Под аплодисменти: Борисов се яви в ГДНП за разпит

Пред сградата го очакваха протестиращи, които го подкрепиха
Обновена: 15 юли 2021 10:21 | 15 юли 2021 10:18, Красимир Ангелов
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви в ГД "Национална полиция", където трябва да бъде разпитан.

Бившият премиер пристигна заедно с адвоката си Менко Менков. Борисов е призован за снемане на сведения.

За насрочения разпит съобщи самият Борисов пред медии в централата на партията във вторник, като показа призовката пред камерите и заяви, че иска самият Бойко Рашков да го разпита.

"ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си изляза жив. Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов.

Още преди пристигането му отпред го чакаха протестиращи от ГЕРБ, които го подкрепиха.

Симпатизантите на ГЕРБ се събраха още от рано тази сутрин пред сградата на ГДНП. Протестът в подкрепа на Борисов е организиран от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, съобщава bTV.

Пред журналисти той коментира, че случващото се днес и през последните два месеца е абсурдно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз бих коментирал ,че най- абсурдното в цялата ситуация е -как тиквата още не е в затвора?Чакам отговори.
236
5
 
7
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ..!! преди 2 години
ЖЕНАТА(ПРЯТЕЛКА НА БЕНАТОВА) ОТ БЕЛАРУС, КОЯТО ДНЕС НАПАДНА БОЙКО БОРИСОВ СЪС СТАТИВА... Е ПРАТЕНА ОТ РАДЕВ/ЛУКАШЕНКО /ПУТИН...... САМИЯТ СТАТИВ Е НАТРИТ С ОТРОВНОТО ВЕЩЕСТВО"НОВИЧОК".........БОЙКО, НЕЗАБАВНО ДА ПРОВЕРИ ЗДРАВНИЯ СИ СТАТУС....... НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ БОЛШЕВИКИТЕ - yбийци.....!!!
235
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов -българския Навални .До там ли го докарахте най-големия бандит да го изкарвате спасител.Как не ви е срам продажници!
234
2
 
6
 
! Отговори
:) преди 2 години
С интерес разгледах снимките, защото сред приятелския ми кръг, естествено, няма фенове на ББ и ми беше любопитно да видя какво представляват. Нищо изненадващо - семпли хорица. Няколко платени, няколко с вид на заемащи ниски позиции в администрацията, няколко пенсионера.Как беше крилатият лаф, защо се били разбирали с Бойко?
233
4
 
5
 
! Отговори
.. преди 2 години
и това ще мине.. поредния фарс. Само Бойко, само ГЕРБ и СДС, само Левски, САМО СИНЬО!
232
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
не можах да разбера защо хората на хитреца-милионера, "усвоител" и най-вече перач на пари - Стъки, крещяха "оставка".. (??) Нали тоа буда-браселонски вече го изхвърлихме? Сега остава само да се дезинфекцира, т.е., изчегърта... Интересно ще е да видим снимки и от разпита. Там бабаит-буда сигурно е изглеждал точно като бай Тодор на пленума.. :) МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България!
231
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков е срам и позор за България- незабавна оставка!
230
4
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 2 години
Искам да попитам един риторичен въпрос: Тва спонтанна подкрепа ли е било..Пардон. Дочетох статията. Естествено, че е било организирано. Жалка история.
229
3
 
8
 
! Отговори
Една жена преди 2 години
Много герпав *** тук, заработват за последно... Драскат тук и харесват въ ФБ, така е от години. Под строй калинките харесват, споделят, коментират (е, който може да пише, де) Сърчица изпращат...
228
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
275 Така ревеше в лицето ченгето от ДС, Рашков, когато разпитваше Евгени Михайлов 1990 г., по случая "танковата касета", но комунизмът все пак, падна. "Няма да бъде вашатааа, нямааа!" е крещял в изстъпление следовагелят- комунист Рашков, но не успя, за спре демокрацията. Сега тя е застрашена отново, от тъмните комунистически сили. ГЕРБ е призвани, да я защити.
227
2
 
3
 
! Отговори
bbb преди 2 години
До АнонименТой пък Борисов сякаш не е....
226
4
 
5
 
! Отговори
Светия Сенот преди 2 години
да се самосезира и да обяви Борисов за Светец Тиквоний
225
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Рашков може да се каже:" което куче е залаело ГЕРБ, все е побесняло".
224
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
271 Ха,ха,ха, ако бе така, списъкът щеше, за бъде обявен в медиите. И най-голямата партия в ЕС ЕНП, на богатите в Германия, нямаше, да поздрави Борисов и да му пожелае успех на изборите. Вьорнер нямаше, да му пожелае, ГЕРБ, да спаси демокрацията в България. Лъжите на червенитеорки, само вдигат рейтинга на Борисов.
223
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 2 години
До Няма да се отървете, вие сте едно презряно малцинство, свиквайте, оттук нататък ще бъдете третирани като *** и ще ядете шамари на улицата, това ви чака до края на живота ви задето се подложихте на загиващата гербава мафия.Хапчетата, хапчетата....шамари може да ти бие на теб шефа, като разбере, че не въртиш дюнери, а пишеш глупости по коментарите.
222
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-новата пиар акция на пиянката от мракобесната ДС Рашков, се провали. Рейтингът на Борисов се покачи. Нинова/Решетников, Радев/Путин, Рашков/ДС, летят към дъното.
221
2
 
11
 
! Отговори
Селяногин преди 2 години
Нормален човек,дори с минимален интелект не би могъл да харесва ТОВА на снимката.Всъщност това говори колко "умен" е булгаристаннеца!!!12години!?!?Това е потресаващо!!!Ортодоксален наследствен ***,Мутра,десар,бивш затворник...това е ПОТРЕС!
220
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
259 Опитаха, но не успяха. Целта бе, да сатанизират, Борисов със самата призовка. Тя си бе фейк от самото начало. Така, само му вдигнаха рейтинга. Радев/ДС/БСП, удариха дъното
219
7
 
5
 
! Отговори
ЧИЧО, КЪДЕ Е ЧЕРЕПА? преди 2 години
ЩЕШЕ ДА СИ ИДВА ТИЯ ДНИ, ПО ИЗБОРИТЕ......... РАДЕВ И РАШКОВ СИ ЧАКАТ НАДНИЦАТА......
218
4
 
4
 
! Отговори
izh преди 2 години
Толкова могат комунопитеците. С крадени пари пожеш да плюеш, но с крадени пари не можеш да създадеш нещо полезно за България