше книга "Дърво без корен".Слаб ни е коренът. Драскайте, каквото си искате, но българинът е кофти персонаж на световната сцена. Има достатъчно вицове за българската същност.Има български автори класици, които са описали тази същност много преди нашето поколение.
68
15
 
7
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 3 години
Давайте повече интервюта с ококорения милиционер Рашков, щом народа иска зрелища!
67
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние сме част от ЕС и о.к, искаме да водим протекционистична проевропейска политика-САЩ водят такава, за себе си, Русия води такава, Китай води такава.Глобализмът е проамериканска политика и е безумно д се лъжем, че глобализмът не е в интерес на САЩ.Изборът е ***:1.Проевропейска политика.2.Глобалистическа доктрина.БСП и ДСБ НЕ СА ПРОЕВРОПЕЙСКИ ПАРТИИ, каквото и да прокламират.
66
4
 
16
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
Е как си дръпнал като сме последни по доходи,а първи по смъртност.Поне преди бяхме пред Румъния,но при Борисов и на тях дишаме прахта.
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРАВИЛНО ДОНЧЕВ...АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ!СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИ ПРЕДЛАГА ЗРЕЛИЩА,АМА СЛЕД 11 ЮЛИ ТИ ЩЕ ТРЯБВА ДА НИ ОСИГУРИШ ХЛЯБ!АКО НЕ ЩЕ БЪДЕШ ИЗХВЪРЛЕН ОТ КАБИНЕТА СИ С КАМЪНИ И ПРЪТОВЕ!
64
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О ,десо, искаме зрелища - първо на тебе да ти щракнат белезниците публично , после публично да ви конфискуват Накраденото и публично да ви проводят към Затвора !освен зрелища ще има и Всенародни веселия !
63
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
69 Сега ни управлява червената хунта, на руския слуга Гумен Радев.
62
1
 
6
 
! Отговори
Сл Тр преди 3 години
А бе къде е батко...?
61
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко зрелище на комунистите от БСП и компания, връща България десетки години назад. Малко да дръпнем и те идват, рушат, вилнеят, крадат...
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ:СВЕТЪТ Е ДИНАМИЧЕН,СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ!РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА КАКЪВ УМОТВОРИТЕЛ НИ УПРАВЛЯВА!?
59
5
 
15
 
! Отговори
53323 преди 3 години
Не хората не искат зрелища. хората искат спокоен и осигурен живот, добро бъдеще за децата си, спокойни и достойни старини. Хората искат държавата ни да се ползва с ваторитет пред света, а не да я сочат като олицетворение на корупция и невежество. Политиците може да жонглират с всичко, но това не събужда доверието на хората. Както се убедихме, пората за ГЕРБ са мъгливо понятие, свързано с купени гласове и мълчаливо търпение.
58
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛЕД ЗРЕЛИЩАТА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОСИГУРИ ХЛЯБ...И АКО ТЕЗИ НА СНИМКАТА НЕ ГО НАПРАВЯТ,НАРОДЪТ ЩЕ ГО НАПРАВИ А ИМЕННО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА И ЩЕ ГИ ПОДПУКА С КАМЪНИ И ПРЪТОВЕ...
57
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите родени през социализма, каквито са днес управляващите, все още не могат да се простят с идеята за централизирано управление на държавата и икономиката. Това е причината, поради която БСП и ДСБ не бива да идват повече на власт.
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дулово, как сте?
55
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТАКА Е...ЗА СЕГА ИМАМЕ САМО ЗРЕЛИЩА БЕЗ ХЛЯБ...А КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ХЛЯБА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СЕ РАЗБЯГВАТ И НАРОДЪТ ОСТАВА ГЛАДЕН!ЗАЩОТО СА КЛОУНИ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ОСИГУРЯТ ХЛЯБА НА НАРОДА!
54
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не,не,не мога да повярвам,че герберите са още в римската епоха,когато императора е хвърлял неплатежоспособните граждани на лъвовете за развлечение на тълпата.В тия наистина има нещо извратено,защото,дори и не осъзнават,че Императора им е гол.
53
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие тримата и Деничка достатъчно зрелище предлагате, че чак сте комедия.