Тошко Йорданов: Здравословното състояние на Слави е добро

Той нарече Съвета за електронни медии "вредна структура"
16 юни 2021 18:11, Нели Христова
103
Тошко Йорданов: Здравословното състояние на Слави е добро
Снимка: БГНЕС

"Слави е добре, всички статии, които четете как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости". Това заяви пред ТВ1 относно здравословното състояние на Слави Трифонов зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Той определи Съвета за електронни медии като "вредна структура", както и като вреден законът за медиите. "Ще има нов закон и нов и генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго", закани се той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
25
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Съдът нареди фирма на Черепа да продължи да работи, той е в американския списък. Значи според българския съд американските санкции са незаконни,а правителството "Смрадев" направи български черен списък по американски закон и сложи в този списък братята Найденов и - основните свидетели срещу Черепа, като свързани с него лица. По чия поръчка е това - ами на този, който нареди кабинета, Черепа. Всичко което става е толкова извратено, поголовно чистка в службите и митниците, в стил ДС
28
2
 
18
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
Югославски виц от последните дни на Тито:... новини от 01.01.2050г... на финландско-китайската граница са избухнали престрелки въпреки обявеното примирие, футболният отбор на Скопие победи Бразилия с 4:0, а здравословното състояние на другаря Тито е стабилно!
27
1
 
15
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
А има ли вероятност следващият парламент да не издържи дълго?
26
0
 
19
 
! Отговори
Лаик преди 2 години
С тези думи на медицински експерт е готов за следващ шеф на **Лозенец**.... веднага след изборите, то е ясно!!!
25
0
 
32
 
! Отговори
Къде си тръгнал... преди 2 години
Така като го гледам Тошко само си представям ако Херо съвсем леко му изръмжи, ей така дружелюбно... А ако и руската кака му изръмка ще легне по гръб и ще се направи на умрял пинчер
24
0
 
28
 
! Отговори
Фашко Йорданов преди 2 години
Тоя звучи така, че в едно друго време сигурно щеше да гори книги.
23
2
 
33
 
! Отговори
фас преди 2 години
по смешна партия няма от тази. Като е толкова здрав лидера Ви, къде е да ви води. В цял свят няма друг лидер като този. За две изборни кампании да се е появил два пъти на живо и по телевизия, общо. По телевизията беше с патерици, което показва колко е добре здравословно.За капак иимат за. лидерче Тошко Африкано, което ходи и ръси заплахи. Това не е държане на политик, ако така мислят да ни управляват, не мерси.И това е писание на човек, който не понася ГЕРБ и тяхното "управление"
22
0
 
33
 
! Отговори
Иванчо преди 2 години
А бе не разбирате,той Слави има зъб на СЕМ от как го глобиха на няколко пъти за нецензурни списвания на сценаристите му,ей за това е нужен СЕМ
21
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четохте ли вече новината, че ИТН са първи в социологическите проучвания?
20
1
 
44
 
! Отговори
Тошко е и лекар? преди 2 години
Добре, Тоше! Явно Слави нещо е възпрепятстван да се появи в ефир на собствената си телевизия и лично да го каже. Или поне да се разходи из центъра да помаха с ръчичка на народната любов
19
26
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавата плесен заминава в канала! Вземете ли властта, започвайте с арестите на гербави престъпници!
18
2
 
29
 
! Отговори
Иванчо преди 2 години
Ето такива юдьоти вкара неумния български народ в парламента, срам си ти Тошко ли си ,защо ли африкански кат си бял....СРАМ МЕ Е ОТ ТЕБ!!!
17
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво служи СЕМ ? И за кво са ни нужни нови форми на цензура ? Ами преди СЕМ не бяха ли по добре телевизиите ? Що сега след СЕМ не стават за гледане и хората бягат в нета ??? Като не вършат никаква работа а са само на хранилка за кво ги държаха толкова дълго ? За да ни навират тиквата в очите и ако някой каже че царят е гол да мой да го съдят гъ.золизците .Няма файда от цензура .И никога не е имало.
16
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе Африкански ти мъжката секретарка ли си му на Славуца? Като е добре що не излезе пред хората и да проведе един смислен дебат, а?Обзалагам се,че това няма никога да стане, защото той може единствено да ЧЕТЕсценария който са му написали кукловодите от ДС.
15
4
 
27
 
! Отговори
Парламентът ще бъде преди 2 години
с пълен мандат, но вие ще бъдете в минимален състав, ако въобще бъдете в него!
14
3
 
32
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Този първото нещо което каза веднага след приключването на гласуването беше че нямал нищо против да има нови избори т.е. ново харчене на парите на така любимия му суверен. Сега пък щяло да има нов закон и то на току що започнала кампания. Те вече се виждат като управляващи. Ясно е че за тях няма смисъл от избори просто да им дадат властта и да провъзгласят Славчо за доживотен диктатор. Нинова и Манолова могат само да се учат от тези великолепни уроци по мегаломания и наглост. Наздраве бръснене!
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравейте, африканци! Има ли такива негритоси, като вас?
12
2
 
41
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Да ти *ба и цирка, някакъв си гнусен индивид съобщава, че друг още по гнусен бил добре, ето в такава чалга помия ви набутаха масоните от библиотекарския, пълна отврат.
11
2
 
40
 
! Отговори
СлаФчо преди 2 години
Ако беше добре щеше да се покаже и да го докаже.
10
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има Такава Кокона