Проф. Захари Захариев: Г-жа Нинова е г-жа Стихийно бедствие

Той е на мнение, че БСП трябва да поиска оставката на лидера си
13 юли 2021 22:40, Нели Христова
37

Потъна ли лявото на тези избори?

"Пътят на тотална загуба на БСП не води наникъде, към изместване от политическата сцена на партията. Трябва да се иска оставката на Корнелия Нинова. Тя е само част от болестен процес, който започна да се развива в БСП", каза за "Денят ON AIR" проф. Захари Захариев.

По думите му ще се стигне до две възможности - БСП да се топи като снежен човек през март или разцепление в партията.

"Политическият диалог се намира в криза. Президентът ще изпитва морално-политически скрупули. Той може спокойно да мисли за по-работеща формула. ДПС напълно съзнателно пазят мълчание до този момент", посочи събеседникът за Bulgaria ON AIR.

Според него всичко минава през политическия разум.

"Г-жа Нинова е г-жа Стихийно бедствие не само за БСП и докато това не се проумее, не можем да направим политическа крачка напред", допълни проф. Захари Захариев.

Той е на мнение, че БСП пише програми, които могат да се конкурират с тези на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гасужа НинОвская е бабушка Мутафова?
24
11
 
4
 
! Отговори
ЗАХАРЕН МУТРОЛАКЕЙ преди 2 години
kre ===ПРЕДПОЧИТАМ И АЗ И ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛ НА БСП И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН БСП АКО ТРЯБВА ДА Е И ПО-МАЛКО ПРОЦЕНТИ НО ДА Е ОПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ И ДПС И НДСВ-СЛАВИ, С ЛИДЕР НИНОВА, ОТКОЛКОТО С ПЕТ ПРОЦЕНТА ПОВЕЧЕ НО ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. ДАВАЙ НИНОВА СРУТИ ГЕРБАВАТА ШАЙКА И СЛЕВИ ГЕРБЕСТИЯ ПАТЕРИЧОК, ПА ГЕРБАРИЙ ЗАХАРИЕВ, ГЕРБАРИЯ БУРУДЖИЕВА, ГЕРБАРИЯ ДЪРЕВА ГЕРБО ДЪБОВ И ГЕРБОСЛАВ ГЕРГОВ ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ. ЕВАЛА КОРНЕЛИЯ ТАКА СЕ БИЕ МУТРА НА ИЗБОРИ
23
12
 
5
 
! Отговори
ДААА.. преди 2 години
В МОМЕНТА НИНОВА Е НАЙ ДОБРИЯ ЗНАЩ И МОЖЕЩ ПОЛИТИКИ А ТОЗИ ЗАХАРИЕВ ДА КАЖЕ КАКВО ДО СЕГА Е НАПРАВИЛ ЗА БСП И БЪЛГАРИЯ ХОДИ И ЛАЙ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И САЙТОВЕ - НА ЗЛОБАРИТЕ ВСЕ НИНОВА ИМ Е ВИНОВНА ТОВА Е ЗАЩОТО ВИЖДАТ ЧЕ ТЯ Е МНОГО ПО ДОБРА ОТ ТЯХ СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НИНОВА ХОРАТА Я ХАРЕСВАТ А ТЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЗИ ЗАХАРИЕВ И ОЩЕ НЯКОИ КАТО НЕГО
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу *** да идва Жан
21
6
 
20
 
! Отговори
Г-жа Нинова не е преди 2 години
г-жа Стихийно бедствие! Г-жа Стихийно бедствие беше Стоянка Мутафова! Г-жа Нинова е недоразумение!
20
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия миришат вече на смърт,но да си кажат злобите.Закъде бе,дърти комунисти.10 ноември отдавна мина.Заминавай при Коритаров!
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИди в страната да видиш колко бедни хора има , някои се самоубиват , поради мизерия , влез в новините и виж. Аз лично бяха свидетел два пъти на хвърлили се мои съседи от съседни блокове , една жена, която с мъка оживя и остана инвалид и едно момче-тинейджър, което почина.
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайдеее и тоя , ако беше ББ или някой гербер , щеше да докара от пет дола вода, за да убеди хората, че тяхната партия е най-най-най ,даже и лъжат нагло и мажат откровено , а вие удряте по собствената си партия , Бойко даже с дявола ще се съюзи , само да е във властта ,а вие обиждате собствената си партия, така не става! Един *** ви смачка, ако трябва и вие бъдете с прости лозунги!
17
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Захари Захариев е от пантивека в ръководството на БСП. Няма как да харесва Нинова, след като една от задачите на Нинова е да намали боря на столетниците във Висшия Съвет.
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първи ще са ДБ защото само те имат програма свързана точно с протестите,---------------------===================--------------------------Хахахаха ... от 2001 насам го пророкуват това първо място, и не се умориха! Хора с хъс.
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До жалкоТова което си написал е нереалистично , даже в София кметовете на ДСБ и ДБ спечелиха кметските места , защото БСП гласуваха за ДБ , а бесепарите са доста повече от ДБ, партиите се бяха наговорили да гласуват за негерберски кметове ан последните избори в София, но герберите(Фандъкова) спечелиха с ромските гласове!
14
7
 
11
 
! Отговори
Ало преди 2 години
БСП не е моята партия, нито Нинова ми е любимка, но погледнато обективно; каква вина има тя за този резултат? Жената си говори разумно, но никой не ще да я чуе.Каквото и да каже -- скачат отгоре й.И то нейни хора, партийци.Да, партиите са много и гласовете се разпиляват.Ето, излезе и нова партя Учиндолска.Която , обаче няма партийно поведение , но хората отидоха там.За мен Нинова е разумна.Не разнася ковчези и чували на хората пред вратите.
13
16
 
4
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Че БСП не стана 4-та, на следващите избори е 100 % гаранция. Първи ще са ДБ защото само те имат програма свързана точно с протестите, втори итн но доста слабо заради глуупостите на дългия, трети герб, 4 дпс и пети БСП с 7-8 %.Ех тогава, предвиждан такъв живот! (като в другите бивши соц. страни, т.е 2 пъти по-добре).
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И не се цепете ,а се обединявайте!
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Активирайте хората си да агитират и да набират нови членове, млади и на средна възрст! Договаряйте се и с бизнесмени,партии,църквата, институции, НПО-та, с който можете, за лудо работи, за лудо не стой!
10
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Без БСП , ще останем без лява социална партия , която е представител на работническата и средна класа , ще останат само партиите , защитаващи 2-3% богаташи с власт! Ляво БСП трябва да има!
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** и поговори с депесарите , действайте по всякакви направления , а не чакайте!
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И бизнесмените ви унищожиха. Ако ИТН или ДПС или ДБ или друга партия ви предложи съюз, приемете го, ГЕРБ казваха , че не са с ДПС и през цялото време работеха с ДПС,Пеевски,а обвиняваха БСП,че е с ДПС ,което не беше вярно, но така ви злепоставяха партията. Нямате и ***,а другите имат. Ако сменяте Нинова, поне я оставете в съвета, без нея, не знам дали ще е по-добре, времето ще покаже, но мисля, че не Нинова е причината за спада на гласовете.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
изпоуволниха го отвсякъде от работа - изпоуволниха гИ отвсякъде от работа
6
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП не е виновна , герберите следяха хората на БСП , изпоуволниха го отвсякъде от работа, снимаха ги с камери кой влиза и излиза в офисите на БСП, обиждаха ги ,троловете им работиха масово и навсякъде срещу БСП и лявото, някои бесепари бяха избити, те ви смазаха , а бесепарите са кротки, възпитани хора и не реагираха да се защитят, а и може би ги е било страх. Ето така, стъпка по стъпка ви унищожаваха отстрани над 10 години, а не защото БСП имат вина за нещо! Напротив, БСП е една от най-добрите