ГЕРБ няма да отиде при Радев за консултации

Диалогът вече бил нарушен многократно
Обновена: 23 юли 2021 09:13 | 23 юли 2021 09:13, Камелия Цветанова
317
ГЕРБ няма да отиде при Радев за консултации
Снимка: архив, БГНЕС

ГЕРБ няма да се отзове на поканата за консултации при президента Румен Радев.

Още по темата

Държавният глава насрочи днес срещи с всички парламентарно представени сили.

"Считаме, че вече многократно беше нарушен диалогът. Считаме, че вече се водят разговори между другите парламентарни групи, които имат желание да съставят правителство", обясни мотивите на ГЕРБ председателят на ПГ Десислава Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Dinosaurus...Добро,подходящо име си си избрал/а...Ще прескоча злобните ти нападки..Само на едно ще ти обърна внимание:..-Погледни в "Ютуб" какво означава думата "ПЪТИЩА"!!!...Виж какви чудеса правят хората по света и ги сравни с ПАРОДИЯТА,която ТиквоХунтата разигра толкова години с тия.."магистрали"../които пропадат на шестия месец/..Погледни,поинтересувай се,не слушай само шизофренните ХВАЛБИ на Крадец номер едно за последните 12 години!..Направи го за себе си,ние сме наясно..
167
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голем Праз.
166
9
 
9
 
! Отговори
Бойко Банкянски преди 2 години
Аз вече се консултирах с президента на югоизточните съседи, чий да го диря при нашия льольо?
165
7
 
4
 
! Отговори
2дПКП преди 2 години
Дъ СекъндПКП, Умна, та умна та неумна Утка дел пикловос, оле на балкона в барцелона
164
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, Радев като разединява народа, вие пък го обединявайте? Що бягате по тъча?
163
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно!При Президента трябва да ходят образовани,културни хора с които той да може да проведе нормален разговор.
162
9
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
да изчезват и да не се показват повече достатъчно са ни управлявали комунистии милиционери
161
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно! Радев разединява народа непрекъснато с повод и без повод. Не сме виждали толкова злобен кариерист, готов да изпълзи отново като президент, на всяка цена!!!
160
7
 
19
 
! Отговори
Ужасен преди 2 години
Само вижте кой е председател на партията им. Тая е познавам още като общински съветник в Русе. Идея си нямам как се случи дуловска да се появи в Русе.
159
10
 
13
 
! Отговори
Ко? Не? преди 2 години
Че герп кой ги брои за слива даже? В момента държавни и общински тътразулници се чудят накъде да пристанат, че без сигурната заплатка следва глад.
158
12
 
10
 
! Отговори
Надуваемата кукла от преди 2 години
Дулово, умело ще брани с мощна гръд генерала-мишок от Банкя.
157
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде сега да видим популистите освен да назначават тяхни калиники и най-лесното което е вдигане на данъци и осигурителни прагова какво могат, купил съм си пуканки и чакам.
156
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както прокурори могат да обвинят политици, а съдии да ги осъждат - така и политиците трябва и могат да реформират, променят и изискват от съд и прокуратура. Няма недосегаеми в демокрацията. Прокуратурата ни не трябва да е като в диктаторите режими. А за съжаление - май е
155
12
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
До ПроСоТо: Т*по IT, не знаеш ли, че има стотици други професии, освен да тракаш по клавиатурата? И хич не си забавен, а злобен и надут като СлТр и придворните му. Колкото до Герб, ами те копират поведениетона БСП в 44 НС, които по цели месеци не влизаха в залата. Сега Герб са опозиция, нищо че са първи по подкрепа, наравно с екранните ИТН, само с половин % разлика. Ти що сега ривеш? Да правиш магистрали не е по-лесно, отколкото да пишеш кодчета, няма напреднала икономика без пътища1
154
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е модерно да се плюва по ГЕРБ. С право и без право. И без това няма да съставят правителство, нека и на другите се даде възможност да покажат какво могат.
153
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След толкова години най-после се намериха хора, които да разберат какво е това ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на Бойко! Партия за лична употреба от една застаряла и второразрядна сикаджийска мутра!
152
10
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До До Просото..Аз се забавлявам тука бе!...Но я кажи ТИ какво "работиш"?..Па и друго:..-Понеже не си надскочил ЯРЕМА,в който явно си впрегнат, не можеш да знаеш,че човек може да работи И БЕЗ ДА БЪРКА БЕТОН,или да ПОЛАГА АСФАЛТ!..Така,това м/у другото..Що се отнася до твърдението ти,че гробарите "представяли народа,който ги е избрал",възниква въпроса:..-За какво ги е "избрал" народа?..-ДА БЯГАТ от консултации с другите?..Да правят ДЕМОНСТРАЦИИ като напускат НС когато трябва да се гласува нещо?
151
8
 
7
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
Дано, хаир да не видите главорези !Като по-добре е въобще да ви няма на този свят,за да просперира отново страната ни !
150
9
 
5
 
! Отговори
До 167 преди 2 години
И как точно ще представляват гласоподавателите като дори отказват да присъстват? Или е по точно да се каже, че герб представляват боко, а ако той не е в центъра на лапаницата не го интересува нищо! Самата дефиниция на - счупи държавата е бокича! Важно за него е да е на върха, а след него потоп!
149
3
 
9
 
! Отговори
До Просото преди 2 години
Представят народа, който ги е избрал.. Какво не си разбрал. И между другото, която и статия да отворя, ти си на всяка манджа мерудия... Работиш ли изобщо или си пенсионер с деменция