ГЕРБ откри кампанията си, целта - да води България към по-добро

Митов: Откакто партията е създадена, винаги е побеждавала
413
ГЕРБ откри кампанията си, целта - да води България към по-добро
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ води България към по-добро, каквото и да ни обясняват. Знаете, че ние сме тези, които може да преодолеем разделението в българското общество, което в момента нашите опоненти непрекъснато подхранват. Знаете, че отмъстителността, реваншизмът и омразата се плащат скъпо от едно общество. Всички го знаем и затова всички сме събрали тук, за да не позволим на България да попадне в лапите на тези страсти. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по време на откриването на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в София, предаде  БГНЕС.

В началото Митов се обърна към дошлите с победители и обясни, че, откакто партията е създадена, тя винаги е побеждавала.

„Откакто е основана ГЕРБ е била на всички парламентарни избори и пак ще бие. Нашата сила е в демокрацията. Не желаем да променяме народа си, а да му служим“, заяви Митов.

Той отговори и на въпроса защо е станал част от ГЕРБ.

„Защото съм европеец. И защото знам, че ГЕРБ е единственият гарант България да се развива като силна европейска държава. Второ – защото съм евроатлантик и знам, че тясното ни сътрудничество със САЩ е гарант за развитието на българската демокрация и за нашата сигурност. И трето – защото не желая да коленича пред червения прокремълски президент Румен Радев и не желая да харесвам Бойко Рашков. Българската десница е тук с ГЕРБ – СДС“, коментира зам.-председателят.

Митов призова всяко „У“, което симпатизантите извикаха срещу Радев и Рашков, да го превърнат в поне 100 гласа на изборите.

Той подчерта, че е убеден в победата на ГЕРБ-СДС, защото те служат на българския народ и няма да се опитват да го променят по собствените си идеологически калъпи и да го вкарват в идеологическа кошара, където хората да стоят мирни, тихи, кротки и благодарни, което се опитват да направят опонентите им.

„Нашата сила е и в свършената работа. В това което сме направили до момента. Непрекъснато чуваме нашите опоненти да се упражняват в реторика и в майсторство по манипулации, водят всякакви клеветнически кампании, занимават се с обяснения за светлото бъдеще. Когато обаче дойде време за работа всички се изпокриват. Същите тези майстори вдигат ръце и се отказват да вършат каквото и да било, защото да се работи е трудно, защото когато работиш може и да сбъркаш“, каза още той и увери, че те не се страхуват от работа и ще продължат да работят за благото на българските граждани през инвестиции в инфраструктурата и регионалното развитие, образованието, здравеопазването, социалните мерки.

„Ще продължаваме да развиваме както спортните, така и културните съоръжения, така и религиозните храмове“, посочи той и добави, че тези които не могат да свършат работа непрекъснато се оправдават и твърдят, че средата, хората и демокрацията им пречат.

Митов коментира, че желанието на опонентите им да убеждават обществото, че ГЕРБ-СДС ги няма, че ще трябва да ги изчегъртат и че са никой.

„Наричат близо милион избиратели никой, а на това безобразие как се отговаря? Отговаря се със слагане на ред в хаос и се отговаря с поредната победа“, заяви Митов и добави, че партията им представлява работещите и нормални хора, които и на тези избори ще гласуват за тях.

Драгомир Младенов от младежката организация на ГЕРБ, каза, че неоспоримият принос на партията е възстановяване и реновиране на храмове, което преди 5 години го е убедило да стане част от нея.

„Нашата партия е най-голямата защото успява да ни пази от леви или десни крайности. Ние наистина успяваме да бъдем умерени и в центъра, точно затова сме в коалиция със СДС“, коментира той и сподели, че в момента обществото е много разделено.

Той добави, че, ако бъде избран за народен представител, ще гради мостове, ще работи за повече диалог и за никаква омраза, защото според него само това е пътят.

След него на сцената се качиха младите надежди на партията, част от които са получили образование в чужбина. Те казаха защо са в ГЕРБ и какви са целите им. Общото между всички е, че вярват в идеалите на ГЕРБ-СДС и, че могат да спомогнат за по-доброто бъдеще на страната ни и да я изведат на мястото, което България заслужава в световен мащаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още по темата: кампанияСДСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
7
 
11
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 2 години
Федотов, с тази 100%-това българска фамилия сам се осветяваш като рублофил и човек на Пасольството :))Отивай да обикаляш около президентсвото и "Поsрано" 20 като куче, белким ти хвърлят комат хляб :)
300
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте записа в Афера, на който се вижда как президентският съветник Пламен Узунов взима пари в плик от известен митничар.
299
7
 
9
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 2 години
До Христо Христов /Кефи тъпанарщината на червените петоколонници! Не съм знаел, че е имало две БСП-та през 1996-та! На Луканов и на Виденов! А хорото, което агент "Дунав" - Жан Виденов игра, когато загинаха войничетата как ще коментираш, товарищ? Сигурно по този начин се е опънал на Соррос, нали? Пий си хапчетата, мий си краката и си лягай!!!
298
14
 
17
 
! Отговори
EPP idiot's преди 2 години
Благодаря,г-жо Митов,не се престаравайте,не е нужно. Вашите добрини рязко контрастират с нашите и общочовешките. За месокомбината-виж,там може!
297
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Герб и ВМРО! Другите са доказани бок луци, един от друг по - големи крадци и неадекватници. " Новите" партии се мразят в червата, една снимка не искат да си направят заедно колкото да спазят протокола, ти чакай коалиция да правят.
296
13
 
9
 
! Отговори
Федотов преди 2 години
-337: Със.л шиб.н,аз съм на 80 години.Когато съм работил в продължение на 43-години,ти си бил на баща си в намеренията.Кокала,тлъстия кокал от устата на такива като теб,ще бъде жестоко дръпнат от винаги гладните ви търбуси.Имаш ли си име,или си от инкубатор? Много простеете герберите,само това не може да ви се отнеме...
295
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сю,признай си!От десетина години вече не е срамно.
294
3
 
9
 
! Отговори
съм за гъмза преди 2 години
До ФедотовКато не исскаш да мизерстваш хвани се да работиш!Или си червен пенсионер с мазна пенсия!?
293
15
 
15
 
! Отговори
Федотов преди 2 години
Сбирщина от кучета,които пазят шефа на кучкарника.Диви гове.а,които попиляха държавата ни,искат отново да яхнат объркания и не до там образован народ.Ако на 11-юли българите не издухат,не изгонят тези гладни хиени,им остава да кълнат,псуват да пийват ръкийцата със салатка,някое турско филмче,лягане сън и на другия ден,мизерията продължава.
292
1
 
8
 
! Отговори
сс преди 2 години
Ама те последните мандати към какво ни водиха та сега вече към по-добро?
291
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с домакинствата е супер нагласено и пак показва двоен стандарт. Не може смешни отборчета като Англия да играят всичките си мачове в групата на своя стадион, докато останалите не са облагоделствани по никакъв начин.
290
4
 
5
 
! Отговори
404 преди 2 години
До Анонимен 323Бойко би ги размазал,ама краварите не дават!Те искат той да не е във властта!Проблема е,че няма кой да го смени!Предстоят лоши времена!Когато чужди ти определят живота така става!
289
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадове Еснафи Разнебитиха България
288
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези плазмодии на снимката е време да си ходят.
287
4
 
5
 
! Отговори
Да! преди 2 години
Трябва да си изпълнят намерението! За тази целта - да се пръждосват, с изключение на крадците между тях, които трябва да бъдат съдени и да лежат в затвора!
286
1
 
11
 
! Отговори
Крайно време е преди 2 години
ДПС ще отпадне от властта веднага щом се премахне двойното гражданство. Избираш си - дали да си български гражданин или чужд. Но защо ли никой не предлага това решение от кандидатите за депутати?
285
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли да поздравите Бойко Борисов за рождения му ден?
284
8
 
10
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
закарайте ги в пустиня и им пуснета ядрена бомба. малко им е
283
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да си представя че чалгаря ще ме представлява...толкова много се израдвах че тоя ***.. не състави правителство
282
1
 
7
 
! Отговори
До 321 преди 2 години
Нямам нищо общо с комунизъм, но кажи по времето на Комунизма България на кое място е била по БВП а сега на кое сме.