ВМРО скочи: Химическа кастрация за изнасилвачи на деца!

Воеводите: Има спешна нужда от промяна на философията на интеграцията
234
ВМРО скочи: Химическа кастрация за изнасилвачи на деца!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМРО излезе със декларация по повод на убитото дете в село Ковачевци.

„Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток начин малко момиченце от с. Сотиря. Едва тогава политическите партии ни чуха, че трябват по-строги закони и променихме НПК в частта, позволяваща сделка и намаляване на присъдата на извършителите на тежки престъпления. Вчера беше изнасилено и убито дете в с. Ковачевци. На жълтите павета или пред президентството ли трябва да се случи подобен брутален акт, за да ни чуят останалите политици, че химическата кастрация, особено при подобни случаи не е нехуманен акт, а метод за възпитание и превенция на извратените, маргинализирани субекти?“,  посочват воеводите.

Още по темата

Според тях вместо държавата да се занимава с популяризирането на гей паради и разпространението на педофилски филми, като разрешава официално излъчването им, какъвто е случаят с филма „Змия“, част от „София прайд филм фест“, то нека и „новите“ и „старите“ политици, да се огледат в какво гето се превръща България.

„И не, не е най-важното да смените изборните правила, за да отстраните неудобен политически противник от секционните комисии. Нито е важно да вкарате лобистки поправки, за да платите цената на политическото си реанимиране. Още по-маловажно е да давате мръсни политически поръчки за очерняне на този и онзи, просто защото го можете. И без  Вас и без нас България е просъществувала над 1300 години. Но едва ли с тези темпове на саморазрушение и политически братоубийства, на които ставаме свидетели днес, ще продължи да ни има като нация в бъдещите десетилетия“, пише в позицията.

„Ето защо отново повдигаме въпроса и за реалната интеграция на несоциализираната, маргинализирана част от циганския етнос. Няма отново да изброяваме жертвите на жестоки, брутални изнасилвания и убийства, които не само не са прецеденти, а и стават нормална част от статистиката последните години. И в тях не просто са замесени хора от гетата. Ето, че вече те се случват и в циганските махали. Сега искаме да попитаме крещящите защитници на малцинствените права – кого ще защитите при случая в Ковачевци? Жертвата или насилника? Защото в този тежък казус и двете страни са от цигански произход. Обикновено, когато жертвата е от български произход, а насилникът/убиецът е циганин, Вие заставате на страната на насилника/убиеца. Сега кого ще изберете и морал на кого ще изчетете?“, се посочва в позицията.

„Лично ние от ВМРО имаме ясна позиция и изчистена линия на политика по отношение на циганите – образование и труд. Това е пътят за тяхната интеграция. Това обаче няма да стане с галене по главата – правила и строга и твърда държавна политика са нужни. В противен случай до 20 години България ще се превърне в гетото на Европа и подобни скандални случаи като днешния, ще са ежедневие. Още в първите дни на 46-ото Народно събрание ще внесем и ще настояване за спешното приемане на циганската Концепция, която Красимир Каракачанов внесе в миналия Министерски съвет. Ще настояваме и за сериозен обществен дебат, относно химическата кастрация при подобни сексуални престъпления, особено касаещи посегателства над деца“, обобщават от ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
7
 
! Отговори
тъй тъй преди 2 години
До Анонимен 94 Тия като почнат с приказките и нямат спиране!На тях им дай празни приказки и далавери,за работа не ги търси!
79
4
 
25
 
! Отговори
Федотов преди 2 години
Демагози,лъжци,псевдо войводи,това е сбирщината вмро в насипно състояние.Вашата песен,свърши.Кастрация за извергите,затвор за засмукалите алкохол седнали зад волана,тогава ще мислим,че живеем в европейска,правова държава.Байно,благодаряй се на Каракачанов,че те отърва от кауша.Цяла България разбра,как заклеймяваш употребилите алкохол водачи на мпс,казваш,че са долно качество хора,но ти съвсем скоро след твоето бръщолевене,беше хванат да управляваш автомобилът си със солидни промили.
78
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как химическа кастрация за педофили?!? Та това са най-ценните хора по евроатлантическата скала! Джамбазки нищо не е научил у Юропата.
77
7
 
21
 
! Отговори
ортопед преди 2 години
Евтин популизъм от страна на ВМРО и пияндето Джамбазки.Химическата кастарция е за педофили, тук случаят е съвсем друг, както и причините да се стигне до това деяние.Жалки *** са ПатрЕотите!
76
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе педигрипал 4 години у..яя ли ми бехте ла...пнале че не внесохте един закон против престъпноста. Бехте заете с продаването на паспорти и комисионната от самолетите които така и не ги видяхме. Придизборни лакардии ли ни предавате. Нема ги умр.ея от ковида гласувачите ви. Остана ли са тук таме по некой ама те са с готови некролози и ковчези.
75
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само мозъчни кастрати могат да призовават към кастрация!
74
7
 
3
 
! Отговори
Браво ! преди 2 години
Много добре казано !
73
7
 
3
 
! Отговори
/ преди 2 години
МВРО то да не скача, а да се сниши и да изпадне в СРААААААМ!
72
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО умеят от всичко да си направят реклама. Като се наместят в правителството обаче са по-тихи и от тревата.
71
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
До АнонимеН-84,защо не се е обадил на батман,той веднага,щеше да прати правителствения самолет.
70
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Патриот,най-честните,в ушите.
69
8
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
16 ГОДИШНИЯ МНОГОКРАТНО Е ТЪРСИЛ ПОМОЩ ОТ СОЦИАЛНИТЕ НО МУ Е БИЛО ОТКАЗАНО С МОТИВА, ЧЕ НЯМА МЕСТА В ЦЕНТРОВЕТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ ЩОТО ГЕРБ БИЛ ПРИБРАЛ ПАРИТЕ ОТ ЕС, НО НЕ РЕМОНТИРАЛ СИРОПИТАЛИЩАТА ЗА ДА ГИ ПРИГОДИ В РАБОТЕЩИ ЦЕНТРОВЕ , ЗАЩОТО ТОВА БИЛО РАЗХОД! ТЪЙ, ЧЕ ХИМИЧЕСКАТА КАСТРАЦИЯ Е ЗА ГЕРБ И ПАТЕРИЦАТА ИМ ВМРО!
68
2
 
16
 
! Отговори
Никк преди 2 години
Само колеги, да ви напомня нещо. Това че подкрепяте и приемате едно предложение на ВМРО, не значи че трябва да гласувате за тях на изборите. Не забравяйте че те бяха властта - и ако искаха щяха да го въведат това нещо!
67
1
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАЧИ В ГЕРМАНИЯ И С ЧИСТО СЪДЕБНО МИНАЛО ГО НАВРЯХА В ЗАТВОРА ЗА ГОДИНИ , БУТАЧА НА ЖЕНИ ОТ ГЕРМАНСКОТО МЕТРО СТАНАЛ ХИТ В НЕТА ! А В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ И ДА ПОЛУЧИ УСЛОВНА ЗА ПОДОБНО НЕЩО!!! ПРОБЛЕМА Е ТУК, А НЕ В ГЕРМАНИЯ!
66
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Христо Христов/МНОГО ТИ ЗНАЕ УСТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА!! ЕС ДАДЕ ТАКАВА ПРИСЪДА ЗА ОНЯ ДЕТО БУТНА ЖЕНАТА ПО СТЪЛБИТЕ В ГЕРМАНСКОТО МЕТРО, ЧЕ НАДАЛИ ЩЕ СЕ ПОВТОРИ СКОРО ПОДОБНО НЕЩО!!! БЕЗЗАКОНИЕТО Е В БЪЛГАРИЯ ЕДВА БИВША КОМУНИСТИЧЕСКА ПРЕДИМНО БЕЗБОЖНА ДЪРЖАВА ВСЕ ОЩЕ!
65
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Гербер/ ДА ДА КОЛКОТО НЕ СЕ СЛУЧИ С ИЗНАСИЛЕНОТО И УБИТО МОМИЧЕНЦЕ В СЕЛО СОТИРЯ!
64
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЯКОЙ ДА МИ НАПОМНИ КАКВО ТОЧНО СВЪРШИ ВМРО В ПАРЛАМЕНТА ЗА 4 ГОДИНИ!!! ГЕЙ ПАРАДИТЕ ЛИ СПРЯ, ПРЕСТЪПНОСТТА ПРИ ЕТНОСИТЕ ЛИ НАМАЛИ, АЗ СЕ СЕЩАМ САМО, ЧЕ НАБУТА ДЪРЖАВАТА СЪС ДОГОВОР С ФАЩ ЗА ИЗТРЕБИТЕЛИ КОИТО НЯМА ДА НИ ПАЗЯТ НИТО ОТ РУСИЯ ЩОТО СМЕ В НАТО , НИТО ОТ ТУРЦИЯ ЩОТО СМЕ ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА АРМИЯ ! САМО ПОПУЛИЗЪМ ТОВА Е ВМРО И НАБУТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С МИЛИАРДИ
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези обещават всякакви небивалици, а после въртят далавери и извършват национални предателства! Слагайте си камери навсякъде, че не се знае дали утре няма да нахлуят американски приятели с автомати и у вас!
62
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименС кво я разори, не умник! Примери! Президентството е на твърда заплата и скромен бюджет за представителни разходи. Няма как да изтегли 16, 10 млрд заем. Обясни ми, ако обичаш.
61
3
 
4
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 64Не бих се съгласил с твоето мнение. Например, нашия котарак го кастрирахме, физически, още като малък, ама като порастна от известно време го гледам като застане на балкона и види мацките навън почва да реве...