Радев: Прокуратурата зае страната на статуквото

След санкциите от САЩ тя трябва да си свърши работата, смята президентът
245
Радев: Прокуратурата зае страната на статуквото
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев призова прокуратурата да свърши сега своята работа по темата с шестимата българи, на които САЩ наложиха санкции.

Още по темата
"Според вас редно ли е отвъд Океана да ни кажат, че тук се вършат престъпления, крупни финансови престъления, а нашата прокуратура да не ги вижда? Ние няма как да продължим напред, ако прокуратурата не си свърши работата, но тя вече дълго време отказва категорично да си свърши работата, особено с последните акции на прокуратурата, тя вече зае ясно, категорично страна - страната на това статукво, което доведе до тази нечувана корупция", заяви президентът, цитиран от БНР.

По думите му с наложените санкции, американските власти посочват, че системата у нас е "тотално прогнила".

Държавният глава приветства решимостта на американското правителство да подкрепи българското общество в стремежа му към повече прозрачност.

Радев и американският посланик Херо Мустафа присъстват на демонстрация на военни способности на полигона "Корен" край Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
21
 
! Отговори
Радев за смях... преди 3 години
Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.
71
21
 
0
 
! Отговори
От кухнята преди 3 години
Само ди ви кажа, че от наетите *** има доста големи ***. Двама от тях са редовни контрапротестиращи под наем и имат досиета свързани с разпространение на наркотици, един от тях е наркозависим от години и е известен член на ,,София-Запад". Сред другите има роднини на Н.Н. от Пик и няколко човека свързани с бързи кредити. Цяла кохорта от безделници и предатели свързани с Блиц, Пик и платените протести.
70
27
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Само така , мачкай мутрите , г-н Президент !!!!
69
8
 
34
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Фигуранта е патологичен лъжец, който все повече се опита в лъжите си. Прокуратурата беше тази, която повдигна 19 обвинения на Черепа, прокуратурата беше този, която разкри руската шпионска мрежа и пак беше тази, която разкри шпиони и лобисти на влияние в президенството. А Радев беше този, който започна метеж да са пресече проверките на съветниците му. Пак той беше, който каза, че Божков му звучи много убедително. В служебния кабинет на Радев а не в Прокуратурата бяха назначени хора на Божков!
68
19
 
6
 
! Отговори
Един преди 3 години
ГЕРБ са ОПГ. От милиардите заеми, колко са стигнали до населението и колко в офшорните сметки на гербаджийските водачи?
67
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шиши и Бойко аут, скоро и Каскета. Ахахахахахахахага
66
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румба, ако прокуратурата си гледа работата, трябва да те арестува незабавно...
65
4
 
21
 
! Отговори
Ей Мишок, преди 3 години
да не би Херо да те държи с нещо - чуваме ,че в посолството има апаратура с която подслушват наред, и то от миналата година( преди декларацията им) . Затова ли се завъртя като компас -от изток -на запад . Или те следи като сянка заради руските шпиони ? А за днес - поздрави на Гешев и АМЕРИКАНСКАТА служба *** !...
64
3
 
21
 
! Отговори
Нещастен Българин преди 3 години
А ти си от статуквото на болшевиците. Виждаш се и понамирисваш на червеноармеец преял с водка и сельодка . На тези червеноармейци от Октомврийската революция , а не на тези дето победиха Хитлер.
63
4
 
28
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Румбааа, тия санкции са на база на разследванията на прокуратурата бе, ***!
62
7
 
34
 
! Отговори
Радев вън преди 3 години
скоро фигуранта ще бъде изгонен предсрочно от Дондуков 2 с камъни
61
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак никой не протестира срещу президента, а хората протестират срещу главния прокурор. ХахахахахахахахахаТролове на ГЕРБ-ДПС, изяще се хахахахахв...Кои протестират разни платени борци за правда.
60
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най големия приятел на Бибитков и Каскета Шиши, вече една обикновена Мастер карт или Visa няма да може да ползва. Камо ли да отиде до някоя банка и да върти пари. Ахахахахахахахахаха
59
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Прокуратурата е взела страната на статуквото, то Радев взе страната на руските шпиони !
58
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЧАКВАМЕ ВИ ДНЕС ОТ 18,00 ч. пред Президенството! Нека заедно да извикаме"Радев ОСТАВКА!"
57
7
 
1
 
! Отговори
От кухнята преди 3 години
До човека с главните букви За 40 лв на ден ли се продаде? Поне си изключи Caps Lock-а
56
3
 
25
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 3 години
фигуранта играе една игра ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ в полза на Русия срещу НАТО
55
3
 
23
 
! Отговори
Радеф е уплашен преди 3 години
В служебния кабинет на Грипен Радеф е пълно с хора на Божков. Началничката на кабинета на Рашков е от партията на Божков и избяга веднага. Има и други добре прикрити и затова Радеф е уплашен.
54
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а сеха де, кого да слушам - тиквата пожарникар, бивша гавазин на тато (т.е. проверен до 10-то коляно комунист), тясно обвързан с ДС, или завършилият в университет на ВВС на САЩ настоящ президент?
53
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев си свърши работата в президентството, НО ти му ПОИСКА оставката! АКО БЕШЕ АРЕСТУВАЛ ДОГАНОВИЯ ПУДЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ-ЗА ДА СИ ОПАЗАТ ПАРИТЕ ЩЕ ПОДПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА! НАЛИ ТИ С БОЖКОВ РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! КОЛКО НАРОД БЕЗ МАСКИ ПО СБОРИЩА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ТЕБ И ПОСЛЕ ЗАЩО НЯМАШЕ МЕСТА В БОЛНИЦИТЕ! САЩ ПОДКРЕПЯТ ГЕШЕВ И ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ДА СИ СЕДНЕТЕ НА МОСКОВСКИТЕ ЗА...ЦИ!АДВОКАТИТЕ НА МУТРИТЕ И СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МУТРИТЕ С ПАРИТЕ ОТ МУТРИТЕ ИСКАТ ОСТАВКАТА