"Гъливеър" ще лети по въздушната линия София-Ню Делхи

Ще има редовни полети три пъти седмично
22
"Гъливеър" ще лети по въздушната линия София-Ню Делхи
Снимка: Pixabay

Правителството определи „Гъливеър“ ЕООД за въздушен превозвач, който да оперира по въздушната линия София-Ню Делхи-София.

Въздушният превозвач е заявил готовност да започне да изпълнява редовни полети по линията София-Ню Делхи-София с честота три пъти седмично в дните понеделник, четвъртък и събота.

Изпълняването на редовни полети по договорената линия ще създаде пряка въздушна свързаност между България и Индия и ще подобри връзката на страната ни с региона на Южна Азия. Това ще подпомогне развитието на сътрудничеството в различни сфери и ще предостави нови възможности за пътувалия на гражданите от двете страни.
 


22
Още от Политика
Влизаме в световна финансова криза, да се харчи повече
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
kireza преди 2 дни
До Я, па ЯМОМЧЕЕЕЕ,ВСИЧКИ ВИРУСИ ИДВАТ ОТ САТАНИНСКИТЕ АНТИХРИСТКИ ЩАТИ/САЩ/!!!ПЪТЯТ НА ВИРУСА Е УТОЧНЕН - ЧОВЕК С ИМЕТО АДАМ СМИТ ЗАРАЗЯВА В НОРВЕГИЯ РИБАТА,КОЯТО ПРОДАВАТ НА ПАЗАРА В ГРАД УХАН...ДРУГ АДАМ СМИТ ПУСКА ДРУГ ВИРУС ОТ БАЗАТА В ИТАЛИЯ,А ТРЕТИ АДАМ СМИТ ЗАРАЗЯВА БЕЗДОМНИТЕ ИНДИЙЦИ С ДЕЛТА ВИРУСЪТ...СЕГА ПОЛЕТИТЕ ДО ИНДИЯ ЩЕ НИ НОСЯТ ТОЗИ ЩАМ ТРЕ ПЪТИ СЕДМИЧНО!!!
16
1
 
2
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 дни
В Индия може да е мръсно и мизерно но всички вирусни заболявания и световни пандемии идват от Китай и това не е от вчера а от както има път на коприната.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ще спести едно прекачване за пътуващите на Изток, вкл. Австралия и Нова Зеландия.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Внос на ДЕЛТА.Няма оттърване.
13
2
 
3
 
! Отговори
anon преди 2 дни
приоритети- вместо да летиме до америка като едно време- летиме до индия... примитиви...
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Индийците знаят как да правят бебета.Ще се вдигне раждаемостта в България.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Абе, нали уж Ковид, Пандемия, Делта индийски щам на ковида...., пък ние въздушен мост с Индия откриваме! Кво става, че не разбирам вече!?
10
4
 
6
 
! Отговори
пак преди 2 дни
Някои "бизнесмени" продават България и плюят на бг народ. Ще внасят евтини ИТ индийци, (че са ни малко тук от маалата) и ще подбият заплатите на българите. Важно е те да вземат повечко пари, ама после децата и внуците им да не изреват на умряло. То затова е правителството да пази от такива доброжелатели. Ама явно или не им дреме в кабинета или са се облажили или не им пука за българите. Или и трите.
9
0
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 2 дни
Нали се сещаш кога нашите индийци ще отидат там? Та там месечната им заплата ще е колкото социалната помощ на ден тук у нас.
8
5
 
3
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 дни
Браво на Правителството - Отваря нови Коридори за Търговия . Досега само пренасяне на дрога .
7
1
 
10
 
! Отговори
Ако изнасяме индийци преди 2 дни
всеки месец ще давам 50 % от заплатата си безвъзмездно за билет на всеки индобългарин, пожелал да отпътува с еднократен билет до Ню Делхи. Моля и други българи да се включат в начинанието!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Крайно време беше. Не че искам да стъпвам трети път в Индия- това е наистина отвратително място, въпреки че там общувам само с най-високите касти на обществото. Колкото и да се напъвам, всичко е погнуса. Полетът ще е полезен, 70% от пасажерите ще са хора от нашия ИТ сектор или колеги от Индия. Това е и целта на занятието. И тук-таме някой по бизнес или екскурзия.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ще докарва директно новите варианти - пресни, пресни.
4
3
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 2 дни
А с ковида какво ще стане ? Внос от Индия.
3
5
 
6
 
! Отговори
Най-после преди 2 дни
Омръзна ми да пътувам през Москва и Душанбе.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ан тетака съга ше си омешаме въш..ките с индииците и ше станем за кашмер. После ше кажат затваряме ви локдонваме ви карантинираме ви сички по хралупите до второ нареждане. А уж у индия сичко мрело от ковид. По 50 000 на ден се заразявали. Нещо гнило има в индия.
1
2
 
8
 
! Отговори
АНОНИМНИЯТ преди 2 дни
Сега всички кифли марш на екскурзия в Индия и да ви блокират там с многогодишна карантина. А в обратната посока ще си докараме роми математици гении и програмисти.