Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите

Лидерът на ГЕРБ предупреди, че ако не се намери решение, младите ще се намразят
322
Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите
Снимка: МС, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на РСМ Зоран Заев, който е на посещение у нас.

"Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, понеже познавам хората, с които ще се срещате, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще прехвърли отново, както навремето с "Грипен"-ите, към парламента. Сегашното служебно правителство има всички права и може да преговаря с вас. Нов договор, ако нашият не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както винаги правят. В същото време лъжат и евроатлантическите партньори, че са „за“ членството на Северна Македония в ЕС”, заяви Борисов по време на разговора, който беше излъчен в социалните мрежи.

Още по темата

„Аз считам, че ако не намерим решение, като две държави, две нации, два народа, поколения млади българи и македонци ще се мразят. Ще направим така, че няма да ни трябват инфраструктурни проекти, защото никой няма да може да премине по тях. А те са толкова важни”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него целта на сегашното правителство е да мине инициативата "Три морета", за да могат да дойдат "по-високи гости, от Америка". Той отправи предложение към Заев младежките организации на партиите да направят съвместен форум, за да не се мразят в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Сретан Йосич иска да се срещне с тебе.На него какво ще му кажеш?
227
4
 
24
 
! Отговори
иво преди 2 години
Съд и затвор за мутрокомуниста Боко Тиквата.На 11-ти да изметем тотално цялата герберска популация.
226
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гражданинът Борисов да си стои в къщата, да си ползва охраната от НСО /още 3 години и 10 месеца/, да си харчи откраднатите милиарди засега. Да се моли, да успее настоящото си положение да задържи, че бай Ставри оправя вече кревата.Ако съм на Радев, ще оставя Заев да чака поне 30 минути без обяснение. Щото кашите с Македония ги забъркал Джипко, а сега се прави на улав.
225
17
 
3
 
! Отговори
мозък от ГЕРБ преди 2 години
Ти не си българин, а миризлива ватенка. Така. Още нещо - кой призоваваше народа към бунтове срещу законно избраното правителство и размахваше юмруци миналата година? Не беше ли същия този "президент"? И не е ли това престъпление против републиката, според наказателния кодекс? Защо този Радев не коментира шпионските скандали? Защо има различен аршин за гафовете на предишните
224
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хем лъже и краде,хем се кръсти.Ейййй,Тулупов,господ бави,но не забравя.
223
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
аз написах мнението си по-долу..Но сега,просто ОТ СКРЪБ ,ще отбележа:..-Хора,погледнете снимката!..Вижте Кафевия!..Обърнете внимание на микроскопичната му черепна кутийка,която странно "кореспондира" с масивното му чене и бузи!..Вижте и широкото чело на "северния македонец"!..Ама люде,самия Шрек има по-човешки вид от тоя ПРИ../дет са вика/ МАТ бе!!!..Това същество БИОЛОГИЧНО е ощетено от Природата!...А какво става с вас,просто не разбирам..
222
2
 
10
 
! Отговори
братовчеда Ради преди 2 години
Заьо Баьо е за зайчарника. Тивата е за фурната!
221
13
 
4
 
! Отговори
До българин преди 2 години
Така. Още нещо - кой призоваваше народа към бунтове срещу законно избраното правителство и размахваше юмруци миналата година? Не беше ли същия този "президент"? И не е ли това престъпление против републиката, според наказателния кодекс? Защо този Радев не коментира шпионските скандали? Защо има различен аршин за гафовете на предишните управляващи и за своите собствени гафове? Ще ти кажа защо - защото е позьор и лицемер!!!
220
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутра предателска,скоро народа ще ти го намести,и то с 200...
219
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да издам една тайна. ГЕрПаджийте никога повече няма да управляват, съдба ще е като на ндсв
218
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злобата му е повече от килограмите.
217
14
 
6
 
! Отговори
напъни от зайчарника преди 2 години
Бабикян какъв е? Държи най-долнопробния сайт - . Хаджигенов беше адвокат на приближените на Цветан Василев по КТБ и на кметицата на Младост, на която уж и били подхвърлили някакви пари хахха. Христо Иванов какъв е? Потомствен комунист. Дядо му е бил червен до мозъка на костите, а майка му е родена в Москва и е направила добра кариера в БКП. Слави - придворния шут на
216
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такъв позор не съм очаквал даже и от ту-лу-па.
215
10
 
4
 
! Отговори
До 224 преди 2 години
Бабикян какъв е? Държи най-долнопробния сайт - Информиран.нет. Хаджигенов беше адвокат на приближените на Цветан Василев по КТБ и на кметицата на Младост, на която уж и били подхвърлили някакви пари хахха. Христо Иванов какъв е? Потомствен комунист. Дядо му е бил червен до мозъка на костите, а майка му е родена в Москва и е направила добра кариера в БКП. Слави - придворния шут на мутрите братя Илиеви, а после и на Илия Павлов. Ей това са ви героите и спасители. Ама като сте *** народ ви лъжат
214
16
 
4
 
! Отговори
Стъки Стъкев преди 2 години
Това правителство не е избрано, а назначено. Това първо. И второ, в него са събрани мошеник до мошеника - онзи опуления с офшорките, другия бодибилдер-фен на Божков, и накрая Кирил Рашков - приятелчето на Доган и Илия Павлов, чийто бивш началник на кабинета е учредителка на партията на мафиота Божков. Слушахте ли записите от мин година? Божков какво каза
213
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моят съвет към Заев е да не обядва с Тиквата.
212
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В близко бъдеще обидата ще звучи така: " Говориш като Борисов, чуваш ли се въобще"? Хахахах
211
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като изключим глупостите,които ръси непрекъснато,оказа се,че джитко бибитков е джиткал не с една,а с 4 джипки.Дали са му ги взели?Все пак са държавни и доста скъпи.Всяка от тях струва над половин милион,платена с нашите пари.
210
4
 
17
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Тикво продажна защо се оплакваш от редовно избран президент от конституционно назначен премиер и то пред чужденци ? Вътрешните борби и проблеми няма да ги решат чужденците!
209
15
 
6
 
! Отговори
До 224 преди 2 години
Това правителство не е избрано, а назначено. Това първо. И второ, в него са събрани мошеник до мошеника - онзи опуления с офшорките, другия бодибилдер-фен на Божков, и накрая Кирил Рашков - приятелчето на Доган и Илия Павлов, чийто бивш началник на кабинета е учредителка на партията на мафиота Божков. Слушахте ли записите от мин година? Божков какво каза - първото служебно правителствл е било на Пеевски, а Радев е просто "фигурант", изпълняващ поръчки. Кой предложи Пеевски преди години? Манолова