Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат

Той е готов да се ваксинира, за да даде пример
Обновена: 20 юли 2021 11:49 | 20 юли 2021 11:45,
684
Борисов: Ако управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат
Снимка: БГНЕС

„Ако аз управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат и щях вече да съм се извинил на медиците от „Пирогов”“, заяви лидерът на ГЕРБ по време на среща с актива на партията, предаван на живо в профила му в социалната мрежа.

По думите му здравният министър е разпространил лъжи по адрес на спешния институт „Пирогов“ след проверката на НЗОК, в която бяха открити редица нарушения с фиктивни пациенти, а Кацаров твърди, че е един от тях.

"Цялата страна видя, че Кацаров е просто лъжец, но Радев продължава да стои зад него”, заяви Борисов.
Според експремиера затварянето на зелените коридори за ваксинация като „отмъщение” към самия него.

Още по темата
„Хората на ДПС ги назначиха, а сега, като гледам болницата във Варна, назначават и хора на „Демократична България”. С назначенията на хора като Кацаров и Спецов, доста хора разбраха за подмяната, която беше наложена”, коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново обвини служебното правителство в репресия спрямо членове и симпатизанти на неговата партия.

Борисов направи и коментар на актуалната политическа обстановка в страната.

"В момента, в който се състави правителство, Радев ще си прибере вересиите и всичко ще се изсипе на главата на Слави Трифонов", каза още той

Бившият министър-председател е на мнение, че ваксинационният процес трябва да се възстанови. Той е готов да се имунизира, за да даде пример.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
523
0
 
1
 
! Отговори
Потърпевшите преди 2 години
Подкрепям
522
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лоен, за радост няма да управляваш повече
521
3
 
7
 
! Отговори
tt преди 2 години
В Банкя звъни телефона, ББ го вдига и чува глас на стара жена:- Извинете може ли да говоря с премиера?- Вече не съм премиер- отговаря ББ.След минута пак се звъни. Пак същата жена и пак същият въпрос. ББ и вика:- Ама ти глуха ли си, ***? Вече не съм премиер!- Ясно го чух и предния път ама е толкова хубаво да го чуя отново.
520
4
 
7
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Не управляваш, толуп.Приеми го шут такъв
519
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти не си цар, че да управлява.
518
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днec цeлият cвят рaзбрa, чe Бoйкo Бoриcoв e cлугa нa турcкия прeзидeнт Рeджeп Eрдoгaн. Ниe cи гo знaeхмe, нo рeшeниeтo нa Eврoпeйcкия cъд пo прaвaтa нa чoвeкa дa ocъди Бългaрия зa пoрeдeн път пocтaви cтрaнaтa ни в унизитeлнo пoлoжeниe в cвeтoвния пeчaт. И зa пoрeдeн път зaрaди Бoриcoв.
517
5
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
"Ако управлявах, корумпетата щяха да продължават да си крадат както си е беше обичая"
516
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и на Балтов ли му пише в личната карта - директор по рождение?
515
5
 
20
 
! Отговори
дрон преди 2 години
кой те пита бе ***? ако Аз бях.....та *** беше 13 години,освен да крадеш и да си викаш *** в бояна какво ноправи?ааааааааа да всичко е в магистрали 500 милиона километра магистрали,само че нито една завършена и нито една здрава,всичко се разпада както личността ти
514
5
 
21
 
! Отговори
Вече преди 2 години
СИ НИКОЙ!
513
16
 
12
 
! Отговори
До 556 преди 2 години
Няма такава заплата от 77 хил. на месец на Балтов,вече изтрещяхте от лъжи.Пирогов стана изключително модерна и обновена болница с модерна апаратура,обновени стаи,операционни на световно ниво и всичко по времето на Балтов.Бяха най натоварени в пандемията,почнаха от нулата,постепенно оборудване,лаборатории,тестване,облекла,не беше лесно при затворени граници и липса на финансова помощ от ЕС.Всичко се прави да се очерни правителството на ГЕРБ,затова е цялата мизерия,нечовешка да върнат корумпиранит
512
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е смениха с техни марионетки от по гнусните еничари васали и краденето ще продължи в пълен обем.Корупцията остава запазена марка,ДПС взеха покагаемото,те не се нтересуват кой е на власт,а да вземат порции на ключови места за да подкрепят .Дотам стигна старата мафия с манипулации към аборигените свикнали на слободия *** шарани да си върне контрола.Назначават уволнени за корупция по министерства.Борбата с мафията която почна Гешев целят да я пресекат и му пришият " уронване" на престижа
511
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравейте, черепчета! Да сте живи и здрави! Много сте се събрали бе. Плюете ли ,плюете. Оставете си малко храчки и за новите. Скоро ще обърнете палачинката.
510
8
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
ПОЗИОРА МАЧО пак си събра публика за да си пореве.Ами именно за това не управляваш и никога повече няма да управляваш щото се нагледахме да уволняваш кадърните а вместо тах да назначаваш послушни крадливи калинки.
509
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бокич, утайчице, аре да поизчезнеш вече,а?
508
7
 
14
 
! Отговори
ей абдали, преди 2 години
Заплатата на Балтов е 77 хил на месец. Плюс кражбите прай сметка. Па вие си късайте ританките за жълти стинки и справедливост.
507
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм за Бойко.
506
12
 
9
 
! Отговори
не вярвам на алаБала преди 2 години
Лесно е да се говори, че е крал. Ама дайте доказателства бе другари.
505
2
 
17
 
! Отговори
Бай Иван 1 преди 2 години
Да и догодина по- гломям буджет за здравната каса,по- лошо здравевеопаване ,нищо че населението намалява.По - беден народ и по - богати директори на болници.И таак докато и последният млад човек не напусне България.
504
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу мутра, вън! Изправи се! Горе ръцете! В ареста!