Радев посреща държавни глави на 9 страни от ЕС на "Три морета"

Ограничения около НДК заради срещата на върха
99
Радев посреща държавни глави на 9 страни от ЕС на "Три морета"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев ще бъде домакин на шестата среща на върха на регионалната инициатива „Три морета“.
В нея ще се включат държавните глави на още девет страни от Европейския съюз.

Ще участва и управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева.

В рамките на международното събитие под председателството на София ще се проведе бизнес форум с над 400 представители на български и чужди компании.

Заради срещата на върха до петък е забранен престоят и паркирането в района около НДК, както и на бул. "Витоша" между булевардите "Патриарх Евтимий" и "Ген. Скобелев", от страната на НДК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 54/58 "Ти заплатата я получаваш от ЕС, а не от България, така ли," Толкова сте упплашени, че чак не смеете да помислите за себе си, затова фокуас автоматично се премества върху другите :)))) И , да, разбира се, че си изкарвам парите в и със ЕС: бизнеса ми е в три държави от ЕС, откъде другаде ги изкарвам. Само за червясал русофил това е "лошо", тъкмо затова ви е срам да си кажете :))))))
42
3
 
0
 
! Отговори
Черно море вътрешно преди 2 години
Само в Евразийския съюз с Турция, Русия и Китай.
41
8
 
5
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Баце ли се сцепва от яд? Той поне се среща с лидери на големи държави, всички останали са за руския агент радев.
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов няма ли да присъства там...накъде без него...човека знае 9 езика и има трети дан по карате...Освен това е един от най-богатите българи и може да разкаже с лична инициатива ли е напълнил шкафчето и как му се е получило...освен това спи с едни от най-красивите български жени и мъже...
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уфф .. трябва нова пулитика. Да се организирам,.да се.дисциплинираме,.армии.мармиии, да.завладяваме... па и ейййй ... колко имаме.да им връщаме!
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този предател след изборите отива в затвора.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балгария на.три муретаааааааа!
36
5
 
6
 
! Отговори
Руски слуга преди 2 години
Не е Радев. Той е просто високопарен празнодумец, който дори няма мозък да съобрази - като президентите на централноевропейските държави, - че се е превърнал в марионетка и проводник на американските интереси в Източна Европа. При това го прави безплатно и безкористно, с което доказва колко кух политик е. Байдън им го каза директно - това е обединение срещу Русия и Китай. Само наивници и простофили могат да смятат, че ще спечелим нещо.
35
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е човек на американците, още ли не сте го разбрали? И това не е лошо.
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце сигурно си гризе ноктите от яд... а може да прескочи и до Ердоган и да циври там.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 50/52 Ако знаеш как ме забавлявате :)))) Знаеш ли защо? Защото ви гледам сеира отстрани. :))) Мислиш си, че си тарикат ли? Тарикат си, но ПИСКАШ, а има една поговорка: "тарикат мъж не писка". :))))))
32
3
 
5
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Бас държа че есента Тиквун ще пусне някакво пушечно месо като кака Цецка на президенстките избори, щот зеления чорап пак ше ги отнесе като стой та гледай.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 39/46 "последното е изкуствено създаден прогнил съюз пред разпадане" Я кажи, ти какво работиш? Всички русофилчета сте се закачили точно за тоя "прогнил съюз". Той пряко или косвено ви плаща заплатите, а някои откровено сте на Запад и работите там, но по форумите сте много силни в плюенето .... Как пък не се намери един, който да работи я в Русия, я да носи отговорност за служители: всичките някакви кебапчиджии.
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 39/46 "Българският Президент Румен Радев не е руски слуга или пионка, ако беше такъв, той нямаше да защити Българските интереси в РСМ" Мен ме интересуват доста по-непосредствените доказателства около руския шпионски скандал и ролята и поведението на Фигуранта, след това ме интересува атаката му срещу демокрацията в България и ЧАК тогава ме интересува как е сложил една лицемерна масчица за казус, за който знае, че тръгне ли открито срещу българката позиция, ще го отнесе ....
29
6
 
12
 
! Отговори
Раковина преди 2 години
Уж хазната била празна, заради Борисов..., пък си правим срещички.Отново Радевчетата лъжат и клеветят. Ще има коктейли, наздравици и т.н.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В шестата среща на върха на регионалната инициатива Три морета ще се включат държавните глави на още девет страни от Еесовския съюз, но не се казват конкретно нито държавите, нито държавните глави. Секретна информация ли е или когато някои се откажат да идват, да не обясняваме, защо са се отказали?
27
9
 
7
 
! Отговори
Ципуракис преди 2 години
Буцакис vs Пилотакис на президентски избори. Залагам на втория. *** първия няма топки да му излезе насреща щото не обича да губи, а загуби ли такъв вот, това ще бъде окончателния му край в политиката. Нали гербави тролета?
26
10
 
5
 
! Отговори
Участието преди 2 години
В марионетното Триморие лишава Радев от подкрепата на всички прогресивни българи. Западна Европа е против разцеплението на Съюза.
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Девънпоров "и какво като е бил министър и кмет," Ами, ако не беше комплексиран ***, щеше да знаеш.
24
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37 "Румен Радев е най - добрия Български президент, в сравнение с Росен Плевнелиев," Хахахахахаха. Росен Плевнелиев е европеец в разбиранията си, в поведението си, в знанията си и в успехите си. Фигуранта е *** шапкар на държавна хранилка цял живот и изгнил руски слуга. Явно за теб последното са качествата на един "добър български президент".