Под аплодисменти: Борисов се яви в ГДНП за разпит

Пред сградата го очакваха протестиращи, които го подкрепиха
Обновена: 15 юли 2021 10:21 | 15 юли 2021 10:18, Красимир Ангелов
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви в ГД "Национална полиция", където трябва да бъде разпитан.

Бившият премиер пристигна заедно с адвоката си Менко Менков. Борисов е призован за снемане на сведения.

За насрочения разпит съобщи самият Борисов пред медии в централата на партията във вторник, като показа призовката пред камерите и заяви, че иска самият Бойко Рашков да го разпита.

"ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си изляза жив. Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов.

Още преди пристигането му отпред го чакаха протестиращи от ГЕРБ, които го подкрепиха.

Симпатизантите на ГЕРБ се събраха още от рано тази сутрин пред сградата на ГДНП. Протестът в подкрепа на Борисов е организиран от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, съобщава bTV.

Пред журналисти той коментира, че случващото се днес и през последните два месеца е абсурдно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
5
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов е ясен преди 2 години
"Персона нон грата"!А не мога да разбера тоя Стъки ли,Мъки ли,Пъки ли,като какъв се изживява?!?Председател на ММ /на майка му,миризливата.../федерацията!?!Ами защо отсъства любимата му баба Юлка,дето го е отгледала от люлка?!?
256
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложете му памперс...
255
3
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Та:..-Думата му не струва и пукната пара точно защото ВИЕ НЯМАТЕ НИКАКВА СТОЙНОСТ за социопата!...Но,.."Търкулнало се гърнето,намерило си похлупака"...Каквото сте търсили,сте го намерили!..ХАЛАЛ ДА ВИ Е!
254
9
 
13
 
! Отговори
бибитко преди 2 години
Е няма що - адвокат Менко милиционера, той така защити Галеви че се крият 10 години криентите му по чужбина. Бойко ще има присъда - гаранция
253
7
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
макар че отначало ми беше болно,но после погледнах с насмешка:..-ГРЕШКАТА,която правите,хора, е че антропоморфизирате съществото "Б.Б." от Банкя..Демек,приписвате му човешки характеристики..А това е грешка!..Това същество е СОЦИОПАТ!...Някои го наричат "политик" и "голям играч",но всъщност той НЕ Е!....СОЦИУМА,тоест ОБЩЕСТВОТО за него е е просто ЕДИН ДЕКОР,на фона на който разиграва шизофренията си!..Запомнате:..-ДЕКОР!..Отдавна сте забелязали,че думата му НЕ СТРУВА и пукната пара точно защото
252
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя да не си е платил за една година напред да му правят реклама,та продължават да ни го натрапват всеки ден.
251
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Боко е важно да е пред камерите.Няма значение какви простотии дрънка,важното е да го отразяват.Това е като слънцето и въздуха за него.Иначе няма да се чувства жив.За народа вече е един от живите мъртви,като много преди него.
250
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков закъснява...толупа отдавна вече трябваше да е в затвора...ако има господ,то защо той е допуснал пръкването на такива ато Борисов...дано поне влезе там,където му е мястото...ако е казал господ...
249
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Обвиненията ",а то беше по сигнал на една баба казала на друга,която недочува,поредния циркажийски номер на дс червено ченге корумпе др Рашков Психото!Важното е да има снимки за простолюдието,че е привикан.Крайно наложително е да се сезира Европейския съд ,защото тия докато баламосват народа крадат и назначават калинки уволнявани за корупция където си искат.Нищо ново,връща се още по старото положение .Разпродават и държавни имоти на техните.
248
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Строил е слугинаж да го аплодират.Ха,ха,ха!Фалшив герой.
247
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившият премиер пристигна заедно с "Адвоката на Дявола".
246
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
направо да му дават една килия и да изхвърлят ключа
245
5
 
23
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Платена тълпа от мутри и пенсионери за по 50 лв и порция шкембе с кебапчета на обяд!Партийни активисти ГЕРБ = Мутри
244
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макар и тиква и той е човек...все пак има нужда от някаква подкрепа преди да влезе в затвора,а след това ще му ходят на свиждане същата гръмогласна компания от тези смешни блюдо(***)...
243
20
 
10
 
! Отговори
късопаметни сте преди 2 години
Предишните преди Бойко разпродадоха държавата за жълти стотинки, БТК, Заводи, Балкан, подариха златото на концесия на Канадска фирма, водата софийската на Италянска фирма, Енергото на няколко чужди ДЪРЖАВни фирми, София беше клоака, околовръстно 2 лентички разбито, стари трамваи, автобуси, никакви булеварди, мини метро..нищо един ***..за 10 години разходете се вижте промяната да и Боко краде ама поне нещо прави..всички крадът и в Европа и Америка там още повече....по добъра алтернатива няма
242
10
 
22
 
! Отговори
мак преди 2 години
Ще д.р.а.й.ф.ам от постоянните новини за него. Голямо четкане по медии, голям рев, защото видите ли, т.лупа е привикан да дава обяснения. Мъченик.
241
5
 
25
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Вчера пък под аплодисменти боко показа снимката със загиналите американски астронафти че и той ръкопляска.Сега от посолството на САЩ ще разкрият кой е корумпирания български политик
240
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да има психотест за да ползваш интернет. Хората са се превърнали в абсолютни *** или. В лудницата не им дават телефони. Дано да са платени, че като гледам коментарите стан да те хване.
239
7
 
14
 
! Отговори
Строг мили(ци)онер преди 2 години
Откога някакъв дебел шофьор на джипка стана толкова важен,че да го дават и по телевизията?!
238
8
 
7
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Браво на агенция ПИК. Половината "новини" са за вожда на кpaдците, и от тях 4 за това как един престъпник бил повикан на разпит... вместо да го заведат закован в белезници. А най-интересна е "новината" - как тиkвун се чуди да връща ли или не "мандата"... който мандат никой не му е предложил. Но той изглежда още живее според резултатите от джоната му агенция "Галъп", която до вчера все още обясняваше как бил спечелил изборите. Като обобщение - "Пpocт, пpocт, ама тиkва! Тиkва, тиkва, ама пpocт!"