29% е изборната активност към 17:00 часа

Гласувалите са под 2 млн.
11 юли 2021 17:45, Александър Попов
55
29% е изборната активност към 17:00 часа
Снимка: БГНЕС

29% е изборната активност към 15:00 часа, сочи Exit Poll-а на Галъп Интернешънъл.

Това означава, че към този час са гласували под 2 милиона български граждани.

За да се достигне активността от 4 април тази година в следващите три часа от изборния ден трябва да гласуват още 1,3 млн. гласоподаватели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: гласуванеизбори 2021
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 2 години
Какъв ц.ървул трябва да си , за да те мързи да се замъкнеш да гласуваш.После пак псувни и църкане колко е кофти живота.
36
3
 
0
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Честито, андрешковците избраха комбинация от зелен чорап и чалга ***... После, само да не квичите, че ви ваксинират насила или парите от ЕС спрели.*** народ - слаба държава!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз казвах ли ви, че избирателната активност ще е по-ниска от предните избори и че ще е някъде около 40% и че до края на 2021-ва година ще има още едни избори.
34
4
 
1
 
! Отговори
Рейгън преди 2 години
Комунистите добре организираха нещата - пълен срив на избирателната активност. При такава активност никой не може да има претенции за легитимност.Жалка комунистическа постановка с трагичното участие на Хвърчилатко Божков Фатмаков.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер!Значи правителството на натовския генерал Радев ще продължи да управлява.
32
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30% активност = дпс втора или първа сила
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е да е по-ниска избирателната активност - няма ги част от платените избиратели на ГЕРБ.
30
5
 
2
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Ниска избирателна активност = Ел Фигуранте подготвя избори!До каквото се докосне зеленият чорап - проваля ВСИЧКО!
29
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
Нормално е след 12 г. на власт герб да обира сериозно количество негативи и да слезе от власт.Защо обаче народа не вижда сериозна алтернатива на герб?За съжаление нищо ново под слънцето-чалга мутрафона от учиндол,мая костинбродската и мут рите около нея, руските агенти пинокио и гнома, татяна на ванко 1, мара кренвиша и всякаква омръзнала на хората пап лач.Дано стоящите в сянка олигарси да си подредят най-после пасианса и да опънат ушите на кресливите си копои и да имаме правителство,че лошо
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Смех бате . . .С други думи христо иванов лодкаря има 3% подкрепа , а бил готов да ставал премиер
27
3
 
15
 
! Отговори
Димитър Георгиев преди 2 години
Хунтата на зеления чорап си въобразяваше,че като обърне с хастара навън всички изборни правила ще спечели решаваща победа на избортие.Всъщност отвратиха народа от избори и по-малко от една трета ще отидат до урните.Това прави нелегитимна която и да било власт след такива избори, да не говорим за тоталния хаос преди и след изборите.Такава свин щина никога не било.
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука само се списват некви неща, колкото да не е без хич. Последно - до 15 или до 17 часа са тези 29%?? И още нещо. Нали писахте че еди кой си имал 21%, другия с 20%, третия с незнам колко си %. Пък то - 29% са всички гласували. Хаха, избори, а? Натискаш да гласуваш и машината ти дава разписка че е платено. Ко? Не!! Избори правят... само дет похарчихте народна пара за тия машини. Същото като с ваксините. Едни пари се дадоха и потънаха. Народа пак се чуди кво да прай. Избори... хахаха
25
9
 
23
 
! Отговори
Ненормален преди 2 години
Нито една нормална държава не гласува с машини. Радвам се, че ние въведохме машинното гласуване, защото по този начин дозатвърждваме тезата, че НЕ СМЕ нормална държава. Или: Оплаква, че го управляват мутри. Отиде и гласува за Божков/Слави/Триото/Христо Маджото. Що е то? Средностатистически българин.
24
4
 
17
 
! Отговори
Закономерно преди 2 години
Коя е новата партия? Кои са новите хора? За кого точно трябва да се гласува? Едни и същи хора и партии на статуквото, които служат не български, а чужденстранни интереси и личните си джобове. Кога българите ще се събудят и започнат да създават собствена алтернатива във властта? Кога хората с интелект, които са неопетнени и патриотично настроени ще започнат да се занимават с политика? Създайте сами алтернативата и ще видите как активността ще скочи и ще има промяна.
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези прескъпи машинки могат да се заменят с елементарен софтуер и на всеки можеше да му се издаде безплатен електронен подпис. Ама нали трябва да има администация и хрантутници и корупция.
22
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
На език какъв в заглавието словоредът е? И откога данните на една частна агенция станаха меродавни?
21
6
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
българите няма за кого да гласуват и затова не излязоха това е истинатавсичко е менте борба за кокала стари муцуни се представят за нови няма идеологиивсичко е лицемерие
20
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгарите ще ни пратят пак на избори. Тези не им харесват. Искат 250 мандата. Тошко Африкански е лудд.
19
6
 
25
 
! Отговори
bbb преди 2 години
До Анонимен 2 - ВЪЗРАСТНИТЕ СИ ГЛАСУВАМЕ С МАШИНИ и сега и на 4 ааприл, без никакви проблеми, така че не обвинявайте! Проблемът е, че българите се оказахме елементари и неграмотни хора, вечно недоволни, вечно отричащи всичко! Затова сме и бедни, нещастни и злобни!
18
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък само изцяло ЗА машините - който е толкова *** че в ерата на смартфоните и компютрите не може да се оправи с една елементарна машина, ами такъв човек е много добре да НЕ ми определя бъдещето на децата ми! Ако освен машина се въведе и образователен ценз, ще бъде още по-добре...