Санкциите от САЩ - намек, че корупцията у нас излиза от контрол

Политическият живот у нас врял и кипял, предстояли сериозни промени
298
Санкциите от САЩ - намек, че корупцията у нас излиза от контрол
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Санкциите от САЩ са политически намек, че корупцията у нас излиза от контрол, смята  Милен Керемедчиев, бивш зам.-министър на външните работи.

Още по темата

„Много е важно да се отбележи, че законът „Магнитски”и неговата употреба в правния свят не е съдебен акт. Това е решение, което се подписва лично от американския президент, въз основа на предложение, което се прави от американски конгресмени. По закона „Магнитски”има много сериозен отзвук по целия свят. Канада и Великобритания също приеха подобен закон”, обясни Керемедчиев пред Нова телевизия.

Той допълни, че банките в САЩ кореспондират с почти всички банки в света.

Според него посланик Херо Мустафа е най-активният американски посланик за последното десетилетие в България.

„Още при стъпването й в длъжност тя даде интервю, в което каза, че борбата с корупцията ще бъде неин приоритет”, коментира бившият зам.-министър на външните работи.

По думите му да се направи толкова обстойно разследване на толкова много компании не е лесна задача.

Според  Керемедчиев САЩ рязко влизат в политиката на България.

„Както виждаме политическият живот у нас ври и кипи. Предстоят сериозни промени”, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корупцията от 30 години си е излязла от контрол, т.е. контролира се извън страната - от Москва, не е под наш контрол със сигурност. Просто руснаците вече 30 години не изтърват калтърмите и американците се чудят как да вземат и те процент, че е световна икономическа криза. Ще видим как ще се разберат.
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес-а трябва да пуснат въпрос за гласуване "Кой е политикът, когото Божков е подкупвал, според САЩ?". А) Радев, Б) Борисов, В) Нинова, Г) Манолова Д) Хр. Иванов (и там още, който решат. Сигурно ще събере най-много гласувания от всички такива въпроси досега ХАХА
187
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политикът е почти сигурно Костадин Костадинов - Копейкин, тъй като става дума за руски интереси.
186
9
 
8
 
! Отговори
Кой е политическият? преди 2 години
До Анонимен 194: Кой кого финансира аз не знам, спекулации има много. Но кого е подкупвал Божков е казано ясно: ........................ От финансовото министерство на САЩ: "Васил Крумов Божков (Божков), български бизнесмен и олигарх, няколкократно е подкупвал държавни служители. Тези служители включват един настоящ политически лидер. ................. Някой съмнява ли се, че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов?
185
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има една снимка в нета Радев е сниман на бюрото си в президентството, което цялото е в кюлчета.
184
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спонсорът на протестите Божков го удариха и с него и вдъхновителя им Тадев.
183
5
 
7
 
! Отговори
USA Embassy преди 2 години
Повече от ясно е,че настоящият политически лидер,подкупван от Черепа е Мая Манолца,но следвайки първите два пасажа от статията..може и за Корнела да става дума- " създаване на канал за руски политици,които да оказват влияние на процесите в България..." Срещата на Корнела с Решетников-..тин ти минути..
182
1
 
4
 
! Отговори
АМА , НИКОЙ БЕ, ХАХА преди 2 години
...НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА "КОЙ Е ВИШИЯ ДЪРЖАВНИК , ВЗЕЛ ПОДКУПА ОТ ЧЕРЕПА " ----ЗА КОЙТО ГОВОРИ ХЕРО МУСТАФА....ХА,ХА,ХАААААААААА.....
181
4
 
7
 
! Отговори
РОШКОООВ , РОШКОВ... преди 2 години
Я , КАЖИ НЕЩО ЗА ЧЕКМЕДЖЕТОНА ПАПАЛЕЗОВ ,БЕ....ЩО СЕ ТАИШ , КАТО ЧЕРВЕНА БЪЛХА У ДАМСКИ ***??...ЩО НЕ КАЖЕШ , КАК МАЯ КОСТИНБРОДСКАТА ЗАНЕСЕ СТАРИ МОНЕТИ НА ЧЕРЕПА У ДУБАЙ...ЗА ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД НА ПЛАЖА...!???
180
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тия действия САЩ ни показват,че Времето на Тиквун изтече,дано новите избраници на големият брат са една идея по читави!
179
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нищо ново ". Никой не се съмнява че този , че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов." Знаем, че се мислиш за "никой", няма нужда да го пишеш изрично. "Никой" не се съмнява, че този "насотоящ политически лидер" се казва ББ. Я ни припомни, кой финансира Фигуранта и протестите срещу ББ?
178
5
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Анонимен 204: Ще се спасиш от това да се "пукнеш" от смях. Знае се на кого е носил пачки Божков. Никой не се съмнява че този , че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов.
177
7
 
9
 
! Отговори
Тикволандия преди 2 години
Времето на Бойко изтича. След тези санкции, в които той е споменат като "настоящ политически лидер" той става неудобен дори за ГЕРБ. Вероятно ще се опита са стои в сянка като "почетният председател" на ДПС Ахмед Доган, но вече трудно някой ще взема на сериозно приказките му.
176
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се пукна от смях, ако този "висш държавен служител", когото Божков е подкупвал, се окаже Румбата. Те САЩ са така - усмихват се, кимат, срещат се с всички и накрая - шутове по задниците. Може да имат много недостатъци, но заиграе ли правосъдието им...
175
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Образовани е възпитание, това е пътя да сме добре. Да се махат всички стари и изхабени муцуни, на на чалга манталитета. Може би след 50 години ще сме по-добре
174
3
 
10
 
! Отговори
АБЕ ГРИПЕНЧО.... преди 2 години
ЩО ТАКА , ЛЮБЕЗНО ПОСРЕЩАШ КРАВАРКАТА ОТ САЩ И ...ОБЕЩА ДА Я СЛУШКАШ ??!!!ПРИКАЗКАТА НА ХЕРО ..."ЧЕ ВИШ ДЪРЖАВНИК Е ВЗЕЛ ПОДКУП ОТ ЧЕРЕПА" ...ЛИ ТЕ РАЗТРЕВОЖИ ТОЛКОВА...ЧЕ ЗАБРАВИ ДА ВДИГНЕШ ЮМРУЧЕТО И ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ..."НА ген.РЕШЕТНИКОВ"..... ??!ЛОШО , ГРИПЕНЧО ...ЛОШО !... ПАРТИЯТА ЩЕ СВАЛИ ВЕЧЕ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ТЕБ!!!!!!!
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Българин Ти също си обикновен човек, но ще страдаш, защото си русофил, който е готов да продаде родината си за жълти стотинки. Жалко, че не си достатъчно умен ДОРИ за това, затова само си предлагаш услугите нон стоп, като тролиш в полза на руснаците по форумите, но никой от тях не те забелязва :)))))
172
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БългаринОтивай да копаеш нивата, стига си писал. Заплати от днес няма - спряха кранчето. Сори!
171
2
 
4
 
! Отговори
Кръстьо преди 2 години
САЩ се грижат за интересите на САЩ, а не за интересите на България - било върхушката или народа.
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега да ви как ще се оправдаят, че няма никакви обвинения срещу пеевски. В целият свят излиза тази новина , дано да има положително развитие.