Тошко Йорданов: Здравословното състояние на Слави е добро

Той нарече Съвета за електронни медии "вредна структура"
16 юни 2021 18:11, Нели Христова
103
Тошко Йорданов: Здравословното състояние на Слави е добро
Снимка: БГНЕС

"Слави е добре, всички статии, които четете как е зле физически и здравословно, са абсолютни глупости". Това заяви пред ТВ1 относно здравословното състояние на Слави Трифонов зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Той определи Съвета за електронни медии като "вредна структура", както и като вреден законът за медиите. "Ще има нов закон и нов и генерален директор, ако следващият парламент издържи по-дълго", закани се той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
40
 
! Отговори
ОТ ГЕРМАНИЯ преди 2 години
СЛАВ4О ДРЪЖ СЕ КОЙ ЩЕ ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ АКО НЕ СИ ТИ И МАЯ КОСТИНБРОДСКА - ГАЛЕВА ЗАЕДНО С ЛОДКАРЯ ХРИСТО МАДЖОВ !!!!!!!!
48
6
 
19
 
! Отговори
от Лондон преди 2 години
славиту президент , тошку негов говорител ! дръж се славчу , дръж се вожде наш !
47
0
 
32
 
! Отговори
Батька преди 2 години
До 44 Те и Тито го криха, че е ритнал камбаната цяла седмица, *** накрая щат не щат истината излиза наяве. Тоя е Тито на чалгата, а хипофизното ямбУлско джудже -негов пророк.
46
15
 
4
 
! Отговори
НЛО преди 2 години
Слави Триведно е в Пловдив на среща със студенти, нищо му няма видяхме го!
45
1
 
34
 
! Отговори
4epa преди 2 години
НАПРАВО ДА ГО СЛАГАТ В МАНЗОЛЕЯ !!!! ТОШКО АФРИКАНСКИ- И ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ АМА МНОГО СТЕ ГЛУПАВИ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕТЕ !!!!!!!!
44
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махайте брояча на гласове на ГРОБ - Мишо Константинов.
43
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше един филм, как един умрял го представяха за жив и двама го носеха и нагласяха. Сега пак ще ни лъжат, бодигардовете ще го носят, ще му вдигат ръката да маха на чалгарите.
42
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той и да е умрял, никой няма да ни каже сега преди изборите. Редколегията ще го балсамира и ще го държи и снима отдалече. Сценаристите ще напишат сценарий за балсамация и за вечен председател на партията.
41
0
 
45
 
! Отговори
Тодор Живков преди 2 години
Славчо е физически и ментален инвалид, замъглен от непозволени субстанции, а разсилният му Тошко Африкански е ямболско джудже с комплекси, които иска да избива на гърба на всички българи. На тоя фон, БСП, че и ГЕРБ изглеждат като далновидни и надеждни политически субекти.
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави го мъчат стари болежки, падна в банята преди време, очите се разболява от прожекторите, от възрастта също, злите езици говорят и за други "стимуланти". Има и недостатъци, като всички нас, дето не се врем в политиката. Мълчи много, или така са му наредили, тези, дето го плащат. Нещо хубаво, за Слави, можеше да се каже преди години, сега, не. Бог да ни е на помощ с комунистите от БСП/ИТН/ДБ/Мая черепова.
39
0
 
30
 
! Отговори
аз преди 2 години
Какво да очакваш от такова дребно и вредно човече.
38
0
 
26
 
! Отговори
фелдшер преди 2 години
абе тошко , кой точно се интересува от славчу бей ?! но виж за твоето психично състояние се интересувам .
37
0
 
24
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Аз смятам че чалга водача скоро ще има експлозивно включване по фейзбук. С дълбок патос ще прочете написаното от сценаристите естествено седнал щото прав не може да стои а фона ще е затъмнен за да не се виждат за червените очи и тъмните торби под очитеА иначе е мноооого добре. Да е жив и здрав за радост на шефа и да ни забавлява още дълги години
36
30
 
5
 
! Отговори
Сина преди 2 години
Мале герб колко са крали, знаех че крадат, ама чак толкова не вярвах. От всяко нещо далавера са търсили, отпадъците ниедни. Никога повече тая крадлива шайка, да живне България малко.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май ще изсъхне СЕМката
34
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом този толкова яростно отрича,значи Трифонов наистина е зле. Маймунчо от снимката ли ще поеме партията?Боже какво доживяхме.
33
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко като гледам и ти доста отмъстителен си станал. Сигурно доста глоби сте отнесли от СЕМ, за да говориш така. Сега искате да спечелите изборите, за да ги закриете и да си го върнете, така излиза.
32
1
 
29
 
! Отговори
Рошко Африкански преди 2 години
ако следващият парламент издържи по-дълго" Ми убу де, идвайте на власт да оправяте държавата. Всичко е лошо и вредно, чакаме ви да го оправите. Като е толкова добре шефа ти Слави, да се покаже от кумова срама. Да каже, ей искам цялата власт, защото ще правя това и това. Той пуска само едни фейсбук постове, ако е и той, как ще чегърта и кърти. Много големи аджамии сте в тази работа. Вие не сте крадци, но това не в достатъчно да управляваш държава. Жан Виденов и той не беше, но народа гладуваше!
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирателната активност ще е под 50%.
30
0
 
15
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
По-лошо от това да ни управляват некомпетентни е само това да ги оставяме повече от един мандат.